Ahhh canımm demiyolar kıss annelerinin yanında kuzu bunlar kuzu otunu samanını ver otlasınlar kuzu oluyorlar
Annesi yokken hep ben haklıyım ama annesinin yanında laf edemiyo benimkide öyle
Ben dicemi diyorum diyo (ben yokken diyomuş)
Kızzz edanazımın lafı var ya akıllısı beni bulmaz kii aynen ölekaydirigubbakcemile3
Anlamadığım nokta aynı evde yaşıyorsunuz ve kahvaltıya çağırıyorsunuz...Odalarından çıkmıyorlar mı bunlar anlamadım ben orasını.
Hediye konusuna gelince hiç alma ,anneler gününüz kutlu olsun diyiver mesafelice
sen geçen sende bu konuyu açmıştın değilmi..hikayeler çok tanıdık..2. ye okudum sanki
bence hiç uğraşma..eşin ne diyorsa onu yap kendini paralama bişey olduğunda oğluna söyle o istedi böyle olmasını de..
Ayrica arkadaslar sunuda belirtmeliyim ki aldigimiz hediyeleri hic kullanmaz hala evin bi kosesinde paketin icinde duruyo tozunu bile almamis ustundenalsanaalsanasmile
Ayrica arkadaslar sunuda belirtmeliyim ki aldigimiz hediyeleri hic kullanmaz hala evin bi kosesinde paketin icinde duruyo tozunu bile almamis ustundenalsanaalsanasmile
Zaten onun butun derdi tasasi baskalariyla ,eltileriyle, arkadaslariyla yarismak.Onlar yapti bizimki altta kalmasin.Birinin evinde bisey görür hemen kendide alir simdi eltisi gitmis ya yemege o ballandira ballandira anlatirken bizimkinin icinden gecenleri siz tahmin edin artik,oyle sadece yemege götürün dese yine iyi gitmek istedigi özel bi restoran var baya bi pahali esimde benim bütcem belli dedi anne ler icin 100-150 euro veremem dedi:dance:ama kadinin derdi baskalarina hava atmak oldugu icin onu dusunmuyo ki bende ona dedimki senin oglun sinirlarini bilen biri oraya gidip o kadar harcamak istemiyo ben ne yapabilirimÇok üzgünüm çoookomu sorun diyo biz oderizakannehiröldürcek beni sinirden yani oraya gidip boy göstersin millete hava atsinda varsin kendi odesin:bbo:
Ayip ki ne ayip onun derdi hep hava gözü yükseklerde bende inadina uzaktan kutliycam bu sene elini bile opmem hediye hakedene alinir ve ne alinirsa begenmesede sen bana bunu niye almadin denmez,ne kadar yuzsuzluk insan kendini zorla yemege davet ettirirmi yaasempatiksalakcinni
Offffff yaramı deştiniz yaa.
sende anlat rahatla canım ya, bak ben dayanamayıp anlatıvermişimkaydirigubbakcemile3
3 sene önce nevresim takımı almıştım tek kişilik istiyordu zaten kızımada onada aldım yazlık bişey yani neyse gittik tşk filan etti niye aldın paraya ihtiyanız var sizin gibi laflar ev alınmıştı masraf yapıldıya ona getiriyor yani.
Sonradan hediyemi elime verip sen kullan dedi tıpış tıpış eve geldim tabi eşime anlattım köpürdü nasıl yapar bunu diye bende hediye götürdüm onu.
Koskaca torbayı taşımıştım birde .
Anacım yılbaşında bile süs eşyaları aldım kullansın diye ama ortada yok kullanmıyor ajanlık yapıp dolabını karıştırdım kutusunun içinde duruyordu .
Haaa birde benim aldıklarımı bana vermeye çalışıyor süs eşyalarını sanki benim ihtiyacım varda opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?