-
- Konu Sahibi monaroza01
Benim 2 Haziran görünüyodu ultrasona göre cnmAh canim benimde haziranin ikinci haftasiydi sen kac haftalikken kaybettin.rabbim isteyen herkese evlad versin
Basin sagolsun acini anlayabiliyorum.ayni aciyi yasayan bir anne olarak.bugun daha zor gececek bizim icinnBenim 2 Haziran görünüyodu ultrasona göre cnm20 haftalık ikiz oğlum ve kızım melek oldular
Saol canım senin ve bizimle aynı acıyı yaşayan tüm annelerin başı saolsun.Bugün gerçekten çok zor hiç iyi hissetmiyorum kendimi.Basin sagolsun acini anlayabiliyorum.ayni aciyi yasayan bir anne olarak.bugun daha zor gececek bizim icinn
Hic aklindan cikmaz.gulsen daha bitmeden bebegin aklina gelir.bebek gorsen aklina gelir.besik kucucuk kiyafetler gorsen yine aklina gelir.yani hersey onu hatirlatir aslindaİnsan unutamıyor... aklımda mıh gibi duruyor... zamanla hafifler sanmıştım ama 3,5 ay oldu ilk bebeğimi rahimağzı yetmezliği sonucu kaybedeli... Allah hepimize sabır versin.
Evet daha da acısı sonrasında bir bebek nasip olsa bile asla ilk göz ağrın olmayacakHic aklindan cikmaz.gulsen daha bitmeden bebegin aklina gelir.bebek gorsen aklina gelir.besik kucucuk kiyafetler gorsen yine aklina gelir.yani hersey onu hatirlatir aslinda
Yasamayan bilmez canim.en yakinin bile olsa.bizim insamlarimizda adwt olmus nezaman evlwncen evlensen hani cocuk.kimin ne yasadigini bilmeden.banada artik yapma cocuk diolarda.ozaman bende deliriyorum.sanki dogum kontrol hapimmisin diyorumPazar günü yani anneler gününde eşimle bi kafeye kahvaltıya gittik.Eşim oranın çalışanlarını tanıyor.Siparişleri getiren kadın eğildi bana doğru hani bebek? yok mu daha bebek dedi ve başımdan aşağı kaynar sular indi resmen gözlerim doldu.Eşim de bana bakakaldı.Kadına cevap veremedim.Eşim de daha erken düşünmüyoruz diye geçiştirdi.İnsanlar neden böyle patavatsız düşüncesizce davranıyolar.Canım öyle yandı ki anlatamam.Bebeklerimi çok özledim dayanamıyorum
O kadar acımasızlarki.Bana da çocuk yapma diyor kendi akrabalarım.Çalışıp kafa dağıtacakmışım 2 yılYasamayan bilmez canim.en yakinin bile olsa.bizim insamlarimizda adwt olmus nezaman evlwncen evlensen hani cocuk.kimin ne yasadigini bilmeden.banada artik yapma cocuk diolarda.ozaman bende deliriyorum.sanki dogum kontrol hapimmisin diyorum
bende rahim ağzına ıkı bebek verdım ıkıncım 23 haftaya kadar gelmıstı şimdi de cocugum olmuyorİnsan unutamıyor... aklımda mıh gibi duruyor... zamanla hafifler sanmıştım ama 3,5 ay oldu ilk bebeğimi rahimağzı yetmezliği sonucu kaybedeli... Allah hepimize sabır versin.
İnşallah hepimiz tez zamanda sağ salim evlatlarımızı alırız kucağımıza ve bu sefer burada birbirimizin mutluluğunu paylaşmak nasip olur .bende rahim ağzına ıkı bebek verdım ıkıncım 23 haftaya kadar gelmıstı şimdi de cocugum olmuyor
Baska cocugun varmiydi canim .benim allah bagislarsa 3 tane var.ucuncu ve dorduncu surprizdi aslinda.uc tane yeter diyodum ama simdi kaybettigim bebegimden sonra nedwnse cook istiyorum.galiba onun boslugunu dolduracak yarim kalan hayalleri tamamlayacak bir bebek daha rabbim nasip ederseO kadar acımasızlarki.Bana da çocuk yapma diyor kendi akrabalarım.Çalışıp kafa dağıtacakmışım 2 yıl
Yok cnm ilk bebeklerimdi benim.Allah diğer evlatlarına sağlıklı ömürler versnBaska cocugun varmiydi canim .benim allah bagislarsa 3 tane var.ucuncu ve dorduncu surprizdi aslinda.uc tane yeter diyodum ama simdi kaybettigim bebegimden sonra nedwnse cook istiyorum.galiba onun boslugunu dolduracak yarim kalan hayalleri tamamlayacak bir bebek daha rabbim nasip ederse
amin canım bır bucuk seneyı gectı umudum kalmadı sanırım artık burada hamıle kalma yolunda konustugum kızların çok buyuk bı kesımı hamıle kucaklarına alacaklar melekleriniİnşallah hepimiz tez zamanda sağ salim evlatlarımızı alırız kucağımıza ve bu sefer burada birbirimizin mutluluğunu paylaşmak nasip olur .
Allahın izniyle sen de alırsın kucağına canım inşallah.Belki bi zamanı vardır.Ben de benim olacak mı olmayacak mı diye korkmaya başladım.Ben bebeklerimi kaybettikten sonra Doktor bana kafana çok takarsan hamile kalamazsın demişti.İnşallah Allah bizim de yüzümüzü güldürür meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza alırız.amin canım bır bucuk seneyı gectı umudum kalmadı sanırım artık burada hamıle kalma yolunda konustugum kızların çok buyuk bı kesımı hamıle kucaklarına alacaklar meleklerini
öyle dr dogru soyluyor kafaya takmamak lazım da ıste başarabılene nasıl basarıcaz ki bunu nasıl kafaya takmayalımAllahın izniyle sen de alırsın kucağına canım inşallah.Belki bi zamanı vardır.Ben de benim olacak mı olmayacak mı diye korkmaya başladım.Ben bebeklerimi kaybettikten sonra Doktor bana kafana çok takarsan hamile kalamazsın demişti.İnşallah Allah bizim de yüzümüzü güldürür meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza alırız.
Allah tez zamanda bebeğine kavuştursun seni inşallahbende rahim ağzına ıkı bebek verdım ıkıncım 23 haftaya kadar gelmıstı şimdi de cocugum olmuyor
İşte onu nasıl başaracaz bende bilmiyorumöyle dr dogru soyluyor kafaya takmamak lazım da ıste başarabılene nasıl basarıcaz ki bunu nasıl kafaya takmayalım
Bir bucuk sene oldu hala atamadim kafamdanİşte onu nasıl başaracaz bende bilmiyorum
Insallahh cnm benimAllah tez zamanda bebeğine kavuştursun seni inşallah