- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
-
- Konu Sahibi monaroza01
Geçen yıl 12 Mayıs günü ilk hamileliğimi öğrendim o kadar mutlu oldum ki hemen hayallere başlamıştım ve 8. haftada kalbinin durması sonucu kürtajla ayrıldım yavrumdan. 3 ay sonra yeniden hamile kaldım ve yine aynı sebeple aynı sonu yaşadım. geçen Mart ayında da 3. kez yaşadım aynı acıyı. Ve en acısı da hiçbir sebep bulunamadı. Yarın anneler günü. Eğer yavrum yaşasaydı ocak ayında doğacaktı ve ben ilk kez anneler gününü kutlayacaktim. Şimdi 3 melek annesiyim. Evet kucağımda bir bebek yok ama ben de bir anneyim. Benim gibi olan tüm melek annelerinin Anneler günü kutlu olsun. Sevgilerimle...
Geçen yıl 12 Mayıs günü ilk hamileliğimi öğrendim o kadar mutlu oldum ki hemen hayallere başlamıştım ve 8. haftada kalbinin durması sonucu kürtajla ayrıldım yavrumdan. 3 ay sonra yeniden hamile kaldım ve yine aynı sebeple aynı sonu yaşadım. geçen Mart ayında da 3. kez yaşadım aynı acıyı. Ve en acısı da hiçbir sebep bulunamadı. Yarın anneler günü. Eğer yavrum yaşasaydı ocak ayında doğacaktı ve ben ilk kez anneler gününü kutlayacaktim. Şimdi 3 melek annesiyim. Evet kucağımda bir bebek yok ama ben de bir anneyim. Benim gibi olan tüm melek annelerinin Anneler günü kutlu olsun. Sevgilerimle...
Başın sağolsun canım. Üzülme demeyeceğim çünkü en boş laf bu. üzül ama sakın ümidini kaybetme. Inşallah gelecek yıl anneler gününde bebeğin seninle olur.Cok tesekkur ederim gecmis olsun .bende melek annesiyim. Yarin ne aciki tam iki ay olacak bebegimden ayrilali.1 ay sonea duntaya gelecekti guzel oglum.25 haftalikti kaybettim bebegimi .bugun yanina gittim o bana gelemeyecek dedim ben gittim.topragini sevdim ciceklerini suladim birakip geldim uzulerek .sizinde anneler gunuhuz kutlu olsun
Bebeklerimi her kaybedişimde yaşadığım acıyla isyana kaçan sözler söyledim ve en son geçen hafta yolumu kaybetmiş gibiydim ve rüyada bir işaret istedim Rabbim bana gönderdi o yüzden artık tüm kalbimle ona sığındım canım. Dua için teşekkür ederim mutlaka edeceğim Allah razı olsun.Canım benimm :/ onlar da ruhlarıyla yaratıldılar evet sen de bir annesin kesinlikle Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah Bir kadının gelebileceği en üstün seviye annelik. İnançlı biri olduğunu hissettim Hz Zekeriyya nın duasını et derim
Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin
Rabbim beni yalnızbaşıma bırakma (bana bir vars ver) sen varislerin en hayırlısısın
Allah dualarını kabul etsin
ben de senin için dua edicem :)Bebeklerimi her kaybedişimde yaşadığım acıyla isyana kaçan sözler söyledim ve en son geçen hafta yolumu kaybetmiş gibiydim ve rüyada bir işaret istedim Rabbim bana gönderdi o yüzden artık tüm kalbimle ona sığındım canım. Dua için teşekkür ederim mutlaka edeceğim Allah razı olsun.
Canim ya Allah senden bin kere razi olsun. Ben de edeceğim sana ne muradın varsa.ben de senin için dua edicem :)
Lutfenn banadaaa dua allah sabrimi fazlasiyla versin diye.zaten anneyim.canim uc cocugum daha var allag bagislasin cumlemizin cocuklariniCanim ya Allah senden bin kere razi olsun. Ben de edeceğim sana ne muradın varsa.
Ederim canım elbette. Sen de bana et benim hiç yokLutfenn banadaaa dua allah sabrimi fazlasiyla versin diye.zaten anneyim.canim uc cocugum daha var allag bagislasin cumlemizin cocuklarini
Benimde dogumum hazirandaydi haziran yaklastikca bende daha kotu oluyorum ya ancak mezarinin basindw teselli oluyorumBenimde doğsaydı 5 aylık olacaktı bebeğim geçen sene bu ayda öğrenmiştim o yüzden çok fazla kötüyüm. Yarın mezarına gitmek istiyorum ama cesaretim yok hiç gidemedim daha
Ah canim benimde haziranin ikinci haftasiydi sen kac haftalikken kaybettin.rabbim isteyen herkese evlad versinBende melek annesiyim yavrularım haziranın ilk haftasi doğmuş olacaktı. Allahım bizlere sağlıklı sıhhatli ömürlü bebekler nasip eylesin inşallah.Hepimizin anneler günü kutlu olsun
Insallah cnmCanlarım yarın bol bol dua edelim birbirimize. Acılarımız aynı,dualarımız aynı. Ne kadar üzülmemeye çalışsak da üzüleceğiz o yüzden hüznümüzü Rabbimize arz edelim. Çünkü bize hazinesinden yollayacak olan o. Hepiniz adına yarın dua edeceğim inşallah kabul eder Allahım.