Anneler ve Bebilerin beraber fotolar

saol canım
çokta yaşlı sayılmam 22 yaşımdayım ay utandım şimdi hihihi:kedi:

birazcık şaftım kaymış ama idare edin :)

facetede görmüştüm cnm bu fotoyu kızın babasının kopyası sende annenin kopyasısın maşallah

BURADA ZEYNOMDA GÖRÜNÜYOR ... kaydirigubbakcemile2

maşallahçok tatlısınız

ay süpersiniz kızlar ya hepiniz çok güzel çıkmışsınız maşallah.................

istisnasız bütün anneler ve bebişleri çok tatlı çıkmış. güzel bir topik olmuş çiçekçim eline sağlık. yalnız farkettimki kızımla adam gibi bir fotoğrafım yok son zamanlarda.ha bire onu çekiyorum.bi bakayım da ben koyayım bir fotoğraf

Aliye ne güzel bir bahçe orası öyle,kızın da maşallah pek şık olmuş kurdelalı,çok güzel çıkmışsınız,Benim de kızımla doğru dürüst fotom yok ,ben de onu farkettim,ama ne zaman kucağıma alıp çekinmek istesem kızım bir türlü düzgün durmuyor ki,fıkır fıkır maşallah.

kuzucuklarımızın ve bizim fotolarımızzzzzzzzzzz:ecrin_bebek:

teşekkür ederiz teyzesi.attık kendimizi bağ bahçeye böyle. dediğin gibi canım şöyle güzel bir fotoğraf çektirelim diyoruz ama maşallah kıpır kıpır olduklarından olmuyo bir türlü. ama iyi oldu farkettiğimiz. sonra pişman olmayalım hiç beraber fotoğrafımız yok diye. bundan sonra onu her çektiğimde bir tane de kendimle çekicem

ceyo yok cnm estf. ne yaşlısı

aliye seni facebookta gördüm ya burda çok değişik geldin
sanki daha zayıfsın maşallah

Yok canım ikiniz de gayet iyigörünüyorsunuz maşallah.

Çok tatlısınız maşallah.

sağol canım teşekkürler

SİNEHAS

NE KADAR ÇOK NURSELİ İDİZE BENZİYORSUN yerimseniben

:bbo:ilk defa benzetildim
teşekkürler canım

yaa sorma babasının kopyası babası yanımda olmayınca seninmi diye soruyolar kaydirigubbakcemile3

annelik hepimize çok yakışmış. bir ömür boyu aynı karede kalalım onlarsız olmaz

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ay herkes çok ama çok güzel çıkmış nisan anneleri ve bebişleri çok güzeller, ne kadar da şanslıyız.

Süpersinizzzz:::)))))

ben hala gönderemiyom
kafam basmadı yaaaa
gelişmiş düzen falan nerde ki?????::(())))))

Süpersinizzzz:::)))))

ben hala gönderemiyom
kafam basmadı yaaaa
gelişmiş düzen falan nerde ki?????::(())))))

Gelişmiş cevap var,hızlı cevap yerinin hemen altında,ama istersen önce hızlı cevap yerine bir mesaj yazıp cevap yaz a tıklayabilirsin.gelişmiş cevapla hiçbirşey yazmana gerenk kalmıyor canım.hızlı cevap ı tıklayıp çıkan sayfanın aşağısında eklenti ekle çıkıoyr.bu şekilde ekleyince fotoğraf açıkta görünmüyor.bir yerde Sultan da anlatmış,onun gibi yapınca foto açıkta görünüyor.

tanrım herkes süperrrrrrrrrrrrrrrrr
nisan bebeklerinin neden güzel olduğu bellliiiii
anaları güzel canım hepinize maşallah kısmetleride güzel olur inşallah tüm bebişlerimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…