Anneler ve Bebilerin beraber fotolar

annelerımızde bebeklerımde süperrrr bizim :enbuyukkk: 2009 nisan annelerı ve bebıslerı alkisalkisalkis

O da annesini bekliyormuş baksana ,giyinmiş süslenmiş.

oy oy oyy bu zzeynep yenmeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))

çok güzel bir resim ne kadar masum çıkmış yavrum maşallah

ayy tüm fotolar süper yok böyle bi güzellik anneler ve kuzularrrrrrrrrrr maşallah yavrulRımıza

annelerımızde bebeklerımde süperrrr bizim :enbuyukkk: 2009 nisan annelerı ve bebıslerı alkisalkisalkis

çok saolun arkadaşlar gerçekten bütün nisan annelerimiz yüzleride gönülleride birbirinden güzel kuzucuklara zaten sölenecek kelime yok onlar muhteşemler ....

maŞallah maŞallah annelere bebıŞlerede!!
yok bÖle bıŞey tÜm gÜzellıkler burdamı toplaŞmıŞız ne:)))

Sultan güzelsin zaten,burada pek bir güzel çıkmışsın canım,ama Kerem im pek ilgilenmemiş konuyla,bıktılar tabi çocuklar foto çektirmekten.Bu arada nevresim takımı mıdır o,başka bir fotoda dikkatimi çekmişti,markası falan nedir şeker,çok hoşşş?

saol cnm
o beyaz üzerine pembe çiçekliyi diyorsun dimi
evet nevresim takımı
onu annem almış çeyizime bi markası falan yok ama yumuşacık

maşşallah kızlar bursasu sende çok güzel çıkmışsın oğluşunla bayanlara yaş sorulmaz ama kaç yaşındasın canım

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tuba bu kız çok tatllıııııı maşallaaahhhhhh 41.5 kere tututututututuuuuu

maşallah ebrartuba

maşallah tuğbacım çok güzelsiniz ikinizde .........
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.maşallah bütün bebekler çok güzel ama anneleri ayrı bi güzel
aşkitom ve ben..:asigim:

sultan çok güzel çıkmışsın oğluşunda pek yakışıklı maşallah.

Allah bebeklerimizi ve bizi nazarlardan saklasın.

Bu arada saçımız pek yok.Yeni yeni çıkıyo ama sarı olduğu için pek belli değil.büyük kızım doğduğunda simsiyah ve çok sık zaçları vardı ve baya uzundu toka takıyodum.Ama o esmer benim gibi sudecim sarışın babası gibi belki ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…