3 sene önce nevresim takımı almıştım tek kişilik istiyordu zaten kızımada onada aldım yazlık bişey yani neyse gittik tşk filan etti niye aldın paraya ihtiyanız var sizin gibi laflar ev alınmıştı masraf yapıldıya ona getiriyor yani.
Sonradan hediyemi elime verip sen kullan dedi tıpış tıpış eve geldim tabi eşime anlattım köpürdü nasıl yapar bunu diye bende hediye götürdüm onu.
Koskaca torbayı taşımıştım birde .
Anacım yılbaşında bile süs eşyaları aldım kullansın diye ama ortada yok kullanmıyor ajanlık yapıp dolabını karıştırdım kutusunun içinde duruyordu .
Haaa birde benim aldıklarımı bana vermeye çalışıyor süs eşyalarını sanki benim ihtiyacım varda opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
Anlaşılan bütün kaynanalar birbirinin kopyası ..kolonlandı mı yoksa bunlar
biz kendi oğlumuza gelinimize böyle yapmayalım şekerim, sürüye uymayalım yani:hulya:
Anlaşılan bütün kaynanalar birbirinin kopyası ..kolonlandı mı yoksa bunlar
ay siz gene aldıklarını bi şekilde buluyosunuz, hatta hediye geri geliyo falankaydirigubbakcemile3
ben hiç göremiyorum hediyeleri verdikten sonrakaydirigubbakcemile3
canım bu tip kaynanalara hiç bişey almıcaksın, en azından üzülmezsin yani, yok yere sırf sinir harbi vallakaydirigubbakcemile5
Aslında bu günler, tek bir günle sınırlı değil ama insan beklenti içine girebilir ve özel hissedebilir kendini.
Kullanmıyorsa da, beğenmiyorsa da, siz yine üstünüze düşeni yapın. Onun yaptığı yanlışa, aynı yanlışlıkla karşılık vermeyin. Beğenmiyorsa keyfi bilir, ister kullansın, ister kullanmasın.
ya farkindaysaniz bu abuk sabuk seyler kaprisler cimrilikler genelde hep yurtdisindaki kayinvalidelerde acayip bi yoyutta nedendir acaba bunlarin kafalar burda ilerliycegine gerilemis galibakafamçokkarıştı
Ilginc, bu kaniya nasil vardin?
Kesinlikle katilmiyorum....bir insan cimri, kaprisli ise türkiyede aynidir almanyadada amerikadada....
Burdaki konulari bir enine boyuna okusana....türkiyedeki hemcinsilerimiz neler neler yasiyor, ne dertler sorunlar cekiyor kayananlarindan, hic okumandinmi?
ben ordakilerin hic sorunu yok demedim canim tabiki var.Ama GENELDE türkiyedekiler cocuklarini evlendirirken harc borc bulur ev duzer dügün yapar neyse.Ama burda benim kayinvalidemde basta olmak uzere tanidigim bi cok kisi paralari olmalarina ragmen harcamaya korkuyolar.Mesela benim esim bi evin tek oglu ailesinin burda iki evi var bide kendi oturduklari ve daha bi yok mal varligi yani evlerinden bi daireyi rahatlikla bize verirler ve bunun eksikligini bile anlamazlar ama biz esim yeteri kadar kazanamdigi icin ayni evde oturuyoruz.Bence tr de bi yok kisi bunu yapmaz,evi varsa cocuguna niye vermesin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?