anneler günü

sengelftm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
29
7
86
44
Kızlar 19 aylık bir bebişim var ve ben de bu güzel günde kendini özel hissetmek isteyen bir anneyim. Eşim geçen yıl da bu yıl da anneler gününü kutlamadi. Yanlış anlamayın hediye beklentisi içinde olan bir insan değilim ama duygusal bir insanım anneler günü bana çok özel geliyor. Annem ve kayınvalidemin anneler gününde hep hediye alırım babalar gününü hiç atlamam. Ben bu günlere bu kadar özen gösterirken. İki yıldır eşimin anneler günümü kutlamaması beni çok kırdı. Geçen yıl son dakikaya kadar bekledim ağzından çıkacak bir sözü ama maalesef ben de bu üzüntümü paylaştım ağladım insan bir güzel söz söyler diye. Bu yıl heyecanla bekledim de hiç bir şey demedi. Çok kırıldım.

Kirilmaniz cok cok dogal. Sizde esinizin ozel gunlerini dogum gunu,babalar gunu es gecin bakalim hos oluyormuymus. Bir guler yuz tatli dil o kadar zor olmamali dimi ama

Doğum günümu evlilik yıldönümünü hiç es geçmez ama neden böyle yaptı anlayamıyorum. Ben geçen yıl babalar gününü kutladım hediye aldım güzel bir yazı yazdım oğlumun dilinden. Çok mutlu oldu ama incinme çok acıtıyor.

Anneler gününüzü,büyüyüp oğlunuzun kutlamasını bekliyor sanırım:)))

Üzülmeyin,aynen karşılık verin özel günlerde...

Açıklama da şu sen tanıştığımızda doğum günü ve evlilik yıl dönümünü önemsediğini söyledin. Hem anneler günü bir gün değil her gün

Açıklama da şu sen tanıştığımızda doğum günü ve evlilik yıl dönümünü önemsediğini söyledin. Hem anneler günü bir gün değil her gün
Hergün kutlayacak o zaman.
Yok böyle bir kıvırma.O gün insan bir takdir bir çiçek birsey bekler. Asla kabul etme bu açıklamayı

Bir de düşünsenize ben de bir aydır babalar gününde ne sürpriz yapsam diye düşünüyorum. Nda aptaalım ya

Back
X