- 6 Aralık 2009
- 6.154
- 2.768
- 723
Canım ne olursa olsun, kayınvalidenin anneliğini tartışma mevsuzu yapmanı ben de doğru bulmadım. Berbat bir insan bile olabilir, zamanında çocuğuyla hiç ilgilenmemiş bile olabilir, aralarında anne-çocuk arasındaki duygusal bağ hiç oluşmamış bile olabilir ( ki bunu hiç sanmıyorum, anne işte, ne yaparsa yapsın anne), yine de ne annelik yaptı ki, zamanında ne yapmış ki, diye yargılamamak lazım. Hele de gelin tarafından bu yapılmamalı bence. Ortada bu anlamda sorulacak bir hesap varsa da bunu ancak eşin sormalı.
Hediye mevzu da sana kalmış tabi, ister alırsın, ister almazsın, Kayınvalidende bu konuda sana hesap soramaz. Ama benim yine fikrim almandan yanaydı, istediği kadar konuşsun, ama anne işte.
Arkadaslar bu konu hakkinda sizinde fikirlerinizi almak istedim cunku tek basima ne yapacagima bi türlü karar veremiyorumCADIARZUgelelim konuya(Biraz uzun olabilir lütfen okuyup akil verin)5 yildir esimin ailesiyle yasiyorum daha dügünde basladi sorunlar,tabi benimde yanlislarim hatalarim olmustur mutlaka ama kayinvalidem gösterise paraya pula cok meraklidir 57 yasinda ama yasini kabullenemez 18 lik gibi giyinir makyaj yapar.Tabi beni rahatsiz eden bunlar degil kendi hayati ve yaptigi sacmaliklardan dolayi insanlar ona gülüyo beni ilgilendirmez.Ama nerdeyse her anneler günümuz vukuatli geciyoalsanaalsanasmilebir türlü memnun edemiyoruzbunlar kayinpederimle her sabah aksam kahve icerler bizde düsündük ve esimle sik birer fincan hediye ettik cicek aldik elini öptük kutladik.Ama bi afra bi tafra neyse bunlar ogun beraber yemege gideceklerini söylediler bizde heralde basbasa gitmek istiyolar dedik.Bunlar yemekten donduklerinde bizde tam yemegimizi yemiz masayi toparliyoduk ki kayinvalidem basladi yok anneler günüymüs ben onu bi kahvaltiya davet etmemisim bi aksam yemegine cagirmamisimkötükedihüso sasirdim kaldim:1shok:tabi esimde anne ne sacmaliyosun falan diyo.Yok efendim o kendi kendini yemege davet etmis(Kullandigi cumle tamamiyle bu)Bende iyi afiyet olsun sana dedimlülülülülülüneyse tabi tartisma uzadi gitti,sen onu dedin bunu yaptim ben bunu yaptim falan filanSonrasinda ögrendim ki onceki yil bunun eltisini cocuklari bi rastaurana yemege davet etmisler(tabi bizimki kiskancliktan catlar beni koturmediler derken,ondan asagi kalcak ya)Daha sonraki anneler gunu yaklastiginda bu bana yine rastauran laflari falan yapiyo yok orasi cok guzelmis falan fila yani beni davet edin demek istiyo:umursamaz:Esime resmen yalvardin rezervasyon yapta götürelim bu yilda sorun olmasin diye esimde keci gibi inatcidir seni ilgilendirmez onun cocugu benim kizarsa bana kizsin biz neyi alirsak onu kabul etmek zorunda dedi.Neyse yine ediyesini cicegini böcegini aldik.Sabah özellikle erken kalktim kahvalti hazirladim memnun etmek icin gittim elini optüm kutladim kahvalti hazirladim gelin dedim(bu arada esim hala uyuyo)yine bi afra tafra yok o kocasiyla disariya kahvaltiya gidicekmis,size iyi eglenceler deim indim asgiya tabi sinirimden agladim resmen,esim geldi ne oldu dedi anlattim olanlari tam o sirada oda asagi indi tabi yine basladi tartismaalsanaalsanasmileama ben hic agzimi acmadin onlar esimle tartisiyolar ama nedense kayinvalidem ogluyla bile tartisirken bana bakiyo ve sen degilde hep siz diyo.Yani derdi benimle:mymekaanneler gununude vukuatli gecirdikve onumuzde yeniden bi anneler gunu bende bu yil bi anne olarak giricem anneler gunune ama inanin ki o kadar onemli degil benim icin ama ben bu kadina ne yapicagimi sasirdim hic biseyden memnun olmuyo.Simdi bi hediye alsam yok ne gerek vardi falan deyip yine burun kivircak ve benim sinirlerimi bozucak yada hic bisey yapmiyca(biliyorum aslinda cok ayip ama) uzaktan kutlayip sana begendiremedigimiz icin hediye falan almadim diycem.Siz olsaniz benim yerimde ne yapardiniz allah askina boyle dusunmekte haksizmiyimsempatiksalakcinni
offfff offff bu kaynanalar neymiş yaaaa :)) benimkide eltime sizin durumunuz iyi değil siz hediye almayın ama ötekiler alsın der. önceki sene tamamı hakiki deri bir terlik aldım o kadar para bayıldım hiç giydiğini görmedim bi aldığımız gün denedi o kadar. geçen senede çok şık bir buluz aldım o ara yurt dışına gezmeye gideceklerdi orda giymiş fotolarda gördüm sonra birdahada görmedim zaten. bu senede almıcam hediye falan. zaten bebeğimiz olacak birsürü masrafımız var birde ilave ona masraf edemicem. ucuz bişey alsam duymayan kalmaz pahalıyıda ben almak istemiyorum. arar kutlarım belkide bir çiçek alırım yeter.
bu sene hem yemeğe götür hem hediye al. o gün pek iş bırakma ona bakalım mutlu olacak mı?
canim esimde aynisini soyledi senin cocugun benim ben ne yaparsan kabul etmen lazim diye ama nedense o hep benle ugrasiyoÇok üzgünüm çoookBide kafana takma bosver diyen arkadaslar,zaten ben onu artik hic biyerime takmiyorum hatta onu memnun etmeyede calismiyorum cunku hediye alsamda almasamda memnun olmaz.Ben sadece sizinde fikrinizi almak istedim.Beni rahatsiz eden hediyemi begenmemesi yada kullanmamasi degil onu elimden alirken illa bi laf sokmasi:mymeka:bende en iyisi bisey yapmiyimda ona o firsati vermiyim oyle bi günde beni yine sinir etmesin diye düsündüm:1closedeyes:
evet kızlar anneler gününe az kaldı, kaynanalara neler alındı bakalımkaydirigubbakcemile3
biz bulaşık makinesi aldık yarım yamalak bir teşekkür etti sadece.Mecburum ya ben ona almaya...
Bizimkinde potansiyel var bu konuda :)) Yapadabilir yani :))
Yarın bakacam bende eğer bu seferde bana geri vermeye kalkarsa iplerin tamamen koptuğu an olur alsanaalsanasmile
Wayyy hediye büyük bu sefer ha.. makine bozulursa birde varya gittin en bozuğunu aldın dermi akannehir
biz bulaşık makinesi aldık yarım yamalak bir teşekkür etti sadece.Mecburum ya ben ona almaya...
Yarın bakacam bende eğer bu seferde bana geri vermeye kalkarsa iplerin tamamen koptuğu an olur alsanaalsanasmile
markaya takmasın, neden y marka aldınız x marka şu şu şu özellikli alsaydınız yakaydirigubbakcemile3
yarın geç olmaz mı canım:hulya:
bende söyliyim, kendime anneler gününde iPod almayı düşünüyorum:roflol::roflol::roflol:
nasıl yani beğenmiyor mu ?
Bizimkinde potansiyel var bu konuda :)) Yapadabilir yani :))
Derse kendi kaybeder oğlunun gözünde :))
Canım inşallah geri vermez.
Seninkide mi sana verir hediyeni?
Benimki daha beter, eskilerini verir ki daha 1,5 yıllık evliyim.
Sanki param yok ya, tüm eskilerini bende toplar.
Ama sert kayaya çarptı.
Evimizi sererkenkullanılmış halıyı yeni diye verdi, bende lekeler görünce geri yolladım.
Kıvırdı tabi :))) Ah kayınvalideler ahhhh( :))
markaya takmasın, neden y marka aldınız x marka şu şu şu özellikli alsaydınız yakaydirigubbakcemile3
yarın geç olmaz mı canım:hulya:
bende söyliyim, kendime anneler gününde iPod almayı düşünüyorum:roflol::roflol::roflol:
nasıl yani beğenmiyor mu ?
yok beğeniyorda bana vermeye kalktı daha önce benim hediyem bana geri geldi delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?