• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler günü ve kayinvalidem

kizlar nasil gecti kayinvalidelerinizle anneler gününuznaniknanikBen yine büyüklük bende kalsin dedim üzerime düsen görevi yaptim ve hediyesini aldim,esime verdim versin diye oda sen almissin kendin niye vermiyosun dedi bende annenin sagi solu belli olmaz yine bisey der canimi sikar deedim esimde verirken karim düsünmüs almis dedi tabi yine bozuldukafamçokkarıştıbi tesekkür bile etmedi ama olsun en azindan lafta sokmadi bariakannehirdaha sonra yine dondurma yemege falan götürdük kraliceyikaydirigubbakcemilebütün bi gün gezdirdik nerdeyse kendi annemi taaaaa aksam arayabildim ancakohaoldumsmile

kizlar nasil gecti kayinvalidelerinizle anneler gününuznaniknanikBen yine büyüklük bende kalsin dedim üzerime düsen görevi yaptim ve hediyesini aldim,esime verdim versin diye oda sen almissin kendin niye vermiyosun dedi bende annenin sagi solu belli olmaz yine bisey der canimi sikar deedim esimde verirken karim düsünmüs almis dedi tabi yine bozuldukafamçokkarıştıbi tesekkür bile etmedi ama olsun en azindan lafta sokmadi bariakannehirdaha sonra yine dondurma yemege falan götürdük kraliceyikaydirigubbakcemilebütün bi gün gezdirdik nerdeyse kendi annemi taaaaa aksam arayabildim ancakohaoldumsmile

ay sizinkide işmiş
paraka felanda getirseydiniz azcık kayar azcık salanırdı çocuk
hayret bişey

biz dün akşam 1 saatliğine uğradık zaten dün eşimin doğumgünüydü
yemeğe çıkmıştık dönüşte kayinvaldeme gittik anneler gününü kutladık
hediyesine çok sevindi
ayrıca oda bana hediye almış
ayyy nekadann mikkemmell bir kayinvaldem var bayanssulusmile

Yani anneler günün baya bi iyi gecmis senin adina sevindimkaydirigubbakcemile5Benim kayinvalidem hediye konusunda bu kadar hassas olmasina ragmen kendi bi zahmet edip kücük bi hediye alamamis nedensesempatiksalakcinniLutfedip bi tesekkür bile etmedi:dilcikar:

teşekkür etmekten aciz.. bir de gezmeye götürmüşsünüz..

artik bu yil olay cikaracak malzeme bulamadi ama yine memnun degildi sanirim:dilcikar:benim daha yapicak biseyim kalmdi,onu memnun etmek icinde kendimi parcalayamam kusura bakmasinsengözlerimebaksanab

Back