:44: nerdeeee canım ya ben hala beklemedeyim artık uyuyamıorum heyecan mı korku mu acı mı ayırt edemıorumama artık gelse iyi de olur ya
evet hala yürümeni gercekten tavsiye ediyorum son zamanlarin yat dinlen diyenleri sakin dinleme.biz esimle sancili halimde bile doguracagimdan haberim yokya rutin sanci saniyorum yürüyüse cikmistik 1 saat sonrada doguma girdim :)))))) yürümeye ama yanliz cikma:)) ben faydasini cok gördüm yürümenin hamile ldugumu ögrendigim andan itibaren hergün yürüdüm dag bayir orman hergün..ve 5 saat sanci cektim ve öyle aman aman ölüyorum sancilar degildi ve 1 saatte dogurdum toplam 6 saatte ignesiz... dikissiz... allahima binlerce kez sükürler olsun.insallah allah sanada benimki kadar kolay dogum nasip eder...ha birde iyi düsünmen korkmadan doguma gitmende bi okadar kolay dogurmani saglayacaktir..etrafinda senden daha heycanli kimseyi bulundurmamani tavsiye ediyorum..sakin ol ve sancilarin sonunda bebegine kavusacagini düsün ilk doguranin sen olmadigini düsün.korkulacak bisey olsa bukadar insan dünyada olmayacagini düsün..allaha sigin o herseyin sabrini ve kolayligini veriyor..sancilarim sirasinda ben bütün bildigim dualari okumustum :)))) dogumum kolay olsun diye..neyse cok konustum.bebegini kucagina alinca insallah yazmayi unutma takipcinim..
ben hala beklemedeyim :) kontrole gittim dün en geç 6 şubata kadar bekleriz olmazsa 6 şubatta yatış yapıp suni sancı veririz dedi. bu arada hastane konusunda kararsız kaldım. kendimde hastanede çalışıorum aslında ama kontrollere özele gittim. dün raporumu uzatmak için çalıştığım hastaneye gidince bir anda doğumu orda mı yapsam diye düşündüm. kafam çok karışık. takiplerimi yaptırdığım hastanede de doğuma nöbetçi doktor giriyomuş kendi doktoruma denk gelirse şansa :44: şimdi bn napiim hiç kimseyi tanımadığım özel hastane mi yoksa klinikte arkadaşlarım olan çalıştığım hastane mi :44:
dogdumu bebiiiisss..merak ettim..
bebişimiz 40+5 de doğdu çok şükür :) çok korkuodum tedirgindim ama zamanı gelince herşeye sabrediyo insan. Tam da dedikleri gibi kucağına alınca unutuyo insan herşeyi. şimdi de büyütmek için uğraşıyoruz bakalım. Çok saol canım
Sağlıcakla büyüyün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?