Anneler yardım 😣

mihmandar_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
73
10
88
40
3 hafta önce doğum yaptım. İlk kızımda sütüm yetersizdi. Üzülüyordum. Bunda da aman kesilmesin fazla fazla. Şöyle bir durumum var. Aynı durumdan olanlar ne yapıyor fikir verir misiniz? Bebeğin içtiği süt ortalama 70 80 cc şimdilik. 2 3 saate sağmam gerekiyor yoksa rahatsız oluyorum. (Hala sağıp veriyorum bazı sebeplerden dolayı) Tek göğüsteki süt bile ona yetiyor. Diğer göğsü sağmam gerek. Malum havalar sıcak. Dışarı çıkamıyoruz bu sebepten. Bunun saklamasını nasıl yapacağım dışarıda? Bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi. Soran olursa yediğim içtiğimi de yazarımBol sütlü günler.

Buzluğa atiyorlar diye biliyorum. Anne olmadim kendi tecrubem degil.

Oda sıcaklığında 3 saate kadar dayaniyo buz dolabında 3 gün buzlukta 3 ay derin dondurucu da 6 ile 8 aya kadar dayanabiliyo.

Teşekkür ederim ama sorum bu değil. Dışarıda sağmak zorunda kaldığınızda o sütü saklamak için ne yapıyorsunuz? Termos buz koymak gibi şeyler geldi aklıma. Tabi bebek içeceği zaman bir de sıcak su gerekecek.

Dışarıdayken taze olarak göğsünden emzir ve mümkün olduğunca sağma bence çünkü sağdığın yüksek ihtimalle mundar olacak. Çok uzun saatler dışarıda duracağını düşünmüyorum, idare edemez misin? Çok mı rahatsız ediyor göğüs dolunca bilmiyorum

O zaman İki termos bulundurun birine sütünüzü muhafaza edin diğerinde sıcak su bu kadar

Göğüs yaraları bebeğin hala tutmaması biraz rahatsızlıklar. Çok zor bir süreç geçirdik. O yüzden bebek biraz daha toparlanınca ya kadar iyi beslenmesi gerek. Eve bağımlıyım şimdi.

Termos çantalar var icine bu soguk jel yada buzluk gibi bisi koyup saklıyordukuzenim eve gecirince ya iciriyodu yada dondurucuya atiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…