cici anneler ve şeker hamişler gebelik belirtilerinin kişiden kişiye değişiyor olduğunu bilmemize rağmen yinede sizden şu sorunun cevabını istiyoruz daha test yapmadan 'evet benim hiç böyle olmamıştı kesin hamileyim' dediğiniz ve sonunda yanılmadığınız oldumu?olduysa bunu bizimle paylaşmanız bizi bilinçlendirmede yardımcı olacaktır yorumlarınız için şimdiden kendi adıma şimdiden tşk ediyorum sevgiyle kalın...
yok canim ben hic beklemedigim anda oldu
2 gun gunum gecti sadece sitresden kurtuluyum diye test yaptim meger benim oglan yerlesmis yerine bile
insaallah sizde en kisa zamanda guzel haberler alirsiniz
valla benım 3-4 gun boyunca mıdem bulandı fakat hamıleleıgbım boyunca hıc bulanmadı karnımda acayıp agrıklar vardı adet sancısı gıbı hasta olucam dıye dusunurken gebe oldugumu ogrendım :)
Arkadasım bende de kokulara hassasiyet vardı...kursa gidip gelirken otobüste midem bulanıodu.asırı degildi ama az az vardı....meger hamileymişim :) ....simdi 7 haftalık hamileyim hala bulantım az ...asırı deil..Umarım sen de bu guzel haberi alırsın en kısa zamanda..
ben adet günüm geçmeden anlamadım hamile olduğumu.
aynı adet öncesi belirtiler, şişkinlik, bel ağrısı sadece farklı olarak kasıklarım çok ağrıdı ve 2hafta sürdü.
kan testi yaptım o zaman çıktı hamile olduğum.
isteyen herkese nasip eder allah'ım inşallaaahhh..
ben de hamile olmayı istiyorduma ama normal adet zamanım geldiğinde gene karnım ağrınca bu sefer de hamile değilim dedim hatta adet gününe kadar ağrı çektim üstünden iki gün geçti hala ağrıyodu karnım ama bir yandan da meraklanmaya başlamıştım valla öylesine aldım testi ama pozitif çıktı.kısacası hiç belli olmuyor
ben hamiş oldugumu adet tarihim 1 hafta geçmişti, kasık agrılarım vardı ve mide bulantım çooktu en sevdiğim patates kızartmasını önünde durdugu halde yiyemedim ve 1 tane yeryemez midem altüst olunca dedimki evet ben hamileyimm bitane yaramaz geliyo dedim öyle anladım ama benim aşırı derecede bulantılarım oldu adet tarihimi 1 hafta gectiğinde başaldı ve 6. ayıma kadar aşırı bulantı ve kusamam oldu...
yorumlarınızla ben ve benim gibi anne adaylarına yardımcı olduğunuz için hepinşze tşk ederim yorumlarınızın devamını bekliyoruz Rabbim hepinize bebişlerinizi kucağınıza almak nasip etsin
Hic nescafe icmedigim halde burnuma acaip nescafe kokmustu, gecenin bir yarisi. Aha dedm heralde hamileyim suan 1yasnda oglum var. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah
Adet olcagim zaman belim agrirdi ama hamilelik belirtisi olarak gelen bel agrim beni mahvetmisti. Uyuyamadim agridan.
Bide yorgunluk hali vardi cok durgundum :) ben hamileyim dememistim. Planlarimizi ertelemistik ihtimal vermiyodum o yuzden. Beklemedigim icin ben hamileyim fikri olusmamisti kafamda