- 12 Aralık 2009
- 225
- 0
benım oğlum kasımda doğdu ve şuan 1.5 aylık..neredeyse 20 günlük oldugundan beri oğlumla bebek odasında kalıyorum burası daha sıcak oldugu için.evimiz merkezı sıstem oda ısıları 20-22 derece arası.bebek odası 23-24 derece..yeni dogan bebekler cok üşür dıye bebek odasına gectık.fakat gece gündüz hep bu odadayız sadece sabah 5-10 dk odayı havandırmak için cıkarıyorum.bırde arasıra odaları gezdırıyorum..bu odaya tv de koyduk.sizce süreklı bu odada kalmakla hatamı yapıyorum.kendımde cok üşüyen bırı oldugum için diğer odalarda bende üşüyorum acaba oğlumda üşür mü..(ben yaz günü bıle üşüyorum) oğlumunda fazla sıcaga alısmasını istemıyorum..sızce 1.5 aylık bebek ılk dogdugu kadar cok üşürmü şuan.gündüzlerı salona gecsem mı.su an bebek odamız 23 derece.dıger odalarımız 1-2 derece daha düşük. ayrıca havalar sogudu sizce haftada bır ıkı defa dısarı cıkarsam hem hava almak hemde yürüyüş için hasta olurmu...burdada hava cok soguk..
dışarı cıkarken çorap üzerıne patıklı alt.üstüne uzunkollu cıtcıtlı.üstüne alt üst takım..yelek.şapka..patik.1 battanıyey sarıyorum.bırını üzerıne örtüyorum.arabasına bındırıyoruma.s..arabanın yagmurlugunuda örtüyorum.bu sekılde üşüyüp hasta olurmu sizce..
dışarı cıkarken çorap üzerıne patıklı alt.üstüne uzunkollu cıtcıtlı.üstüne alt üst takım..yelek.şapka..patik.1 battanıyey sarıyorum.bırını üzerıne örtüyorum.arabasına bındırıyoruma.s..arabanın yagmurlugunuda örtüyorum.bu sekılde üşüyüp hasta olurmu sizce..