- 16 Haziran 2008
- 9.481
- 2
- Konu Sahibi cicekcicek
kereme ecrinin yorumu "aguu aaaaa auuu" :jeyyar:
şakkıdı
bi oğlan anası olarak gurur duydum ecrini öperim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kereme ecrinin yorumu "aguu aaaaa auuu" :jeyyar:
sultancım çok güzel çıkmışsın. kerem de çok tatlı. nedense bi başka seviyorum ben keremi:)
kızın çok tatlı canım. hele 2. fotoya bayıldım.maşallah kuzucuğa.bizim tek bu var kızımla
bi kaç tane de küçülttüklerimden ekleyim... aynısı olan varsa kusura bakmayın bilmiyom hangilerini koyduumu
bir tombiş bebiş daha. sen de çok hoş çıkmışsın canım. manzara da harika.biz de koyalım dedik fotomuzu
yine güldürdün beni çiçek. senin her halin güzel canım. can da ayrı bi güzel.sana giderek daha çok benziyo. çok tatlı maşallah.varoşların gülü ve sokak çocuğu
İpek sen de Yasemin'de çok hoşsunuz.Maşallah size.Komik ama ben Yasemin'i Kerem'in kız versiyonu gibi gördüm:))Sizce benzemiyorlar mı?
Veee karşınızdaaa merakla beklediğiniz meraklı misafir ve kuzusuuuu!.. opuyorumnanaktan
İpek sen de Yasemin'de çok hoşsunuz.Maşallah size.Komik ama ben Yasemin'i Kerem'in kız versiyonu gibi gördüm:))Sizce benzemiyorlar mı?
bizimki 3 kuşak oldu zemuszemus
http://img41.imageshack.us/img41/2440/3006200923.jpg
ya gerçekten kızın akça pakça annesine değil esmer babasına çekmiş.
ama çok tatlı maşallah ona.
varoşların gülü ve sokak çocuğu
Veee karşınızdaaa merakla beklediğiniz meraklı misafir ve kuzusuuuu!.. opuyorumnanaktan
yok olmuyo
maşallah oğluşuna çok tatlı.
ve güzel bir nisan annesi daha.
aman nazar değmesin nisan anneleri ve bebeişleri çok güzeller.opuyorumnanaktan
Eki Görüntüle 21719
oğlumun sabah 6.30 kalkıp ağladığı,babamızı rahatsız etmeyelim diye oturma odamıza gittiğimiz ve foto makinasını görünce dur bir bu halimizi çekeyim dediğim bir sabah.:roflol:
gözler şiş saçlar dağınık e olcek o kadar da uykusuzdum kardeşimm...kafamçokkarıştı