Anneler günü ve kayinvalidem

hakkaten oyle ama bir akilli bizi bulmuyo
ben esimi annesini yanina yalniz gondermiyorum
yoksa adam eve gelince bomba yutmus gibi oluyokötükedihüso

Bir kere olay sizden çıkmış, eşiniz yemeğe çıkarma gereği hissetmemiş, zaten böyle bir zorunluluğu da yok.

Anne ve sıfatı ne olursa olsun, insan kendisine biçilen hediyeyle mutlu olmasını bilmeli. Biçilen derkende, değer ölçütünü kastetmedim. Yemeğe çıkınca çok değerli, başka birşey alınca daha mı az değerli oluyor.

Ben olsam eşime uyarım, çok şanslınız ki ,eşiniz olaylara gayet mantıklı davranmış, bu konuda sizi bile ezdirmemiş, haklıyı, haksızı ayırt edebilmiş.

Bu sene de düşündüğünüz bir hediyeyi alın. Beğenip, beğenmemek ona kalmış.

canim ayni evdeyiz ama onlarin ust kattada ayri mutfaklari banyolari var.Genel olarak ayri yemek iyiyoruz ama ben daha hic bir bayramda seyranda onun bi yemek hazirlayim bizi davet ettigini görmedim.Benim bildigimde bu tür günlerde büyükler yemek hazirlar kücükler onlara gider ama bizimki bayram günü eve el öpmeye gelenler var kocasini alir parka yürüyüse giderohaoldumsmile

evet canim yine anneler gunu vukuatindan sonraakannehir

Ya ben bu kayınvaldeye sınır oldum. Aman sakın bıŞey almayın. Şımartmaya gerek yok. Anlasa neyse. Sız ıyı oldukÇa tepenıze bınmıŞ.aynı seyı ben yaptıĞım ıÇın Çok pıŞmanım. Şımdı tepeme bınmıŞ konumdalar

Zaten ne alsan ne yapsan onu memnun edemeyecegine göre hicte fazla kafani yorma bu konuda arkadasim.

Güzel bir demet cicek yaptirin, bir paketde söyle kaliteli cikolata alin gidin, kutlayin, bir iki saat oturun oldu bitti....a.s

Ben böyle takvimde yazan özel günlerden hic hoslanmam....neymis anneler günü, sevgililer günü yok bilmem ne? Yani yilda bir günmü önemseyecegim annemi, esimi dostumu?

Büyütmeye gerek yok....normal bir günmüs gibi davranin.

bayılacam..nedir bu tatminsiz kadınların ,anneler günü beklentisi..annneler günüyse, anneler günü..
psikolojik olarak kendilerini hazırlayıp, bi de beklenti içine giriyorlar..ne alınanı beğenirler, ne memnun kalırlar..
nasıl olsa memnun olmuyormuş.. ne alırsan al,ne yaparsan yap tartışma çıkıyorsa..
hiçbişey yapma..
Aklı başında olana bir cümle ile kutlamak bile yeterli..

Zaten onun butun derdi tasasi baskalariyla ,eltileriyle, arkadaslariyla yarismak.Onlar yapti bizimki altta kalmasin.Birinin evinde bisey görür hemen kendide alir simdi eltisi gitmis ya yemege o ballandira ballandira anlatirken bizimkinin icinden gecenleri siz tahmin edin artik,oyle sadece yemege götürün dese yine iyi gitmek istedigi özel bi restoran var baya bi pahali esimde benim bütcem belli dedi anne ler icin 100-150 euro veremem dedi:dance:ama kadinin derdi baskalarina hava atmak oldugu icin onu dusunmuyo ki bende ona dedimki senin oglun sinirlarini bilen biri oraya gidip o kadar harcamak istemiyo ben ne yapabilirimÇok üzgünüm çoookomu sorun diyo biz oderizakannehiröldürcek beni sinirden yani oraya gidip boy göstersin millete hava atsinda varsin kendi odesin:bbo:

Ayrica arkadaslar sunuda belirtmeliyim ki aldigimiz hediyeleri hic kullanmaz hala evin bi kosesinde paketin icinde duruyo tozunu bile almamis ustundenalsanaalsanasmile

Ayrica arkadaslar sunuda belirtmeliyim ki aldigimiz hediyeleri hic kullanmaz hala evin bi kosesinde paketin icinde duruyo tozunu bile almamis ustundenalsanaalsanasmile

Hediye alsan bi dert almasan...

Dilinin ucuyla kutla hediye felan alma ,parana yazık valla.Hiç kullanmıyormuş baksana alsanaalsanasmile

AY NE ayıp.bari beğenmesede acsa bari. ay boşverin bence hiçbişey almayın

Ayip ki ne ayip onun derdi hep hava gözü yükseklerde bende inadina uzaktan kutliycam bu sene elini bile opmem hediye hakedene alinir ve ne alinirsa begenmesede sen bana bunu niye almadin denmez,ne kadar yuzsuzluk insan kendini zorla yemege davet ettirirmi yaasempatiksalakcinni

amannnn ödesin o zaman gidin sizde..

Sen de anneymişsin o sana alsın sempatiksalakcinni

Aslında bu günler, tek bir günle sınırlı değil ama insan beklenti içine girebilir ve özel hissedebilir kendini.

Kullanmıyorsa da, beğenmiyorsa da, siz yine üstünüze düşeni yapın. Onun yaptığı yanlışa, aynı yanlışlıkla karşılık vermeyin. Beğenmiyorsa keyfi bilir, ister kullansın, ister kullanmasın.

biraz anşlayışlı olmak lazım..çocuğumun kesesi müsait mi?zoraki bişey yaptırmanın manası yok..içinden gelirse yapılır bu tip şeyler..

sende anlat rahatla canım ya, bak ben dayanamayıp anlatıvermişimkaydirigubbakcemile3

3 sene önce nevresim takımı almıştım tek kişilik istiyordu zaten kızımada onada aldım yazlık bişey yani neyse gittik tşk filan etti niye aldın paraya ihtiyanız var sizin gibi laflar ev alınmıştı masraf yapıldıya ona getiriyor yani.
Sonradan hediyemi elime verip sen kullan dedi tıpış tıpış eve geldim tabi eşime anlattım köpürdü nasıl yapar bunu diye bende hediye götürdüm onu.
Koskaca torbayı taşımıştım birde .
Anacım yılbaşında bile süs eşyaları aldım kullansın diye ama ortada yok kullanmıyor ajanlık yapıp dolabını karıştırdım kutusunun içinde duruyordu .
Haaa birde benim aldıklarımı bana vermeye çalışıyor süs eşyalarını sanki benim ihtiyacım varda opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Anlaşılan bütün kaynanalar birbirinin kopyası ..kolonlandı mı yoksa bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…