Cnm sakın ümidini yitirme aynı şeyi bende yaşadım geçen hafta ve gerçekten insanın psikolojisi alt ust oluyor. 3 kasımda kontole gittim dr yeni bir gebelik başlamış dedi. Eşimle benim hesaplarıma göre 4.5 haftalık olması gerekliydi beta hcg 14.5 çıktı evet bulgular daha yeni başladığını gösteriyordu. 1 hafta sonra gel bakalım dedi yine. Başka bidr a randevu aldık gittik kız baktı bayada gençti şüphelendim nekadar uzman olabilir diye ben 26 yaşındayım kız benle yaşıt duruyodu. Neyse kız baktı baktıben hiçbeklemiyordumöyle birşey bir anda boş gebelik dedi şok oldum nsıl yani dedmilk defa duyuyordum çünkü 1 hafta müddet veriyoruz böyle durumlarda dedi. benim moral sıfır eşim aynı şekilde. Bebek yok kese var herşey var bebek yok nasıl olur yaa dedik. Eşim dedi gel bide özelde baktıralım kız küçüktü belki anlamamıştır. Özele gittik uzman bi kadın baktı anlattım bide deidm böyle böyle keşke demeseydim hepten moralimi bozdu yok doğru söylemiş bende aynışeyi söylerdim.Daha bakmadan söylüo bunları neyse baktı ama ben kalp tışı duydumsanki o da ben duydummu diye bana baktı ben moral sıfır olduğu için önce farkında olamadım benim damarıma falan geldi onun sesi heralde dedim.Kadın ultrasonu geri tutmaya başladı gördüuysede yok dedi.Para kazanacak yaaa hemen alalım edelim yinede bekle ama şans yok ne kadar şansım olur dedim 1 hafta beklersem %10 dedi iyi %1 bileihtimaldir dedim kdının elinden ultrason çıktısını aldım sinirle çıktım.1 hafta depresyona girdim resmen ilk çocuğumuz ve böyle bi sorunla karşılaşınca ister istemez çöküosun.Eşimdehep umut vardı bendede vardı burd forumlarda okudumböyle boş denipte sonra dolu çıkan çok olmuş.Amaa ben yinede 1 hafta sonunda hastahaneye giderken eşimide kendimide kötüye şartladım hep yok lıncak falan eşim hala umutluydu arabada müzik açıo bebişim dinlesin falandiye kötü oldum hepten.Neyse gittik dr un kapıında bi baktım geçen hfta gttiğim bayan değil isim soyisim aynı ama kadın farklı yardımcısına sordum geçen haftaki asistanıydı dei.Demekki yanılmamışım kızda bişiler sezmiştim bu gittim onun hocasıymış uzman ynikadın baktı ben ağlıyorum bu arada ne olur güzel birşey söyleyin aistsanınız mahvetti beni 1 hafta nasıl dualar ediyorum kadında ses yok dedim yok bitti.Bir anda demezmi annesi çok küçük şuan kalp atışlarını duymanı isterdım ama çok azduyuluo 10 gün sonra gel net duyarız.Benim gözlerden yaşlar pınar gbidöküldü şükürler olsun allahım dedim ve kalktımm eşime koştumm hemen oda çok duygulandı.Vesselam o asistanın lafına bakıp ve özeldeki o paragöz kadının lafın bakıp aldırsaydım dolu keseyi aldrıcakmışım bebeişim ordaymışş.Şükürler olsun.o yüzden sakın umudunuzu yitirmeyin çokküçük olabilio iilk haftalar görünemiyebilio drların lafına kanıphemen müdehale ettirmeyin. Bekleyin 1 hafta 10 gün bekleyin eğer gene görünmesse tamam ama %90 ında görünüo dr larda çok korkutyo insanı moralinizi bozmayın .Ben yaptım bebişimide kendimide üzdüm baya ama sonuç mükemmeldi.Umarım bu sorunla karşılaşan tüm arkadaşlarım mutlu haberi er geç alırlar sonrada bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar inş. Uzun anlattım kusura bakmayın:)