Anneler ve Bebilerin beraber fotolar

maşallah size aliyecim tombilik selenede maşallah
teşekkür edriz seher teyzesi. evet biraz tombik kızım:)
Gayet güzel çıkmışsınız bebişe maşallah adı da güzel Selen Nisa
sağol teyzesi. kararsız anası zor karar verdi ismine de.9 günlükken koyduk ismini:)

oy oyy selene bak..yaa selen benim çok hoşuma gidio annesi...kaşlar çatık çatık nasıl bakıyoo..maşallahhh..
sağol teyzesi. biliyomusun bi doğdu böyle çatık kaşlı feryat figan. hala da öyle gidiyo işte.

Çok güzel çıkmışsınız Aliye.
sağol canım. kendime baktığım nadir anlardan biri galiba. öyle olunca bi fotoğraf çekeyim dedim

annelerede bebıslerede masallah :nazar:
sağol canım

süperr çıkmışsınız hanımlar. herkesler çok hoş gözüküyordu. isim vermeden yazdım çünkü unuttuğum olmasın diye yerimseniben opuyorumnanaktan

bütün anneler birbirinden güzel bütün bebekler birbirinden şeker hepinize sonsuz mutluluklar

kızlar hepiniz çookk hoş çıkmşsnz
sengun sultan müge aliye croxilex (adını bilmiyorum):kedi: hepiniz çokk hoş çıkşsnz kuzucuklarda öleee

valla sultan orası bi de benim değil eltimin evi ela için o hale geldi sehpalar kalktı ela hanım yuvarlansın diye :KK70: onunda biri kız biri erkek ikizler var bi de sen düşün
tüm teyzoşlara çook teşekkürler..

MAŞALLAH ELAYA..KOCAMAN OLMUŞ NAZAR DEĞMESıN..

YANLIZ KIZLAR BU NıSAN BEBEKLERı NEDEN BU KADAR ıRı OLDU BÖLE YAŞITLARINDAN ÖNDELER HEPSı.

KUZENıN ÇOCUĞUNU GÖRDÜK HAFTASOONU 1 YAŞINDA MAŞALLAH BıZıMKıSı ABı GıBı DURUYO YANINDA:nazar::nazar:

ayyy maşallah ela çok tatlı olmuşşş..

denizcim cevabınıda vermişsin heh hee..

buda miniş tuana ve anası

Eklentiler

• $t157.jpg
    $t157.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 60
X