Anneler ve Bebilerin beraber fotolar

deli karı ne yapmış çocuğun saçlarına sprey sıkmış diolardır haha

ahahaha diyolardır kesin en son kargocuda emo gibi konusan bi salağı bozmuştum "aaay siz bunun saçlarına jölemi sürdünüüüüüüüüz" babası hayır doğal hali diyor "aaaaaay nerden biliceeeeeeez hiç bebeğin saçı öyle dururmuuuuu" bende ibre yükseliyor bu sırada ama hanım hanımcık form doldurmaya devam ediyorum. babadan cevap alamayan meraklı kız "yoksa saçları çok mu seeeeeeeeeeert kesin jöleli yaaaa" deyince ben dayanamadım küçücük çocuğun saçına kimyasal bişeyler sürecek kadar cani değilim doğal hali diyoruzya diye çemkirince sustu.

:roflol::roflol::roflol::roflol:

hepiciği birbirinden güzel maşallah.....bende idile fiyonklu ve fırfırlı bodyler giydirmeme rağmen erkek mi diye soruyorlar.....evet erkek ama biz ailece yoldan sapsın isityoruz onun için böyle cicili kıyafetler giydiriyoruz...

:))heheh alemsin he
beni görsen tanırmısın
diyelimki gördün ne yaprsın
aklıma geldi birden
evt tanırım Sultan,benim de genelde hastaneye falan gidince aklıma geliyorsun,karşılaşırmışız diye,sanki çok eskiden bildiğim tanıdığım,ama uzun zamandır görmediğim biri gibi gelirsin.
:roflol::roflol::roflol:
Ay aynen Gülşencim ya,çocuğun üzerinde pembeler var,kurdalalı pabuçlar,soruyorlar erkek mi diye,laf olsun işte.Ha bide kaç aylık,2 soruyu soruor ,ondan sonra rahatlıyorlar.

:lepi::lepi: korkuttun yanı kızı :lepi::lepi:

:roflol::roflol: ayy cok guldum allah senı de guldursun :roflol::roflol:

ah bu sorular varya sınır edıyo ınsanı bızede aaa cok tatlı kızz maşallah kac aylık .
tsk edrız oglum 3 aylık . aa mavı gıymıs kusura bakmayın kız sandık
kötükedihüsokötükedihüso

ya mıllette pek gıcık selendede elbıse var sordular oplan mı kızmı tövbe tövbe kötükedihüso

sanki yalan söylüyosun ,iyi yapmışsın valla kaydirigubbakcemile5

çok şekersin yaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya mıllette pek gıcık selendede elbıse var sordular oplan mı kızmı tövbe tövbe kötükedihüso

insan sinir oluyo di mi yav?kötükedihüso

evet
az önce kanguruda markette ustu pembe olmasına rağmen ah ne tatlı oğlan maşallah dedi sinir oldum dedim kız o

yaa ben de koyiimm oğluşumla fotomu

Eklentiler

• $3570.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $3584.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…