• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler yardım. .

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Kızım ilk doğduğunda mobilya beşik almıştım. Şimdi kenarından tutup ayağa kalkmaya başladı. 1 yaşında. Sizce park yatak şart mı almalı miyim. Yoksa yer yatağı ile De tehlikesiz bir ortam saglayabilirmiyim

Park yatakda da fazla yatmıyorlar, ordan da çıkıyorlar. Cocuk karyolası alın kenarlıklar var onları kullanırsınız büyüyene kadar.

Benim oğlum 13 aylık şimdiye kadar park yatakta çok rahat ettim.Ayağa kalksa düşme tehlikesi olmadi.kenarlarına başını vurma riski de yok ancak dün itibariyle içindeki dosegin altına girmeye basladi.iyi ki park beşik varmış derken bu çıktı ama benim oğlum çok hareketli.ben park yatakta çok rahat etmistim

kenarlari cikip normal yatak haline donusuyormu oyleyse kenarlarini cikartip normal yatak haline getirip altinada minderle dosemen dusersede minderlere duser. gece yatatkende yatagin kenarina korumalik alirsin

Yer yatağı sizi korkutuyor mu
Yani bırakıp gidiyor musunuz
Nasıl yaptınız bide
Yer yatagi cok rahat boy minderi ceyizten ici de pamuklu saglikli.yanlarina da yastik koyuyorum donse bile rahat.sizinki uyansa bile emekliyerek yaniniza gelebilir artik.park yatagi da aslinda rahatdi ama benimki asiri donuyor ve uyaniyordu.fermuarini acik birakiyordum ordan illaki gelip yanima yatiyordu

Park yatakta pek çözüm olmaz yatmayabilir
Yer yatagi yapin kenarlarina yastiklar koyarsiniz
Düşse bile haliya gelir zaten havalar ısındi problem olmaz herhalde

Beşiğin yatağını alçaltabilirsiniz, ben öyle yaptım, kendi yatağının yarı yüksekliğinde bir yatak yaptırdım. Böylece çıkma düşme durumu olmuyor. Park yataktan da çıkabilir sonuçta.

Bende aynı hataya düştüm bir de rahat olsun diye içindeki yatağı en kalınından aldık çocuk biraz doğrulsa düşecek o kadar az pay kaldı korkulukta ileryen zamanlarda yatağın alt kısımlarına minder koymayı düşünüyorum yumuşak iniş yapsın en azından :halay:

Yer yatagi cok rahat boy minderi ceyizten ici de pamuklu saglikli.yanlarina da yastik koyuyorum donse bile rahat.sizinki uyansa bile emekliyerek yaniniza gelebilir artik.park yatagi da aslinda rahatdi ama benimki asiri donuyor ve uyaniyordu.fermuarini acik birakiyordum ordan illaki gelip yanima yatiyordu
Birde park yatagin kenarlarindan ayagini kaldirip inecem diye ugrasiyordu.

Back
X