• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler günü ve kayınvalidem

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
113
iyi akşamlar kızlar;
malum anneler günü yaklaşıyor.
ben nişanlıyım Allah nasip ederse 1 ay sonra düğünüm var.
kayınvalideme bugüne kadar,bayramlarda,doğum gününde,ya da başka bir zaman ne aldıysam kullanmadı.
en son doğum günü vardı.beraber gezerken bir gün demişti,hiç pijamam kalmadı,yeni bir tane alsam iyi olacak diye.
aklımda tuttum bunu,aradan 2 3 hafta geçince doğum gününde pijama takımı aldım.
ihtiyacı olduğunu söylemesine rağmen hiç kullanmadı.
şurdan biliyorum,ev düzmeye gittiğimizde aynı evde 10 gün kaldık ve şu 5 tl lik taytlar varya :27:
onun kırmızı,dantellisi var kayınvalidemde.10 gün boyunca hep onu giydi pijama niyetine :86:
zaten hediyesini verirkende beğenmiş bi havası yoktu,teşekkür etti sadece.
diğerlerinde de öyle yaptı.
birde kayınvalidem o 10 günlük ev düzme sürecinde her konuda çok cimri davrandı,o yüzden soğudum
ve içimden hiç hediye almak gelmiyor.
zaten sınavlarım yaklaştığı için çok fazla gidemeyiz nlara,onlarda bize çok gelmez.
sadece telefonda kutlamak istiyorum
sizce ilk anneler günü için doğru mu düşünüyorum :44:

Son düzenleme:
canım sen bilirsinde çam sakızı çoban armağanı misali küçükte olsa bişey al götür daha etkili oluyo çok mutlu oluyolar.senin kayınvalidende bence çok mutlu oluyodur ama içinde yaşıyodur belki

neler almayı düşünüosunuz peki kızlar? bnm aklımda pek bişi yok sizlerden fikir çalayım :)

canım sen bilirsinde çam sakızı çoban armağanı misali küçükte olsa bişey al götür daha etkili oluyo çok mutlu oluyolar.senin kayınvalidende bence çok mutlu oluyodur ama içinde yaşıyodur belki

sinirime gidende bu...belkide beğeniyor ama beğendiğini görmemi istemiyor sanki...istemem yan cebime koy misali...
ne papcağım hiç bilmiyorum :50:

neler almayı düşünüosunuz peki kızlar? bnm aklımda pek bişi yok sizlerden fikir çalayım :)

ne alacağım konusunda bi fikrim yok çünkü almayı pek düşünmüyorum :27:
eğer ankara_ankara yı dinlersem belki eşarp tarzı bişey alabilirim.

canım bende almıcam haketmiyo çünkü boşver :34:

bilmiyorumki mmousee cum: (
bugünde aradı,cumartesi senle dolaşalım mı dedi :53:
ben tabi şaşırdım bayağı...sanırım bana bişeyler almak için çarşıya çıkaracak.
mahçup olmak istemiyorum.
alıp almamakta kararsızım o yüzden: (
sen ne yaptın?düğün azırlıkların nasıl gidiyor?
sorunlar çıkıyor mu kv ile?

Canım hak eder mi etmez mi bilmem ama anneanneciğimin çok güzel bir lafı vardır : Dört atanın hakkı birdir.:17:Sonuçta eşinin dünyaya gelmesine vesile olmuş.Biz de babaannemlerle pek iyi değiliz ama annem yıllardır hiç boşlamaz böyle şeyleri.Ben hediye alman taraftarıyım.:6: Kaybedeceğin bir şey olmaz,aksine kazanırsın.İyilik yap denize at,balık bilmezse Halık bilir.:6: Ben de ilk defa alacağım kayınvalideme,ne alsam diye kara kara düşünüyorum.:25: Aklına güzel bir şey gelirse bana da söyle.:1:

Canım hak eder mi etmez mi bilmem ama anneanneciğimin çok güzel bir lafı vardır : Dört atanın hakkı birdir.:17:Sonuçta eşinin dünyaya gelmesine vesile olmuş.Biz de babaannemlerle pek iyi değiliz ama annem yıllardır hiç boşlamaz böyle şeyleri.Ben hediye alman taraftarıyım.:6: Kaybedeceğin bir şey olmaz,aksine kazanırsın.İyilik yap denize at,balık bilmezse Halık bilir.:6: Ben de ilk defa alacağım kayınvalideme,ne alsam diye kara kara düşünüyorum.:25: Aklına güzel bir şey gelirse bana da söyle.:1:

haklısın canım,bende almaya karar verdim zaten.
çanta alayım diyorum.güzel olur,bi tane çantası var hep onu kullanıyor,değişiklik olur onada.
sende çanta,parfüm,eşarp,kolye,şık bir ev terliği vs alabilirsin...
bak terliğide düşüneyim ben : )

Back