Anneler melektir deriz hep peki ya ailesini düşünmeden nefsine yenik düşen anneler nedir?

Allah yardimcin olsun yaşamayan bilemez sen adamın ailesiyle veya adamla konuş belki korkar bırakır. ..dualarım seninle
Allah razı olsun Rabbim beterinden korusun evladın anneden alabileceği en büyülk darbe hayatımızın baharında kardesımle perişan olduk koca bir kadın ergen gibi aşk yasamaya calısıyor o adamında allah belasını versın

yaşadığınız gerçekten zor.

ama başlığınızdan başlayarak şöyle düşünmeye çalışın.
Öncelikle anneler melek değildir, insandırlar.
insanın iyisi de var kötüsü de, iyi olup yanlış işler peşinde olanı da var,
anneniz hangi grupta bilemem,
ama melek değil ve bir insan.

biri hatalı davrandığında ne yapmayı tercih ediyorsanız annenize karşı tavrınız da bu olsun, uyaracaksanız uyarın, ilişkiyi kesecekseniz ilişkiyi kesin. babanızı çok düşünmeyin, herkes her şeye alışıyor, o da belki annenizden ayrılıp daha güzel başka bir hayat bile yaşayabilir.

Melekten kastım herkesin annesi kendine iyidir melektir vazgecilmezdir değerlidir anlamındaydı bellkide benim annem bana göre melekti ama böyle oldu. Bu söylediğinizi yapmanın verdiği zorluk inanın cok zor ama yinede tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…