• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler gunu

frida_kahlo1

Mevzu, epeydir toparlanamamak.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
184
91
103
Hanımlar merhaba
Anneler gunu yaklasiyo ve anneme ne alcagima karar veremedim bana yardimci olurmusunuz siz annenize neler almayi dusunuyosunuz ? ☺

Benim annem vefat etti o yüzden kayınvalideme alacağım.Kendisi genelde ferforje ürünleri çok sever. Çarşıda gezerken ferforje bir peçetelik beğenmişti onu almayı düşünüyorum.

Kendisine hediye almıyorum ona da şunu diyorum: Sana en büyük hediye benim ondan hediye almıyorum :KK48:
Şaka bir yana tek bir özel güne kalmasa keşke elimizden geldiği kadar düşünüp hediye alsak onlara böyle özel günler annesi babası olmayanları üzüyor onları da hiç düşünmüyoruz ne yazık ki :110:

Kendisine hediye almıyorum ona da şunu diyorum: Sana en büyük hediye benim ondan hediye almıyorum :KK48:
Şaka bir yana tek bir özel güne kalmasa keşke elimizden geldiği kadar düşünüp hediye alsak onlara böyle özel günler annesi babası olmayanları üzüyor onları da hiç düşünmüyoruz ne yazık ki :110:
Ben hediye alırım da aynı mantıktayım.
Yakınlarını kaybedenler böyle özel günlerde ne kadar çok üzülüyorlardır.
Toptan kaldırılması için kampanya olsa en önde bayrak taşırım.

Ben hediye alırım da aynı mantıktayım.
Yakınlarını kaybedenler böyle özel günlerde ne kadar çok üzülüyorlardır.
Toptan kaldırılması için kampanya olsa en önde bayrak taşırım.
Ben de. Ama kalkmaz artık kapitalist sistemde zor özellikle reklamlar haberler o günlere yönelik yapılıyor fark ettiyseniz :)

İhtiyacı olan ne varsa onu alırım. Fırına ihtiyacı vardi fırın aldım.

anneme de kayınvalideme de eşarp almayı düşünüyorum bu sene.

ama facebookta instagramda anneyle babayla fotoğraf atıp gün kutlayanlara sinir oluyorum.
Olmayanların yarasına tuz basmak resmen.
babam vefat etti. babalar gününde fotoğrafları görünce içim acıyor.
kutla arkadaş niye gözümüze sokuyorsun ona söyle sarıl.:KK11:

Anneler gununden bır hafta once kayınvalıdemın, bır hafta sonra annemın dogum gunu yanı 4 tanemı hedıye almak lazım r sımdı ?

Back
X