anneler yardım edin.

kaderince

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
10
0
Merhaba anneler benim kızım 7 ay 12 günlük 5 buçuk aylıkken ilk kez yoğurt vermiştim ve kusmuştu ama haftada bir yine deniyordum hazır yoğurt, danino, ev yapımı ama hepsindede kusuyor en çokta danino nun bisküvilisini verdiğimde kustu. Ne yapmalıyım bilemiyorum lütfen yardım edin... Teşekkürler

Daninonun bisküvilisi muhtemelen ağır gelmiştir, henüz 7 aylıkmış çocuğunuz. Bir de ne kadar veriyorsunuz, 1-2 kaşık verdiğinizde de mi kusuyor?

Vermeyin eğer almıyorsa. Süt içemez 1 yaşından önce ama peynirden daha çok calsiyum alır.
Meyveyle karıştırıp deneyebilirsiniz. Biraz sulandırıp verin yağlı sonuçta belki ağır geliyodur. Yinede yemiyosa hiç zorlamayın.
Hele ki danino hiç vermeyin. Yapay büyüme hormonu içerir o ürünler. Sonra tvdeki gibi 8 yaşında ergenlik çağına girdi çocuk diye haberler çıkıyo. Yapmayı. Etmeyin

Zorlamayın, ve hazır yoğurdu, daninoyu falan da üstelemeyin vermeyin zaten, bi süre sonra tekrar ev yapımı yoğurt denersin içine seveceği meyvelerden eklersin

Teşekkür ederim. Ama peyniride hiç sevmiyor onun için sabah kahvaltısına birazcık ekliyorum.birde süt sağıyorum ama artık sütüm azaldı yetmiyor mama aldım aptamil bebelac onlarıda kesinlikle reddediyor iki dişiyle itiyor biberonu yaramaz

danino gibi hazır yoğurtlar, hazır bebe bisküvisi (hoş ev yapımı olanının da ne kadar yararlı tartışılır) kısacası hiçbir hazır gıdayı bebeğinize , çocuğunuza vermeyin, siz de yemeyin, bir sure sonra ev yapımı yoğurt verirsiniz

Bebe bisküvisinin içine yumartayı ve perniri ezip koyabilirsiniz. Ben ıhlamurlada yapıyordum .sütlede yapabilirsiniz

Brokolide ıspanakta kerevizde dereotundada kalsiyum var. Her çorbasına dereotu ekleyebilirsiniz. Mamayı boş içmiyosa yumurtasıyla falan karışım halinde verebilirsiniz. Benim kızım 1 yaşında zorladıkça daha kötü oluyo. Yoğurt peynir ve süt yemiyo. Bende tadını alamayacağı şeylerle karıştırıyorum.
5 tane gğn kurusu kayısıyı suda hoşaf yapar gibi pişirip azıcık tarçın ekliyorum. Eobottan geçirip 2 yemek kaşığı yoğurt ekliyorum. Yoğurdu birtek böyle yiyo. 7 aylıkkende yiyebilir. Bunu deneyebilirsiniz.
Kabakla peynir güzel gider. Kabak pişirince içine biraz peynir dereotu koyarsanız dereotundan peynirin tadını alamayacaktır. Yada çorbalarına biraz biraz peynir karıştırabilirsiniz

Sabah kahvaltısında yumurta sarısı beyaz peynir bebe bisküvisi anne sütü ve pekmezle hazırlıyorum. Teşekkürler :)

daha önce eline bir şey vermedin mi? elma felan , fileler vardı onun içine koyup veriyordum ben kemiriyordu.5 aylıkken vermeye başlamak lazım

Benim kızım da yoğurt sevmemişti, her türlüsünü denedim. meyveli pekmezli vs vs. En son buğday ruşeymi attım bi cay kaşığı icine. Buğdayın en güzel yeri, biraz da tatlı. Onunla yemeye başladı, isterseniz o şekilde deneyin.

püreliye karşı mı bu tepki acaba.

Bebiş süper ya, maşallah ne yememesi gerektiğini biliyor sanki. Daha dün aptamil mamalarla ilgili bir sürü haberler çıkmadı mı? O hazır yoğurtları ben kendim bile yemem zaten, değil 7 aylık bebeye yedirmek. İnanın yemediği yediğinden daha hayırlı. İyi bir doktor, ya da kitaptan bakın, o yaş bebekler nasıl beslenmeli diye.

benim oglumda yogurt yediğinde kusuyordu.bende de var aynısı bende yogurt tüketemiyorum.doktora götürüm herhangi bir alerji teti yaptırmaım ama yogurda karşı alerjisi olabilir dedi.bende az az vermeye calıştım ilerleyen zamanlarda geçti ama su an 4 yasında ve yogurdu severek yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…