Emin ol türkiyedede var yeterince....hatta gecen bir arkadasin konusunu okudum, hem esinin ailesi zengin hem kendi ailesi, ama o gecim derdi icinde kivraniyor....
Ablamin ex Kayinvalidesi, evlenmede önce atar tutardi, biz söyle yapariz, böyle yapariz, gelini yasatiriz diye, gel görki dügünde eli cebine girmedi dogru düzgün, hepsini ablam, enistem ve bizim aile yapti.
Vicdan meselesi bu, anlayis meselesi......
Sende bu hediye konusunu hic dert etme vallaha....zaten yapsanda yapmasanda yaranamiyorsun, o yüzden kafana takmaya degmez.
Kızlar vere vere verici ola ola kendimizden bişey kalmadı bizde benliğimizden çıktık artık hep birilerini mutlu edicez diye
Dünyaya hiç birimiz bir daha gelmicez kimseyi mutlu etmek için çaba sarf etmeyelim önce kendimizi mutlu edelim
Boşkoyunnn çok kızarsada buzdolabına girsin..
Valla 20 yıldır veriyorum kendimdende benliğimden de çıkmadım.
Vermekle ne eliniz, ne benliğiniz aşınır merak etmeyin.
Anneler gününde bir hediye alıp vermek zor değil, ister surat assınlar ister mutlu olsunlar. Bence yapılmalı onlar ne olursa olsun annedir. Hiç bir şeyin hatırı yoksa anneliklerinin hatırı vardır.
Bırakın değer bilmesinler ne olacak yani.
Ben olsam yine bir hediye alırdım...
Büyüklük bende kalırdı...
Yapmadığım için laf yiyeceğime yapıp laf yemek daha az acı vericidir
güzel ablacigim(20 yildir dediginiz icin size abla diyorum,lütfen yanlis anlamayin)Bebegini dogar dogmaz bakiciya verip daha fazla PARA icin(Kayinpederim fazlasiyla kazanmasina ragmen)sirf marka giyip birilerine hava atsin diye cocugundan fedakarlik edip agladiginda yaninda olmayan,sütünü vermeyen,cocugunun sevgisini bile parasiyla albilecegini dusunen bi insana ANNE denirse bu saydiklarimin tam tersini yapanlara ne denir acaba?O zaman ben anne degilim malesef...Aslinda dediklerinizde haklisiniz ama gercekten birazda anlayana yapmak lazim.Bu arada lütfen calisan bayanlar bu yazdiklarima alinmasinlar bende calisan biriyim ama cocugun icin her türlü fedakarligi yaparim,gerekirse daha az yerim,kendim giymem cocugumun eksigini alirim ama onu helede anneye en ihtiyaci oldugu zamanda kimseye VERMEM
benimde geçen seneki anneler günüm olaylı geçti kayınvalidem tarafından
eşimle buluştuk gelip aldı beni yukarı çıkmadı annemin anneler gününü kutlamaya
bende onun annesinin anneler gününü kutlamadım...
ertesi gün kayınvalidem aryor beni telefonda birsürü şey söyledi bir yandanda ağlıyor :umursamaz:
bende dedim alide yukarı çıkıp annemein anneler gününü kutlamadı iyi ozaman dedi kapattı teli yüzüme
eşime dedim dedim dün hediye alalaım annelerimize alırız acelesi yok dedi daha demem birşey eşime benim içimden hiç gelmiyor hediye almak kayınvalidem sana yapılanı bana yapmış olsaydı anneler günü diye birgün olduğunu bile unuturdum
Çok yalış düşünüyorsun canım.... Ben de bebeğim doğar doğmaz çalışmaya geri döneceğim... Hem de bakıcıya verip....Ve eşim gayet iyi kazanmasına rağmen
Ne şimdi benim anneliğim de mi sorgulanmalı....
Çalışanlar alınmasın demişsin ama sebep her ne olursa olsun çalışan anneleri ıracak cümleler kurmuşsun...
Bir annenin çalışmasının tek sebebi para kazanmak değildir.. Kocam nasılsa çok kazanıyor çalışmama gerekyok mantığı değildir bir kadını çalışmaya iten....
Ödenen sigorta primi, iş hayatındaki sosyalleşme, kariyer aldığın eğitimin bugüne dek sarfettiğin çabanının boşa gitmemesi gibi daha aklıma gelmeyen birsürü farklı sebp olabilir...
Bu sebeplerden biri de daha iyi giyinmek marka giyek de olabilir.. Bunda yadırgaacak bişey yok....
Bir anne doğurduğu çocuğunu bakıcıya bırakıp çalıştı diye anneliğinden bişey kaybetmez....
Senin kayınvalide biraz gıcıkmış eyvallah kabul ama kimsenin anneliğini sorgulamak bize düşmemeli bence...
Her anne her ne olursa olsun anneler günü doğumgünü bayram seyran gibi özel günlerde hatırlanmayı bir jesti hakeder bence...
O anne çocuğu için hiçbşey yapmadıysa bile 9 ay karnında taşıyıp o evlada canvermiştir... O evlat varlığını annesine borçludur...
Kimse kimseye bi hediye alıp iki güzel laf etti diye kişiliğinden benliğinden bişey kaybetmez, aksine değeri artar....
Tabii bu benim fkrim... Alın hediyenizi, götürün verin bi elini öpün.. İster beğensin ister beğenmesin, u onun sorunu....
güzel ablacigim(20 yildir dediginiz icin size abla diyorum,lütfen yanlis anlamayin)Bebegini dogar dogmaz bakiciya verip daha fazla PARA icin(Kayinpederim fazlasiyla kazanmasina ragmen)sirf marka giyip birilerine hava atsin diye cocugundan fedakarlik edip agladiginda yaninda olmayan,sütünü vermeyen,cocugunun sevgisini bile parasiyla albilecegini dusunen bi insana ANNE denirse bu saydiklarimin tam tersini yapanlara ne denir acaba?O zaman ben anne degilim malesef...Aslinda dediklerinizde haklisiniz ama gercekten birazda anlayana yapmak lazim.Bu arada lütfen calisan bayanlar bu yazdiklarima alinmasinlar bende calisan biriyim ama cocugun icin her türlü fedakarligi yaparim,gerekirse daha az yerim,kendim giymem cocugumun eksigini alirim ama onu helede anneye en ihtiyaci oldugu zamanda kimseye VERMEM
canım bence bırak eşin düşünsün;
onun annesi sonuçta senin annen değil...
Sen de kendi anene ne yapacağını düşün...
Takma bence hiçç...
Bekliyorsa bişiler kendi evladından beklesin; seni mi doğurdu büyüttü sanki töbe töbe yaaa
Güzelim sen şimdi kayınvalidenin geçmişini, kişiliğini sorgulama. Boşver gitsin.
Benim demek istediğim şey şudur; sen görevini yap, eline koz verme, bak gelin anneler günümü hatırlamadı deyip arkandan konuşturma, senden eksilmez elin de aşınmaz. Al hediyeni ver. İster surat assın ister çemkirsin kulak asma.
Aslında yapacağın tek şey kayınvalidenin sözlerine gülüp geçmek olmalı. Böyle sinirlendikçe ancak kendine yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?