• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler yardım(boş gebelik mi)

canım geç döllenmedir. gebeliğin ilk zamanlarında akıntı ve kanamalar olabiliyor. Benim kızıma da aynısını söylemişlerdi. Gittiğimizde haftası ile uyuşmuyordu, kesesi çok küçüktü. Kalp atışı yoktu.İki hafta sonra gittiğimizde kalp atışlarını duyduk:)) Bebeğimin boyutlarına göre adet tarihimi 12 gün öne almıştı doktorum. Ben 1 ocakta adet olmuştum, 12 ocak olarak kaydetti. Bundan sonra gittiğin her doktora Sat'ı 12 ocak diyeceksin dedi. Şimdi iki yaşında kızım:) Sen de sağlıkla kucağına al inşallah. Moralini bozma sakın.
canım nezaman randevun doktora gittin mi

kesenin icinde gorulen yolk sac kesesidir o varsa bos gebelik degildir ondan sonra bebek olusuyor bir hafta bekle bakalim hayirlisi. banada beta hcg 4220 di 4 haftalikken bos gebelik yolk sac gorulmedi bir hafta sonra gel dediler sonra kese bir haftada 1mm buyumus saglikli degil kesin bos gebelik dediler. kahve lekelerimde geliyor tabi bir hafta daha bekledim sonra gittim kurtaj olayim kurtulayim diye bebekle kalp atmini gordum.simdide down sendromu riski diolar kalpten goturecek bu doktorlar beni artik. saglikli sekilde bebekleri kucagimiza aliriz ins
2li testinde mi problem cıktı canım neden öyle dedileer

Back