Anneler ve Bebilerin beraber fotolar

aysuncum 6.30 bile olsa ne kdr hoş gözüküyosunuz valla bu sıpalar bizi delirticek yakında bakırköydende resim yollarız artıksırnaşık şey bebişinin gözleri mavi sanırım demir gibi inş. değişmez mavi var mı sizde

sağol canım sizde harika görünüyorsunuz.
senin oğlunda kel :roflol::roflol:
evt mavi gözlü ege de değişiceni sanmıyorum.
eşim yeşil gözlü,eşimin aileside renkli gözlü ee benim ailemde de var.
vallahi gece uykusu iyi ama erken kalkıyor ee bende böle bazen zombi gibiii dolaşıyorumlaelaelaelaelae

Eki Görüntüle 21719
oğlumun sabah 6.30 kalkıp ağladığı,babamızı rahatsız etmeyelim diye oturma odamıza gittiğimiz ve foto makinasını görünce dur bir bu halimizi çekeyim dediğim bir sabah.:roflol:
gözler şiş saçlar dağınık e olcek o kadar da uykusuzdum kardeşimm...kafamçokkarıştı

Bu bebekler hep 6 30da mı kalkar ya benimkide kalkıyor erkenden sonra uğraş dur uykusuzluktan ölüyorum tabi yazık annelere

demirim: çok içten söylüyorum ki harika görünüyorsunuz canım.
küçük erkekte çok yakışıklı,gözlerde yakıyor ortalığı.:nazar:
annenle yakın oturuyorsun sanırım.
yardım isteyebileceğin birinin olması çok iyi.
bodruma gitme fırsatım olmadı hiç ama güzel olduğunu duymuştum.
kasıma kadar sıcak yazmışsın vallahi daha şimdiden burası rüzgarlı,ev soğuk.
ege'yi uzun kollu giydiriyorum.
demiri atletle görünce bodruma taşınasım geldikaydirigubbakcemile3

demirim: çok içten söylüyorum ki harika görünüyorsunuz canım.
küçük erkekte çok yakışıklı,gözlerde yakıyor ortalığı.:nazar:
annenle yakın oturuyorsun sanırım.
yardım isteyebileceğin birinin olması çok iyi.
bodruma gitme fırsatım olmadı hiç ama güzel olduğunu duymuştum.
kasıma kadar sıcak yazmışsın vallahi daha şimdiden burası rüzgarlı,ev soğuk.
ege'yi uzun kollu giydiriyorum.
demiri atletle görünce bodruma taşınasım geldikaydirigubbakcemile3

gel arkadaşım gel beraber büyütürüz bebişlerimizi:içelim: inan bazen sıcak olmasından bunaldığımız zmnlar oluyo hatta demir bazen bu sıcaklardan etkilenip emmiyo kucakta bile durmk istemio ama eylül-ekim-kasım muhteşem bi hava olur buralarda beklermmm
annemle yakınım hemn ön evde oturuyo gerçekten çok yardımcılr Allah annemdende eşimdende razı olsun doğumdan sonra 2 ay hiçbişey yapmadm onlar yardımcı oldu
ayrıcana tşkler şekerim her ne kdr ege kdr yakışıklı olamsakta ucundan var bizde de bişeyler:nazar:maşallah oğluşlarımıza

Son düzenleme:
demirin hepinizde cok guzel cikmissiniz ,masallah.bizim oglaninda gözleri böyle renkli ama,ilerde göz renkleri degisebiliyormus ,ne yalan sölim ben de bu renkde kalmasini isdiyorum dogrusu:icecream:

gel arkadaşım gel beraber büyütürüz bebişlerimizi:içelim: inan bazen sıcak olmasından bunaldığımız zmnlar oluyo hatta demir bazen bu sıcaklardan etkilenip emmiyo kucakta bile durmk istemio ama eylül-ekim-kasım muhteşem bi hava olur buralarda beklermmm
annemle yakınım hemn ön evde oturuyo gerçekten çok yardımcılr Allah annemdende eşimdende razı olsun doğumdan sonra 2 ay hiçbişey yapmadm onlar yardımcı oldu
ayrıcana tşkler şekerim her ne kdr ege kdr yakışıklı olamsakta ucundan var bizde de bişeyler:nazar:maşallah oğluşlarımıza

orda oturuyor olsaydım seve seve arkadaşlık yapardım canım,dediğin gibi büyütürdük bu sıpaları.
fazla arkadaşım yok.
ya evlenip şehir dışına çıktılar yada çalışıyorlar pek görüşemiyoruz yani yanlızımm..
bazen bende bebekli bir arkadaşım olsa da gezsek ,oturup sohbet etsek diye düşünmüşümdür.
benim eşimde çok yardımcıdır sağolsunopuyorumnanaktan ama annem özlediğinde sevmeye gelir.:eek:klava:
bende demiri çok yakışıklı buluyorum netcez şimdii.
ortada buluşalım bence bu sıpalar çok yakışıklı:1hug:

canım çok hoş çıkmışsnz yaaaaa bizimkisi niye renkli olmadııııı yaavvvvv delüüü olcamm maşşallh gözlereee

:))))) ben hamile kalmadan önce hep mavi gözlü bi kız çocuğum olsun isterdim ama bitek gözleri tuttu tabi şimdilik sonra nolur bilemem ama bu çocuk baba tarafına benziyo ve onlarda çok renkli gözlü var inş. böyle kalır kalmazsada sağlık olsun hatta bazen eşime bu çocuk kimden die şaka yapıorum bu konuda bana bişy diemezsin senden çıktı dio kaydirigubbakcemile3
demirin hepinizde cok guzel cikmissiniz ,masallah.bizim oglaninda gözleri böyle renkli ama,ilerde göz renkleri degisebiliyormus ,ne yalan sölim ben de bu renkde kalmasini isdiyorum dogrusu:icecream:

ne güzeelll oluuurrrr ben mavi göz hastasıyımdır inş. kalır cnm ama dr. kalır dedi bize dedim 6 aydan sonra belli olurmuş bu süt mavisi değil tam mavi böyle kalır kalmazsa bile mutlaka yeşil olur dedi yani iillaaaakkiii renkli olacakmışmışmış

orda oturuyor olsaydım seve seve arkadaşlık yapardım canım,dediğin gibi büyütürdük bu sıpaları.
fazla arkadaşım yok.
ya evlenip şehir dışına çıktılar yada çalışıyorlar pek görüşemiyoruz yani yanlızımm..
bazen bende bebekli bir arkadaşım olsa da gezsek ,oturup sohbet etsek diye düşünmüşümdür.
benim eşimde çok yardımcıdır sağolsunopuyorumnanaktan ama annem özlediğinde sevmeye gelir.:eek:klava:
bende demiri çok yakışıklı buluyorum netcez şimdii.
ortada buluşalım bence bu sıpalar çok yakışıklı:1hug:

cnm ynı dertten bendede var ben ist.dan taşındımburaya gerçi eşimin şirketi ist.da gidip geliodum ama demir olduğu için gidip gelemiorum artık ancak kışa o da beeellkkiii burda hiiiççççç arkadaşım yok bi tek annem yanımda kimsei tanımıoduk buraya geldiğimizde gerçi şimdi tanısak noluoki yine aynı tas aynı hamam bebekli arkadaşlarımda var ama kimse yanaşmıo bende bütün günümü eşim ve bebişimle geçiriorum ama insan arkadaşta arıyo tabii bu yüzden burdayım zatenkaydirigubbakcemile5
bebişlerimize gelince maaaşşşşaaalllaaahhhhhhh bnmki babasına benzio ondan yakışıklı herhalde :roflol::roflol::roflol:

kız bizim babanın babanennin görümcemn çoçuklerıı hemsinn renkli benm babamn ve abimndeee off bi bizim sıpaya bulaşmamş saglık olsnn napalımm

X