- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
Amin inşallahinş iyi bir esininiz ve evliliğiniz olurda kurtulursunuz
Adamın cocuklarıda bu durumun farkında bir diyorum onlarla konussam anneleri kanser kadını karıstırmak ıstemıyorum annemın aptallığı yuzunden yuvaları dagılsın ıstemıyorum ama sonları bosanmak olucak sanırımEl ele yakaladık diyorsun daha ne olsun.
Baban safsa annenle açık açık konuş. Adamın karısıyla konuşacağını söyle. Tehdit et çok ciddiyim.
Korkut.
Adamla da konuşabilirsin.
Babanı da boşanmaya ikna et
Ay hayatım boşansın zaten. Edepsiz kadın. Bir de salağa yatıyor.Adamın cocuklarıda bu durumun farkında bir diyorum onlarla konussam anneleri kanser kadını karıstırmak ıstemıyorum annemın aptallığı yuzunden yuvaları dagılsın ıstemıyorum ama sonları bosanmak olucak sanırım
Ay hayatım boşansın zaten. Edepsiz kadın. Bir de salağa yatıyor.
Valla herkes hata yapar, insandır affolur
Bu kadın üstüne basa basa hata yapıyor pişman da değil.
Ciddiyim bak korkut.
Aa ben çok sinirlendim
ne söyleyeyim ki cocuklarına hepsini tanıyorum ne sekılde soylemelıyım pekiBence bi şekilde gizliden adamın karısına kardeşine çocuğuna ulaş ama kızı olduğunu söyleme belki adamın çocukları adamı korkutur vs vazgeçer en azından konu kapanır sizde annenize elin içinde he he dersiniz kv vs açık vermezsiniz
ya ne biliyim Bi mektup yaz ama bilgisayar çıktısı olsun görebilecekleri yere koy çocukları takip eder zaten bi şekilde anlar belki adam vazgeçer ele güne rezil olmazsıniz ama annen affetme küste olma resmi olne söyleyeyim ki cocuklarına hepsini tanıyorum ne sekılde soylemelıyım peki
Anladım olmadı açık açık konusucam kızlarından biriyle ortak bir yolunu bulalım napalım baska caremız yok . zaten öyleyız annemle sagolsun ılıskısınden sonra sadece selam sabah o kadarya ne biliyim Bi mektup yaz ama bilgisayar çıktısı olsun görebilecekleri yere koy çocukları takip eder zaten bi şekilde anlar belki adam vazgeçer ele güne rezil olmazsıniz ama annen affetme küste olma resmi ol
Evet etrafımdada gördüm şahit olduğum için bu duruma bunun için çabalıycam ama nereye kadar cabalanır ki bu rezil durumda. şuan arıyorum hala onunla konusuyorbak benm esim nişanlıyken iyiydi ama evlenince kendiside annesi de herseyi başa kalkıyor emin ol ve açık verme kimseye anlatma
Babamdan kendisinin bir çekincesi olmadığı için baskalarına rezıl etmekle tehdıt etmem hdaha etkılı olucaktır. İnanın bu gune kadar asla yapmaz dedım yakıstırmadım ne olacagı bellı olmuyormöus ınsan basa gelmeden anlamıyor allah dusmanın basına vermesın anne dıyosun duyam dıyosun dunyayı basına yıkıyorAllahım kendi Annemi düşünüyorum yaşadığım her zorluğa şükedesim geliyor,anneni al karşına elimde o adamla konuştuğuna dair kayıtlar var eğer devam edersen bunu herkese duyururum bilgin olsun sen rezil olursun diye Sert çık.
Bir arkadaşım nişanlısıyla kafeye gidince annesini bi adamla kafeye yakalıyor. Büyük rezillikti
Kız babaannesine babasına söyleyecekti ama durdurdular üstü kapandı gitti adamda ortalıkta görünmedi bi daha Sert çıkmak gerek sanırım
Çabalıyorum bunun içinnişanlına sakin anlatma iyi göster kendini
Malesef öyleallahtan korkmayan kullan utanmazmis o kendinden başkasını düşünmüyor yazik
Babamdan kendisinin bir çekincesi olmadığı için baskalarına rezıl etmekle tehdıt etmem hdaha etkılı olucaktır. İnanın bu gune kadar asla yapmaz dedım yakıstırmadım ne olacagı bellı olmuyormöus ınsan basa gelmeden anlamıyor allah dusmanın basına vermesın anne dıyosun duyam dıyosun dunyayı basına yıkıyor
Evet bunları yapacağım inşallah babam evde olmadıgı bir anı kollamalıyım. Ayrıldıklarında peki hak talep edebiliyormu bizden annem yoksa bunları biz kanıtladığımızda talep edebiliyormuyuz uzerine ev varCanım Bende babamın çok olayını yakaladım hep ortaya döktüm şuan ayrılar Annem boşandı şükür.
Annene Sert çık zor durumun biliyorum kavga eder gibi gerekirse bu olaya son vermezsen ya boşan git ya da devam edeceksen seni herkese rezil ederim ayıbı yapan sensin utanacak olan ben değilim bak bakalım bir daha insan içine çıkabiliyor musun o adamı da senide rezil etsem ne yapacaksanız diye diret.