Anneler ve Bebilerin beraber fotolar

sultancım çok güzel çıkmışsın. kerem de çok tatlı. nedense bi başka seviyorum ben keremi:)

bizim tek bu var kızımla:KK43:
bi kaç tane de küçülttüklerimden ekleyim... aynısı olan varsa kusura bakmayın bilmiyom hangilerini koyduumu:KK43:
kızın çok tatlı canım. hele 2. fotoya bayıldım.maşallah kuzucuğa.

biz de koyalım dedik fotomuzu
bir tombiş bebiş daha. sen de çok hoş çıkmışsın canım. manzara da harika.

varoşların gülü ve sokak çocuğu
yine güldürdün beni çiçek. senin her halin güzel canım. can da ayrı bi güzel.sana giderek daha çok benziyo. çok tatlı maşallah.

İpek sen de Yasemin'de çok hoşsunuz.Maşallah size.Komik ama ben Yasemin'i Kerem'in kız versiyonu gibi gördüm:))Sizce benzemiyorlar mı?

bence de kereme benziyo. çok tatlı yaseminimiz de. çok güzel gülmüş. ipekçim sen de çok güzelsin. gözlerine de maşallah.

denizcim alıntı yapmamışım ama bence hiç makyaja ihtiyacın yok. kızın da aynı sen. maşallah ona çok güzel. yumuk yumuk:)

ya gerçekten kızın akça pakça annesine değil esmer babasına çekmiş.
ama çok tatlı maşallah ona.:emir_bebek:

teşekkürler canım
sorma yaa babasının kopyasını çıkarmışım erkek olsaydı hele tam olacaktı :)
gerçekten nisan bebişlerinin hepsi tatlı..

:)oğluşumla geziyoruz ve ben çok bitkin bir haldeyim bakımsızım::KK43:((

Eklentiler

• $aneyaney.jpg
    $aneyaney.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 57
kızlar bende farkettım kı oglusumla yakın zamanda hıc fotograf cekınmemısız. en son anneannemızın evınde dedemız cekmıstı onu buldum sımdı eklıyorum

$081.jpg
oğlumun sabah 6.30 kalkıp ağladığı,babamızı rahatsız etmeyelim diye oturma odamıza gittiğimiz ve foto makinasını görünce dur bir bu halimizi çekeyim dediğim bir sabah.:roflol:
gözler şiş saçlar dağınık e olcek o kadar da uykusuzdum kardeşimm...kafamçokkarıştı

Eki Görüntüle 21719
oğlumun sabah 6.30 kalkıp ağladığı,babamızı rahatsız etmeyelim diye oturma odamıza gittiğimiz ve foto makinasını görünce dur bir bu halimizi çekeyim dediğim bir sabah.:roflol:
gözler şiş saçlar dağınık e olcek o kadar da uykusuzdum kardeşimm...kafamçokkarıştı

sana da ogluna masallah. valla gayet iyi görunuyorsunuzyerimseniben

X