Anneler ve Bebilerin beraber fotolar

maşallah bizim ninemizde taaa ist.lardan yarın geliyo torununun çocuğunu görmeye sizin nesil baya ilerlemiş maşallaahhh ve resimdende görüldüğü gibi 70-80 arası gibi dinç duruyo

yaa ben de koyiimm oğluşumla fotomu

maşallah dilekçim ya çok tatlısnız ikinizde ....

sizde güzel gözüküyorsunuz aysuncum ....

ahahaha diyolardır kesin en son kargocuda emo gibi konusan bi salağı bozmuştum "aaay siz bunun saçlarına jölemi sürdünüüüüüüüüz" babası hayır doğal hali diyor "aaaaaay nerden biliceeeeeeez hiç bebeğin saçı öyle dururmuuuuu" bende ibre yükseliyor bu sırada ama hanım hanımcık form doldurmaya devam ediyorum. babadan cevap alamayan meraklı kız "yoksa saçları çok mu seeeeeeeeeeert kesin jöleli yaaaa" deyince ben dayanamadım küçücük çocuğun saçına kimyasal bişeyler sürecek kadar cani değilim doğal hali diyoruzya diye çemkirince sustu.

:roflol::roflol:

hepiciği birbirinden güzel maşallah.....bende idile fiyonklu ve fırfırlı bodyler giydirmeme rağmen erkek mi diye soruyorlar.....evet erkek ama biz ailece yoldan sapsın isityoruz onun için böyle cicili kıyafetler giydiriyoruz...

:roflol::roflol::roflol:

kızlar çok güldüm yaaa .....

maşallah bizim ninemizde taaa ist.lardan yarın geliyo torununun çocuğunu görmeye sizin nesil baya ilerlemiş maşallaahhh ve resimdende görüldüğü gibi 70-80 arası gibi dinç duruyo

evet çok yaşlı değil maşallah 80 küsür yaşında ama tam oda bilmiyor :) çok şükür sağlığı da yerinde. herkese teşekkür ederiz

oğluş ve bennnn...

Eklentiler

• $Resim 019.jpg
    $Resim 019.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 25
X