Anneler ve Bebilerin beraber fotolar

buda bizim bayramdan ana oğul fotoğrafımız byramlıklarımız keremitoya büyük geldi bu cicilerimizde yeniydi bunları giyiverdik:nazar::nazar:

Son düzenleme:
vwaoooovvvv kız önce sana baktım valla..süpersinizzz..keremede sanada maşalahhh..tü tü tüüüü..

baktım resim ekliyosun dur bakim de çıkıyım dediim heh heee...

maşallah ne güzel çıkmışsınız nazar değmesin.... kızzzz sultannnn nasıl veriyon kiloları süper olmuş saçlar ....

seher,elif,sultan maşallah kızlar ben hala insan kılığına fazla giremediğim için sizi görünce mutlu oluyorum valla bayramdan umutluydum ama hem uykusuzluk hem yorgunluk (3 ayrı şehire gittik de) süslenmeme değil bi sakinleştirici içip salak salak sırıtmama yaradı anca :KK43:(

vwaoooovvvv kız önce sana baktım valla..süpersinizzz..keremede sanada maşalahhh..tü tü tüüüü..

baktım resim ekliyosun dur bakim de çıkıyım dediim heh heee...

maşallah sultancım

hepinize maşallah ..........
bebişlerimizde anneleride süperler ....

Sultan ne hoş çıkmışsınız siz öööleeeeee Ana Oğul!

maşallah ne güzel çıkmışsınız nazar değmesin.... kızzzz sultannnn nasıl veriyon kiloları süper olmuş saçlar ....

saolun kızlar sevrey kilo verdiğim yok kız bu benim kilolu halim 6kilo falan kaldı
bu saçları böle yapabilmek için arife gününün kalabalığında dışarı çıktım ve yürüyen verdivenlerden yuvarlanarak indim:roflol::roflol: :KK70:D ama değdi heheeh

buda bizim bayramdan ana oğul fotoğrafımız byramlıklarımız keremitoya büyük geldi bu cicilerimizde yeniydi bunları giyiverdik:nazar::nazar:

ben o keremitoyu yerim! annişkoya da maşallah. diyecek söz yok.

maviş anneyle maviş selencik. maşalllah size sehercim.

kızlar bu fotodaki kızım ve kızımın dedesinin ananesi. yani torununun torununu gördü maşallah.
http://i0909.hizliresim.com/2009/9/12/2847.jpg
maşallah maşallha selincim. Allah hepinize sağlıklı uzun ömürler versin

yaa ben de koyiimm oğluşumla fotomu
çok taatlıııı! bir örnek te giyinmişiz sanki. çok güzelsiniz dilekçim

minik ege ve annesi de çok güzel görünüyor. maşallah size.

hepiciği birbirinden güzel maşallah.....bende idile fiyonklu ve fırfırlı bodyler giydirmeme rağmen erkek mi diye soruyorlar.....evet erkek ama biz ailece yoldan sapsın isityoruz onun için böyle cicili kıyafetler giydiriyoruz...
evet ya selene de pembe elbiseyleyken kız mı erkek mi soruyorlar. yuh yani! ben de hep toka takıyorum

hiçte güneşe bakamayızz:KK66:))
kıyamam ben ona. ne güzel bir yer burası böyle

herkes birbirinden güzel çıkmış. Allah mutluluğumuz daim etsin inşallah.
biz 1. gün foto çekilmeyi unuttuk. sonra da bayramlıklar değişti tabi. bi ara giyinip çekilelim bari

X