İnsanlar cocuk yapinca meleklesmiyor canim herkes karekteri nasilsa oyle yasamaya devam ediyor.anneniz büyük ihtimalle işleri iyice pişirince o adama kaçacak.babanızında o zaman akli başına gelir.
Adam yüzümüze gülüyor arkamızdan bunları yapıyor bir kere denedim suclu olduk kardesımle beraber bu sefer kanıtlamadan konuyu anlatsam yıne kendını aklar dıye korkuyorum kardesımede uzuluyorum evlendıgımde yanıma alıcam ama babam ne olacak öyle cıkmazdayım ki allahım dusmanıma vermesınAllah annene akıl fikir versin..o adamında cezasını.. arkadaşın dediğine katiliyorum.. annen melek değil karakteri neyse o..annenle konuşmayı dene
Siz uyarmışsınız babanız anlamak istememiş zamanı gelince sonuçlarına katlanıcak.ayrıca kadın size tabi vermez babanızdan sonraki hayatını garantiye almaya çalışıyordur.siz mi bakıcaksınız boşandıktan sonraBende öyle düşünüyorum dedemden miras kaldı bütün parayı hesabına yatırmış hiç birinize kuruş dahi vermm diyor önceden bizden hiçbir şeyini esirgemeyen kadın birde o adamın evının yanından ev aldırdı babama Allah için yardımcı olun ne yapacağım şaştım kaldım
Pek yapacak birseyin kalmamis gibi. Takip edip resmedebilirsin. Gizli kamera koyabilirsin ama bu sadece abbana kanitlamak icin olur. Mahkemede gizli kamera gacerli degil diye biliyorum yasa disi oldugu icin.buda ayri bi sacmalik.
Adam sana tecavuz edecek biber gazi cantada var ve kendini kurtarmak icin sıktın diye suclu sensin.tecavuz etmis oksa magdur olacaktin :)) ne ise yarayacaksa olan olduktan sonra. Is madan once. Suclu sensin cunku biber gazi silah sayiliyor.
Evine hirsiz giriyor kotu davraniyorsun suclu yine sensin. Mahallede hirsiz girmisti ev sahibine ceza yazmislardi kapisini kilitlememis tesvik etmis diye .
Simdi birseyler ispatlamak icin gizli kamera kullanacaksin baska nasil ispat edeceksen. Ama suclu yine sensin. Cunku yasak...
Konunuzu yemek bölümüne açmışsınız. Bende editörleri etiketledim konunuzu ilgili bölüme taşısınlar diye. Daha çok yardımcı olunur ilgili bölümde size.anlayamadım
yeni olduğum için bilmiyorum çok teşekkür ederimKonunuzu yemek bölümüne açmışsınız. Bende editörleri etiketledim konunuzu ilgili bölüme taşısınlar diye. Daha çok yardımcı olunur ilgili bölümde size.
Babam aslında hemen kandırılabilir biri ama bunu kanıtlayıp söylersem annemi kapı dışarı etmekle bırakcagını sanmıyorum. Anneannemde o adamın yakın ında kaldığı için bilhassa o adam bakıyor anneanneme yani o faydalı olmayabilir ondan cok ben utnıyorum aglamaktan caresızlıkten bır hal oldumPeki babanıza ispatlayınca ne olur boşanir mi yoksa daha kötü şeyler olur mu yani anneannenize fln söyleseniz nasıl bir anne ya yüzünüze bakınca utanmiyormu
Annene telefonu siz h ediye edin ozamanTelefonuda eskı yenı akıllı telefonlardan olsa kaydetmek ıcın progrm yukleyebılırım alması da mesele degıl ama kullanamıyorum der almazda ..
Amacım mahkemeye kadar uzanması degıl zaten babama kanıtlasam anneme kanıtlasam ınkar edemese
bir seferinde alalım dedım kullanamam dedı pek teknolojıyle alakası olan bır kadın değil ama bunu yapmaktan baska carem yok sanırsamAnnene telefonu siz h ediye edin ozaman
yani her koyun kendi bacağından asılır ama sizede zarar veriyor yarın kv vs herkes duyunca yeri gelcek siz ezileceksinizBabam aslında hemen kandırılabilir biri ama bunu kanıtlayıp söylersem annemi kapı dışarı etmekle bırakcagını sanmıyorum. Anneannemde o adamın yakın ında kaldığı için bilhassa o adam bakıyor anneanneme yani o faydalı olmayabilir ondan cok ben utnıyorum aglamaktan caresızlıkten bır hal oldum
2 ay sonra düğünüm olucak o ınsanların ıcıne cıktıgımda esımın aılesıne esıme ne yuzle savunucam annemı babamı ve bu zamana kadar hep aılemın arkasında duremuskuen bu adam yuzunden bızı utandırıcak en acısıda buyani her koyun kendi bacağından asılır ama sizede zarar veriyor yarın kv vs herkes duyunca yeri gelcek siz ezileceksiniz