Anneler ve Bebilerin beraber fotolar

çiçek, deniz, aysun harikasınız kızlar.
evet çiçek ya her resimde ne kadar farklı görünüyosun insan bu kadar mı bukalemun olur ya:)
ben de koyim bari.
gezmelere gidiyoz

yaaa bu fotoda makyaj falan yok gözümün altı mosmor tipi anneyim işte o yüzden farklı gelio size e tabi bi de kilo faktörü ayşecim bebiş her ne kadar saklı dursada sen çok hoş çıkmışsın canım hele aynanın asimetrisine bayıldım

sağol canım
ufaklığın yüzü görünmüyor.

bizim evdeki resimlerde benim hep başım açık olduğu için ancak bunu bulabildim:)

ruveydax bu arada canım bende halına dikkat ettim ve benim halımın aynısııı

ehe zevklerimiz benziyomuş demek ki

saol ayşecim bebeğinin yüzüne avatardan bakınca sanki gözleri aynı sana benziyo
evet canım gözlerini bana benzetiolar çok

oof uğraştım ama maine ile çekilenleri fazla kb diye yüklemiyo cep telini kabul ediyo elimdede tek bu var 1 aylıktık burda idare edin yarına yenisini çekinelim kzımla teyzeleriii

oof uğraştım ama maine ile çekilenleri fazla kb diye yüklemiyo cep telini kabul ediyo elimdede tek bu var 1 aylıktık burda idare edin yarına yenisini çekinelim kzımla teyzeleriii

aay cnm bu da aynı sana benziyo ne benciliz heee kendimize benzetmişiz hep gerçi benimkinin kime benzediği belli değil de.. laelaelaelaelae

maşallah kızlar yaa herbiriniz ne güzel anneler,bebeklerinizde çokkkk güzel çocuklar.....nisan bebekleri aydınlık yüzlü çocuklar maşallah....Allah sizlere bağışlasın evlatlarınızı,bende eklerim haftasonu kısmetse resimlerimizi

gerçekten maşaallah hepside çok tatlı yalnız ben bişey farkettim oğlanlar annelere daha çok benziyo......(kendimede pay çıkarıyorum hemen) becerebilirsem bende koycam..

halemoon oğlumu bana benzeten ilk kişisinhihoyyyt
kıskanıyordum zateeee bana benzetmiyorlar diyeklava:
babası kumral renkli gözlü oğluşta öyle ama fotodan çok net anlaşılmıyor.
ee bide babalarımı koysak buraya:roflol::roflol::roflol::roflol:
şaka bir yana sağlıklı olsunlar yeter.....

yok abartmıyorum gerçekten benziyolar benim oğlumda doğduğunda benim kopyam gibiydi eşimde üzülüyodu kendisine benzeten olmuyo diye bende üzülmesin diye hep eşime benziyo diyodum diye diye gittikce ona benzemeye başladı sonunda ne olacak bakalım...

ay ikiniz de nasıl cin cin bakmışsınız
bi hınzırlık düşünüomuş gibi:)

bunların ikiside nisan bebeği şu gözleri açık cin bakışlı benim oluşumm :)delikafadulden

Eklentiler

• $100_1543es.JPG
    47,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $100_1532ess.JPG
    67,9 KB · Görüntüleme: 50
oo ne güzel bir topik olmuş böyle çiçekçim,ben de aynı şeyi düşünmüştüm ,her fotoda ne kadar farklısın,daha önce de demiştim sana zaten.
Kızlar hepiniz çok güzel çıkmışsınız,annelik herkese yaramış anlaşılan,insan mutlu bakıyor etrafına bebekler olunca,ne güzel!

İşte oğluşum ve ben.Doruk iyi de ben biraz kambur durmuşum:)

Eklentiler

• $Fotoğraf43.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…