Anneler ve Bebilerin beraber fotolar

ayy kızlar hepinzde mükemmelsinz vala nisan annelerine diyecek yokkk diyenii kaydirigubbakcemile yolarzz valla kuzularda öleeee hepsi birbirinde şekerrr
ama neden erkeklerin saçı kızlarınkiden çok valla yaa kızlar kel oglanların maşşalh saçlarna

maşallahhh ailelere ve bebişlere.
demirimm bebişin nasılda babasına benzioooo
yerimseniben

lallll herkes aynı şeyi diyo ama ben benzetemiyorum yaaa anlamadım gitti bitek babasının babasına benzetiyorum

Müge Allah ayırmasın inşallah birbirinizden,çok hoş çıkmışsınız.
Tuğba senin prenses de tam prenses maşallah ikinze de.

çok güzelsinizzzzz
Allah mutluluğunuzu bozmasın..

anammmmm saçlara bak ne guzel o saclar oyle maşallahhh kendılıgınden mı dıkılıo oyle yoksa ozel bı formul varmı

teşekkür ederiz canlarım opuyorumnanaktan
saçlar tamamen doğal sadece yıkandığında kuruyana kadar yatık duruyor o zaman çok değişik geliyor gözüme kurumaya başladıkça yine ayaklanıyorlar

tşk ederm cnm
kocayın kocayın
gzel bir aile tablosu

maşallah ecrine (anladın sen onu):roflol::roflol::roflol:
tşkler sultanıımmm
e biz babasının babasını görmediğimiz için şimdilik babaya benzetiyoruz,baba da babasına benzemiştir az buçuk:roflol:
hemde nsllllllllllllllllllllllllllllllllllllkaydirigubbakcemile3
çok güzelsinizzzzz
Allah mutluluğunuzu bozmasın..
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cümlemiziii
allah mutlulugunuzu daım etsın

sağol cnm

anne baba ve nurtopumuzzzkaydirigubbakcemile3
hepimiz 1 yastıkta kocuyoruz

aynen canım rabbim bir yastıkta kocatsın mutluluğunuz hiç bozulnasın bu arada bebişlerimiz birbirine çok benziyo hatta bizim babamızada gösterdim ömer diilmi o diyo hihihiihi

aynen canım rabbim bir yastıkta kocatsın mutluluğunuz hiç bozulnasın bu arada bebişlerimiz birbirine çok benziyo hatta bizim babamızada gösterdim ömer diilmi o diyo hihihiihi

aaammmiiinnnn
evet ya bezen bende demiri başka bebeklere benzetiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…