- 9 Temmuz 2017
- 30
- 12
-
- Konu Sahibi Pembe kurbaga
Sen metanetli olacaksın kendini dik tutku o çocuğa yardımın olsunİnsanları hastaliklara,bakterilere karşı koruyan, direnc sağlayan bir hücre fakat internette araştırdığımda tedaviler de kemik iliği nakli vs yaziyor.Bir anne olarak yikikfim
Lütfen internette her yazılana itibar etmeyin, benim bebeğim uykuda sıçrama yapardı netten baktığımda epilepsi yazıyordu, doktora gittiğimde bı ton fırça yemiştim... Dediğim gibi üniv Hastanesi'nde tekrar tahlil yaptırınİnsanları hastaliklara,bakterilere karşı koruyan, direnc sağlayan bir hücre fakat internette araştırdığımda tedaviler de kemik iliği nakli vs yaziyor.Bir anne olarak yikildim
Bir hastalık gecirmedi fakat ardından Arda dış çıkarıyor yavrum ondan olabilir mi acaba?Can'ım biz de 10 aylıkken ateşli ağır hastalık geçirmiştik hastalığı atlattıktan sonra yapılan kan tahlilinde nötrofil çok düşük çıktı 1.2 idi
Takibe aldılar ben bir hafta boyunca baya iyi besledim emzirdim avakado ceviz fln yedirdim sonra yükselmiş
Eğer bi hastalık geçirdiyseniz ilaç kullandıysanız bu değer düşebiliyormuş ama durduk yere düştüyse bi sıkıntı olabilir
Olabilir tabiki bebekler diş çıkarırken bağışıklık sistemi zayıflıyor hatta ateşleniyorlarBir hastalık gecirmedi fakat ardından Arda dış çıkarıyor yavrum ondan olabilir mi acaba?
Canım sen internete ne bakıyorsun, en ufak bir sivilceyi bile kansere bağlıyor. Hiç endişe etme, bebeklerde olur böyle şeyler. Hafif Gribal enfeksiyon bile beyaz küreyi düşürebiliyor, düzelecektir endişe etme. Zaten çok tehlikeli bir durum olsa doktor hemen incelemeye alırdı, takip edip bakalım tekrar kan alalım demezdi. Geçmiş olsunSalı günü tekrar kan vericez.İnsallah değerleri normale donmustur.Tek ihtiyacımız olan şey Dua lütfen anneler..