- 8 Nisan 2017
- 56.730
- 296.250
Ohh ne güzel takıl birda İstArtik hava atsam mi ki
O gomdu ben dagin basina kaldirdim
Dogru bi dahakine oyle dusunuyorum ben dehem burasi sessiz sakin stressiz ne gizel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh ne güzel takıl birda İstArtik hava atsam mi ki
Dogru bi dahakine oyle dusunuyorum ben dehem burasi sessiz sakin stressiz ne gizel
At bakalım Havanı sevsinlerArtik hava atsam mi ki
Onun dünyadan haberi yok şanslı hatun bi gelecek birinci olmuşDiğer tarafta tontriko hava atmalı ama atamıyor
Ne güzel bende onun Sansijdqn istiyorumOnun dünyadan haberi yok şanslı hatun bi gelecek birinci olmuş
Anladım :/Kız BirTutamMutluluk20 gordunmu hizmetçi kimin ajanı çıktı kızın sanmıştım anasinin çıktı
Bende 1 gün gittim ama aynı etki olmadı banlanmak lazım heralde hadi birbirimizi kib leyelimNe güzel bende onun Sansijdqn istiyorum
Hercai den bahsediyorumAnladım :/
Tamam bir daha ki kategori de tamam mıBende 1 gün gittim ama aynı etki olmadı banlanmak lazım heralde hadi birbirimizi kib leyelim
Heee izlemiyorum :/Hercai den bahsediyorum
Ben de o sahnede seni hatirladim hemenKız BirTutamMutluluk20 gordunmu hizmetçi kimin ajanı çıktı kızın sanmıştım anasinin çıktı
At gardaşım hakkın seninArtik hava atsam mi ki
Tamm önce senTamam bir daha ki kategori de tamam mı
bendeBen de o sahnede seni hatirladim hemen
Hee oyle oluyorum galiba gardasim hava atmayavdabkorkuyorum biliyon hemen nazara geliyorumGardaşımm 1. mi oldu çeeeennn oyy sana kısmetmiş göğdünmüüüü BirTutamMutluluk20 şu nicki değiş upuzun
Baray yap masum demek
Gecen benim kiz diyo ki anne sen kazanirsan kardeslerim cok onlara alamazlar kizima hediye alin de tamam mi diyoBiri kazene 3 uzleri olduğunu hatırlatsın belki 3ne birden hediye yollayinca bidaha yarışmaya almaz seni BirTutamMutluluk20
Anasının akıllı kızıGecen benim kiz diyo ki anne sen kazanirsan kardeslerim cok onlara alamazlar kizima hediye alin de tamam mi diyo