Anneler yardım edin ne olur

Siz internete bakmayın felaket tellalı gibiinternet ortamı. Çok sık hastaianır mı peki bebeğiniz. Eğer bağışıklığı düşükse arı sütü propolis polen mucize gibi bir şey. 1 yaştan sonra doktora sorarak deneyin derim.

Benim de 7 aylik bi kizim var.. doktoruna sinir oldum hic bi oneride bulunmuyodu ben bisey diyince,ha tamam o da olur,ha evet tamam onu ver,ha o cok normal,haa o nu gecer bisey yok vs vs bi doktordu.. bi de kizimin kalca geriligi olabilitesine ragmen ustunde durmayip 1ay geciktirmisti bizi. O ara sinrlendm gitmiycem bidaha lanet olsun dedim..
Aylik kontrole gitmiyoruz biz.. ama smdi icime kurt dustu. Rutin kontrolde mi yasadinizbu olayi? :/

Benim de 7 aylik bi kizim var.. doktoruna sinir oldum hic bi oneride bulunmuyodu ben bisey diyince,ha tamam o da olur,ha evet tamam onu ver,ha o cok normal,haa o nu gecer bisey yok vs vs bi doktordu.. bi de kizimin kalca geriligi olabilitesine ragmen ustunde durmayip 1ay geciktirmisti bizi. O ara sinrlendm gitmiycem bidaha lanet olsun dedim..
Aylik kontrole gitmiyoruz biz.. ama smdi icime kurt dustu. Rutin kontrolde mi yasadinizbu olayi? :/
Rutin kontrol de öğrendik

Siz internete bakmayın felaket tellalı gibiinternet ortamı. Çok sık hastaianır mı peki bebeğiniz. Eğer bağışıklığı düşükse arı sütü propolis polen mucize gibi bir şey. 1 yaştan sonra doktora sorarak deneyin derim.
Hayır eylül ayında doğdu kızım sadece 4 aylıkken bir burun tıkanıklığı oldu 15 gün sürdü o kadar.Grip vs hiç olmadı ateslenmedi bile

Bizim doktorlar niye bizden hic kan tahlili istemiyor anlamadim iki yasinda hic olmadi kan tahlili rutin kontrollerde kansizlik vs degerlerine bakmak icin.

Rutin kontrol de öğrendik
Gecmis olsun. Ama icinizi ferah tutun gercekten de internet felaket tellali. Ben de bebegim neden uyurken gozlerini araliyor kaydiriyor falan diye bakmistim,epilepsiden girip otizmden cikmistim.. buraya konu acmistim bi cok anne yasamis bu durumu,yorumlari gordukce rahatlamistim. Kizim su an birakti o goz kaydirmalarini mesela..
Bebeginizde bi halsizlik,renksizlik,nefes aliminda anormallik yoksa telas yapmayin bence. Baska bi zaman baska bi doktora daha gidersiniz iciniz rahat eder. Kemik iligi nakli olaylarinda genel bi halsizlik solgunluk olur diye biliyorum. Siz diyorsunuz ki hareketli mutlu bir bebek..
Allah bebeklerimizi korusun :KK43: cidden kondurmasi dusunmesi bile korkunc. Insallah birsey cikmayacak ...

Gerekli bölüme yazdım ama orda cevap veren olmadı.konum tasinmasin lütfen.9 ayını bitirmiş kıpır kıpır bir kızım var.Rutin kontrol için doktorumuza gittik kansızlık var mı diye tahlil yapildi,kansızlık çıkmadı ama NE değeri yani notropeni değeri 1.8 çıktı doktor biraz düşük takip etmek gerek dedi.İnternette araştırayım dedim yazılanları görünce yıkıldım.benimle aynı şeyleri yaşayan var mı çok kötüyüm lütfen beni aydınlatır mısınız?
Sonuçta nasıl 4 yıl olmuş kızımda şu an öyle yazarmisiniz

X