- 5 Şubat 2009
- 6.858
- 1
- Konu Sahibi cicekcicek
Oooohh,keyfe bak,maşallah çok hoş çıkmışsınız.hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooohh,keyfe bak,maşallah çok hoş çıkmışsınız.hihoyyyt
yok canım kayın validemlerin evi inş. canım sağolSultan,orası sizin eviniz mi,ne güzel bahçeli yeşillikler içinde bir yer,Kerem şanslı,mutlu oyunlar oynasın inşallah bahçede.
Seher siz de çok hoş çıkmışsınız.
Allah mutluluğunuz bozmasın inşallah kuzucuklarla birlikte.
oglunada sanada masallah bursasu.çok güzel çıkmışşınız.Allah mutlulugunuzu hiç bozmasın.
bu arada oglum kerem adaşının resmine bakıp gülücükler atıyo sevdi adaşını..........
Burda çökmüş bir aliye var dimi sultancım:) çiçeğin dediği gibi ne zaman bakımlı annelere dönücez merak ediyorum.ceyo yok cnm estf. ne yaşlısı
aliye seni facebookta gördüm ya burda çok değişik geldin
sanki daha zayıfsın maşallah
amin canımannelik hepimize çok yakışmış. bir ömür boyu aynı karede kalalım onlarsız olmaz
yerim ben sizi:) çok tatlısınız canım.
Burda çökmüş bir aliye var dimi sultancım:) çiçeğin dediği gibi ne zaman bakımlı annelere dönücez merak ediyorum.
valla güzelim 70 kiloyum.hamile kaldığım kilodan 5,normalden 10 kilo fazlam var. nasıl vericem hiç bilmiyorum. hastayken hiç bişey yiyemediğim için şu anda yeme olayını abartmış durumdayım. sonum ne olacak bakalım. ama sen de süper zayıflamışsın.söylemeden geçemeyeceğim:)
amin canım
uykusuz bir gecenin ardından biz:)