Zorlamayın, ve hazır yoğurdu, daninoyu falan da üstelemeyin vermeyin zaten, bi süre sonra tekrar ev yapımı yoğurt denersin içine seveceği meyvelerden eklersin
Brokolide ıspanakta kerevizde dereotundada kalsiyum var. Her çorbasına dereotu ekleyebilirsiniz. Mamayı boş içmiyosa yumurtasıyla falan karışım halinde verebilirsiniz. Benim kızım 1 yaşında zorladıkça daha kötü oluyo. Yoğurt peynir ve süt yemiyo. Bende tadını alamayacağı şeylerle karıştırıyorum.Teşekkür ederim. Ama peyniride hiç sevmiyor onun için sabah kahvaltısına birazcık ekliyorum.birde süt sağıyorum ama artık sütüm azaldı yetmiyor mama aldım aptamil bebelac onlarıda kesinlikle reddediyor iki dişiyle itiyor biberonu yaramaz
Merhaba anneler benim kızım 7 ay 12 günlük 5 buçuk aylıkken ilk kez yoğurt vermiştim ve kusmuştu ama haftada bir yine deniyordum hazır yoğurt, danino, ev yapımı ama hepsindede kusuyor en çokta danino nun bisküvilisini verdiğimde kustu. Ne yapmalıyım bilemiyorum lütfen yardım edin... Teşekkürler
Benim kızım da yoğurt sevmemişti, her türlüsünü denedim. meyveli pekmezli vs vs. En son buğday ruşeymi attım bi cay kaşığı icine. Buğdayın en güzel yeri, biraz da tatlı. Onunla yemeye başladı, isterseniz o şekilde deneyin.Merhaba anneler benim kızım 7 ay 12 günlük 5 buçuk aylıkken ilk kez yoğurt vermiştim ve kusmuştu ama haftada bir yine deniyordum hazır yoğurt, danino, ev yapımı ama hepsindede kusuyor en çokta danino nun bisküvilisini verdiğimde kustu. Ne yapmalıyım bilemiyorum lütfen yardım edin... Teşekkürler
Teşekkür ederim. Ama peyniride hiç sevmiyor onun için sabah kahvaltısına birazcık ekliyorum.birde süt sağıyorum ama artık sütüm azaldı yetmiyor mama aldım aptamil bebelac onlarıda kesinlikle reddediyor iki dişiyle itiyor biberonu yaramaz