- 21 Temmuz 2009
- 10
- 0
- Konu Sahibi cicekcicek
GetAttachment.aspx.jpg
320x240 8.94KB
320x240 8.94KB
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim tek bu var kızımla
bi kaç tane de küçülttüklerimden ekleyim... aynısı olan varsa kusura bakmayın bilmiyom hangilerini koyduumu
olluşkooo ve annişkosuuu kaydirigubbakcemile5
Oğlun sana benziyor çok tatlı
Eki Görüntüle 21719
oğlumun sabah 6.30 kalkıp ağladığı,babamızı rahatsız etmeyelim diye oturma odamıza gittiğimiz ve foto makinasını görünce dur bir bu halimizi çekeyim dediğim bir sabah.:roflol:
gözler şiş saçlar dağınık e olcek o kadar da uykusuzdum kardeşimm...kafamçokkarıştı
tugbişşş yakıyosn anacımmm
ogluşun sana benziyoo kızz
demirim: çok içten söylüyorum ki harika görünüyorsunuz canım.
küçük erkekte çok yakışıklı,gözlerde yakıyor ortalığı.
annenle yakın oturuyorsun sanırım.
yardım isteyebileceğin birinin olması çok iyi.
bodruma gitme fırsatım olmadı hiç ama güzel olduğunu duymuştum.
kasıma kadar sıcak yazmışsın vallahi daha şimdiden burası rüzgarlı,ev soğuk.
ege'yi uzun kollu giydiriyorum.
demiri atletle görünce bodruma taşınasım geldikaydirigubbakcemile3
gel arkadaşım gel beraber büyütürüz bebişlerimizi:içelim: inan bazen sıcak olmasından bunaldığımız zmnlar oluyo hatta demir bazen bu sıcaklardan etkilenip emmiyo kucakta bile durmk istemio ama eylül-ekim-kasım muhteşem bi hava olur buralarda beklermmm
annemle yakınım hemn ön evde oturuyo gerçekten çok yardımcılr Allah annemdende eşimdende razı olsun doğumdan sonra 2 ay hiçbişey yapmadm onlar yardımcı oldu
ayrıcana tşkler şekerim her ne kdr ege kdr yakışıklı olamsakta ucundan var bizde de bişeylermaşallah oğluşlarımıza
canım çok hoş çıkmışsnz yaaaaa bizimkisi niye renkli olmadııııı yaavvvvv delüüü olcamm maşşallh gözlereee
demirin hepinizde cok guzel cikmissiniz ,masallah.bizim oglaninda gözleri böyle renkli ama,ilerde göz renkleri degisebiliyormus ,ne yalan sölim ben de bu renkde kalmasini isdiyorum dogrusu:icecream:
orda oturuyor olsaydım seve seve arkadaşlık yapardım canım,dediğin gibi büyütürdük bu sıpaları.
fazla arkadaşım yok.
ya evlenip şehir dışına çıktılar yada çalışıyorlar pek görüşemiyoruz yani yanlızımm..
bazen bende bebekli bir arkadaşım olsa da gezsek ,oturup sohbet etsek diye düşünmüşümdür.
benim eşimde çok yardımcıdır sağolsunopuyorumnanaktan ama annem özlediğinde sevmeye gelir.klava:
bende demiri çok yakışıklı buluyorum netcez şimdii.
ortada buluşalım bence bu sıpalar çok yakışıklı:1hug: