Anneler günümüz kutlu olsun.

monaroza01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
848
414
Geçen yıl 12 Mayıs günü ilk hamileliğimi öğrendim o kadar mutlu oldum ki hemen hayallere başlamıştım ve 8. haftada kalbinin durması sonucu kürtajla ayrıldım yavrumdan. 3 ay sonra yeniden hamile kaldım ve yine aynı sebeple aynı sonu yaşadım. geçen Mart ayında da 3. kez yaşadım aynı acıyı. Ve en acısı da hiçbir sebep bulunamadı. Yarın anneler günü. Eğer yavrum yaşasaydı ocak ayında doğacaktı ve ben ilk kez anneler gününü kutlayacaktim. Şimdi 3 melek annesiyim. Evet kucağımda bir bebek yok ama ben de bir anneyim. Benim gibi olan tüm melek annelerinin Anneler günü kutlu olsun. Sevgilerimle...

Cok tesekkur ederim gecmis olsun .bende melek annesiyim. Yarin ne aciki tam iki ay olacak bebegimden ayrilali.1 ay sonea duntaya gelecekti guzel oglum.25 haftalikti kaybettim bebegimi .bugun yanina gittim o bana gelemeyecek dedim ben gittim.topragini sevdim ciceklerini suladim birakip geldim uzulerek .sizinde anneler gunuhuz kutlu olsun

Canım benimm :/ onlar da ruhlarıyla yaratıldılar evet sen de bir annesin kesinlikle Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah Bir kadının gelebileceği en üstün seviye annelik. İnançlı biri olduğunu hissettim Hz Zekeriyya nın duasını et derim

Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin

Rabbim beni yalnızbaşıma bırakma (bana bir vars ver) sen varislerin en hayırlısısın
Allah dualarını kabul etsin

Başın sağolsun canım. Üzülme demeyeceğim çünkü en boş laf bu. üzül ama sakın ümidini kaybetme. Inşallah gelecek yıl anneler gününde bebeğin seninle olur.

Bebeklerimi her kaybedişimde yaşadığım acıyla isyana kaçan sözler söyledim ve en son geçen hafta yolumu kaybetmiş gibiydim ve rüyada bir işaret istedim Rabbim bana gönderdi o yüzden artık tüm kalbimle ona sığındım canım. Dua için teşekkür ederim mutlaka edeceğim Allah razı olsun.

ben de senin için dua edicem :)

Kalbi güzel arkadaşım bende senle ayni durumdayım yasasaydi yavrum 2 aylik olacak bende ilk kez anneler günü kutlayacaktim.Bizler melek annesi olarak seçildik anneler günün seninde kutlu olsun canim Rabbim inşallah bir dahaki seneye yavrularimizla beraber kutlamayi nasip eder..Rabbim sanada bizlerede sağlıklı sihhatli ve ömürlü hayirli evlatlar nasip etsin

Benimde doğsaydı 5 aylık olacaktı bebeğim geçen sene bu ayda öğrenmiştim o yüzden çok fazla kötüyüm. Yarın mezarına gitmek istiyorum ama cesaretim yok hiç gidemedim daha

Benimde doğsaydı 5 aylık olacaktı bebeğim geçen sene bu ayda öğrenmiştim o yüzden çok fazla kötüyüm. Yarın mezarına gitmek istiyorum ama cesaretim yok hiç gidemedim daha
Benimde dogumum hazirandaydi haziran yaklastikca bende daha kotu oluyorum ya ancak mezarinin basindw teselli oluyorum

Ah be canim dmarima bastin yarın gecsede kurtulsam dedim hep cunku yvrum dusmeseydi 2 aylik kucagimda olacakti ve ben anne olcaktim ama olmadi kısmet belkide Rabbim bizlerede evlt nasip etsin kucaklarimz bos kalmasin beklemek cok zor dua ve sabirlr yvrumu bekliyorum insallah seneye bugun bizlerde anne oluruz ve tum heycanimizi buraya yazariz
evett... Anneler gunumuz kutlu olsun melek anneleri

Bende yaşadıklarınızı yaşadım hemde 2 defa en son 14 şubatta tüp bebekle gebe kalmıştım çok şükür u ene anneler gününe boynum bükük girmeyeceğim demiştim ama girdim işte 10 senede olsa girdim her yıl belki seneye diye teselli ediyordum bende yarını atlatmak için bekliyorum bebeğim alınmasa idi yaşasaydı kalbi atsaydı 16 haftalık olacaktık ama gitti benim bebeğim boynumu bükük bırakarak hemde
Allahım kimseler evlat hasreti ve acısı vermesin

Bende melek annesiyim yavrularım haziranın ilk haftasi doğmuş olacaktı. Allahım bizlere sağlıklı sıhhatli ömürlü bebekler nasip eylesin inşallah.Hepimizin anneler günü kutlu olsun

Bende melek annesiyim yavrularım haziranın ilk haftasi doğmuş olacaktı. Allahım bizlere sağlıklı sıhhatli ömürlü bebekler nasip eylesin inşallah.Hepimizin anneler günü kutlu olsun
Ah canim benimde haziranin ikinci haftasiydi sen kac haftalikken kaybettin.rabbim isteyen herkese evlad versin

Canlarım yarın bol bol dua edelim birbirimize. Acılarımız aynı,dualarımız aynı. Ne kadar üzülmemeye çalışsak da üzüleceğiz o yüzden hüznümüzü Rabbimize arz edelim. Çünkü bize hazinesinden yollayacak olan o. Hepiniz adına yarın dua edeceğim inşallah kabul eder Allahım.

Insallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…