Anneler yardım edin ne olur

Pembe kurbaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
30
12
Gerekli bölüme yazdım ama orda cevap veren olmadı.konum tasinmasin lütfen.9 ayını bitirmiş kıpır kıpır bir kızım var.Rutin kontrol için doktorumuza gittik kansızlık var mı diye tahlil yapildi,kansızlık çıkmadı ama NE değeri yani notropeni değeri 1.8 çıktı doktor biraz düşük takip etmek gerek dedi.İnternette araştırayım dedim yazılanları görünce yıkıldım.benimle aynı şeyleri yaşayan var mı çok kötüyüm lütfen beni aydınlatır mısınız?

Herhangi bir enfeksiyon durumunda da bu değer düşük çıkar... Üniv Hastanesi'nde takibini yaptırırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum... Çok çok geçmiş olsun

İnsanları hastaliklara,bakterilere karşı koruyan, direnc sağlayan bir hücre fakat internette araştırdığımda tedaviler de kemik iliği nakli vs yaziyor.Bir anne olarak yikildim

Bencede bende baktım netten anlamına tek d.r yetinme bulunduğunuz ildeki en iyi d.r bulun nedenini arastirsinlar allah sifa versin

İnsanları hastaliklara,bakterilere karşı koruyan, direnc sağlayan bir hücre fakat internette araştırdığımda tedaviler de kemik iliği nakli vs yaziyor.Bir anne olarak yikildim
Lütfen internette her yazılana itibar etmeyin, benim bebeğim uykuda sıçrama yapardı netten baktığımda epilepsi yazıyordu, doktora gittiğimde bı ton fırça yemiştim... Dediğim gibi üniv Hastanesi'nde tekrar tahlil yaptırın

Can'ım biz de 10 aylıkken ateşli ağır hastalık geçirmiştik hastalığı atlattıktan sonra yapılan kan tahlilinde nötrofil çok düşük çıktı 1.2 idi
Takibe aldılar ben bir hafta boyunca baya iyi besledim emzirdim avakado ceviz fln yedirdim sonra yükselmiş
Eğer bi hastalık geçirdiyseniz ilaç kullandıysanız bu değer düşebiliyormuş ama durduk yere düştüyse bi sıkıntı olabilir

Bir hastalık gecirmedi fakat ardından Arda dış çıkarıyor yavrum ondan olabilir mi acaba?

Salı günü tekrar kan vericez.İnsallah değerleri normale donmustur.Tek ihtiyacımız olan şey Dua lütfen anneler..
Canım sen internete ne bakıyorsun, en ufak bir sivilceyi bile kansere bağlıyor. Hiç endişe etme, bebeklerde olur böyle şeyler. Hafif Gribal enfeksiyon bile beyaz küreyi düşürebiliyor, düzelecektir endişe etme. Zaten çok tehlikeli bir durum olsa doktor hemen incelemeye alırdı, takip edip bakalım tekrar kan alalım demezdi. Geçmiş olsun

internete göre teşhis koyarsak hepimiz kanseriz allah korusun.

siz öncelikle iyi bir kaç doktorla görüşün.

araştırma veya üniversite hastaneleri araştırsınlar durumu...

bildiğim kadarıyla bağışıklığı güçlendirmek gerekiyor.

siz bir doktorun tavsiyesi üzerine devam edin.

kendinizi de boş yere telaşlandırmayın.

Yemekten sonra agirlik cokuyor diye internete baktim, seker hastasi olabilirsin dedi!! Yani internete bakip teshis koymayin ama beslenmesine agirlik verin. Dualarimiz bebekle

Geçmiş olsun canım internette yazılanlara bakıpta üzülme her yazılan doğru değil.. Bir rahatsızlığı olduğu için mi gittiniz doktora yoksa kontrol amaçlı mı gittinizde öğrendiniz. Benimde kızım 10 aylık kontrole gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…