Anneler günü ve kayinvalidem

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
688
Almanya
Arkadaslar bu konu hakkinda sizinde fikirlerinizi almak istedim cunku tek basima ne yapacagima bi türlü karar veremiyorumCADIARZUgelelim konuya(Biraz uzun olabilir lütfen okuyup akil verin)5 yildir esimin ailesiyle yasiyorum daha dügünde basladi sorunlar,tabi benimde yanlislarim hatalarim olmustur mutlaka ama kayinvalidem gösterise paraya pula cok meraklidir 57 yasinda ama yasini kabullenemez 18 lik gibi giyinir makyaj yapar.Tabi beni rahatsiz eden bunlar degil kendi hayati ve yaptigi sacmaliklardan dolayi insanlar ona gülüyo beni ilgilendirmez.Ama nerdeyse her anneler günümuz vukuatli geciyoalsanaalsanasmilebir türlü memnun edemiyoruzbunlar kayinpederimle her sabah aksam kahve icerler bizde düsündük ve esimle sik birer fincan hediye ettik cicek aldik elini öptük kutladik.Ama bi afra bi tafra neyse bunlar ogun beraber yemege gideceklerini söylediler bizde heralde basbasa gitmek istiyolar dedik.Bunlar yemekten donduklerinde bizde tam yemegimizi yemiz masayi toparliyoduk ki kayinvalidem basladi yok anneler günüymüs ben onu bi kahvaltiya davet etmemisim bi aksam yemegine cagirmamisimkötükedihüso sasirdim kaldim:1shok:tabi esimde anne ne sacmaliyosun falan diyo.Yok efendim o kendi kendini yemege davet etmis(Kullandigi cumle tamamiyle bu)Bende iyi afiyet olsun sana dedimlülülülülülüneyse tabi tartisma uzadi gitti,sen onu dedin bunu yaptim ben bunu yaptim falan filanSonrasinda ögrendim ki onceki yil bunun eltisini cocuklari bi rastaurana yemege davet etmisler(tabi bizimki kiskancliktan catlar beni koturmediler derken,ondan asagi kalcak ya)Daha sonraki anneler gunu yaklastiginda bu bana yine rastauran laflari falan yapiyo yok orasi cok guzelmis falan fila yani beni davet edin demek istiyo:umursamaz:Esime resmen yalvardin rezervasyon yapta götürelim bu yilda sorun olmasin diye esimde keci gibi inatcidir seni ilgilendirmez onun cocugu benim kizarsa bana kizsin biz neyi alirsak onu kabul etmek zorunda dedi.Neyse yine ediyesini cicegini böcegini aldik.Sabah özellikle erken kalktim kahvalti hazirladim memnun etmek icin gittim elini optüm kutladim kahvalti hazirladim gelin dedim(bu arada esim hala uyuyo)yine bi afra tafra yok o kocasiyla disariya kahvaltiya gidicekmis,size iyi eglenceler deim indim asgiya tabi sinirimden agladim resmen,esim geldi ne oldu dedi anlattim olanlari tam o sirada oda asagi indi tabi yine basladi tartismaalsanaalsanasmileama ben hic agzimi acmadin onlar esimle tartisiyolar ama nedense kayinvalidem ogluyla bile tartisirken bana bakiyo ve sen degilde hep siz diyo.Yani derdi benimle:mymeka anneler gununude vukuatli gecirdikve onumuzde yeniden bi anneler gunu bende bu yil bi anne olarak giricem anneler gunune ama inanin ki o kadar onemli degil benim icin ama ben bu kadina ne yapicagimi sasirdim hic biseyden memnun olmuyo.Simdi bi hediye alsam yok ne gerek vardi falan deyip yine burun kivircak ve benim sinirlerimi bozucak yada hic bisey yapmiyca(biliyorum aslinda cok ayip ama) uzaktan kutlayip sana begendiremedigimiz icin hediye falan almadim diycem.Siz olsaniz benim yerimde ne yapardiniz allah askina boyle dusunmekte haksizmiyimsempatiksalakcinni

Canım ben olsam bu anneler gününde hiç bişey almazdım nede olsa kadın memnun olmuyor neden hediye alayımki eşin isterse alsın onun annesi sonuçda hem anneler gününde hediye alacaksınız diye bi şartmı var ya

Canım kaynanan hediye alsanda kavga çıkarıyo almasanda ben olsam gıcık olacağı bir hediye alırdım .beğenmediğindede ,adı üstünde hediye gönlümden ne koptuysa onu aldım dersin ,üstüne birde ağlıyomuş gibi yap uzaklaş ortamdan.

ben hicbirsey almazdim sade ve mesafeli birsekilde kutlar kenara gecerdim. bu durumda ne kadar soyelnirse soylensin en azindan benim canimi sikamazdi. ayrica bu davranisimla belki dank eder de bak artik dirdirimindan hediye bile almiyorlar dedirtirdim. (tabi once bunu akil edicek dusunce lazim insanda)...

bu kadar nankor ve gecinmeye gonlu olmayan bir insana cok bile yapmissiniz. yeter, kendi annenize yapin. esiniz hediye almak isterse kendi bilir..

bulmus bunuyor kayınvaliden lmaz:
hiç bişi alma zaten alsanda begenmiyor yada bir çiçek al ver eline

Ben kaynanmın anneler günün kutlamıyorum
Hiç aramıyorum hediyede almıyorum kutlamıyorumda
Önce annelik yapsın anne olsun hak etsin öyle
Oğlu kutlasın umrumda bile değil..
Alsanda bişey beğenmez mırın kırın ederr hiç uğraşamam..
Boşverin bence kafaya takmaya değmezzz

yılbaşına hristiyan adeti derler harala gürele başlar söylenmeye bizim millet, sevgiller gününe ticari amaçla çıkarılmış derler harala gürele başlar söylenmeye bizim millet, alın size anneler günü

hiçbişey yapma arkadaşım, görünüşe göre zaten ağzınla kuş tutsanda yaranamıcaksın, bari yorma kendini, nasılsa her şekilde trip atılcak sana

umursamazsan 3-5 anneler günü sonra, artık beklemez bişey
sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Bence siz genede geçmişi boşverin alın hediyenizi gidin. Sonuçta annedir. Beğenmezse beğenmesin, siz kulaklarınızı tıkayın.
Sonuçta eşinizde sizin yanınızda olduktan sonra gerisi mühim değil.

Anlamadığım nokta aynı evde yaşıyorsunuz ve kahvaltıya çağırıyorsunuz...Odalarından çıkmıyorlar mı bunlar anlamadım ben orasını.

Hediye konusuna gelince hiç alma ,anneler gününüz kutlu olsun diyiver mesafelice

sen yinede beğenmesede hediyeni al,için rahat eder..
bence kayınvalidenin derdi dışarı bir yerlere gitmek,eltisinden dolayı kıskanmış olabilir,her anneler gününde kahvaltısını yada yemeğini dışarda yiyiyor.siz bu anneler gününde dışarda yemeğe götürseniz,birazda olsa memnun edebilirsiniz.

ben anneler gununde kaynanama ne hediye alirim; ne kutlarim , ne ararim.
ne gerek varki, oglu kizi almiyo ben mi alcam.:dilcikar:
ha belki alirim ama once o annelik yapsin ondan sonra
bacim sen bu kadina cok yuz vermissin
onu kotu alistirmissin
kadin zaten senin onu hep memnun etmek icin elinden geleni yapacagini biliyo
ondan bu afralar tafralar
bence artik birak bu tur seyleri

alkisalkisalkis

ne yaparsan yap memnun edemeyeceğin bir kadın.akannehir
keşke aynı evde değilde uzak olsaydınız işin daha kolay olurdu

Kızlar vere vere verici ola ola kendimizden bişey kalmadı bizde benliğimizden çıktık artık hep birilerini mutlu edicez diye
Dünyaya hiç birimiz bir daha gelmicez kimseyi mutlu etmek için çaba sarf etmeyelim önce kendimizi mutlu edelim
Boşkoyunnn çok kızarsada buzdolabına girsin..

valla kıymetini bilen kaynanaya yapılır, yani her kaynana böyle olcak diye bi kaide yok

ben kendi anneler günü hikayemi anlatayım kaynanamla alakalı,
ilk evlendiğimiz yıllar her anneler günü özenip bezenip bişey alıyordum, ama sonra bu hediyelerden bi daha haber alamıyodum
sempatiksalakcinni

yani evinde hiç bi yerde aldıklarımı görmüyodum, mesela tüm parfümlerini aynasının önüne dizer benim aldğım parfüm aynanın orda yok, sürdüğünüde hiç görmüyodum, aldıklarımı büyük ihtimal ya atıyo ya başkasına veriyodu yani, artık bende almıyorum, bi elini öper anneler günün kutlu olsun derim hepsi o

bi hediye alcaksam kendime alırım ayol, kendi kendimin anneler gününü kutlarım mis gibi
aklinialirimsmile

sen geçen sende bu konuyu açmıştın değilmi..hikayeler çok tanıdık..2. ye okudum sanki
bence hiç uğraşma..eşin ne diyorsa onu yap kendini paralama bişey olduğunda oğluna söyle o istedi böyle olmasını de..

yanlız eşini tebrik etmek lazım, prensipleri olan ve bu prensiplerden kimse için vazgeçmeyen bi insan sanırım, aksi olsa durumunuz daha da vahim olurdu valla:hulya:

gercekten oyle bacim inan kaynanama gittigimde nasil memnun ederim diye elim ayagima dolanyo.
ne kadarda artik yapmicam desemde olmuyo iste.
ama ben oyle yok hediye yok disari cikarma felan yapmam oyle seyler
bir defasinda turkiyede disarda yedik, ben yemeyim diye elinden geledi yapti
benimde cok zoruma gitti yemedim
wc ye gittim bir suru agladim
sonra masaya geldigime zikkim yiyesice pizza almis birtane zikkimlaniyo
1 dilim kalmis onu onume atti al sen bunu ye bu sana yeter dedi
bende ben kopek deilim al sen ye dedim
ama benim koca olacak agzini acipta tek kelime etmedi
eve geldigimizde ikinizede zehir zikkim olsun dedim kocama.:mymeka:

Ahhh canımm demiyolar kıss annelerinin yanında kuzu bunlar kuzu otunu samanını ver otlasınlar kuzu oluyorlar
Annesi yokken hep ben haklıyım ama annesinin yanında laf edemiyo benimkide öyle
Ben dicemi diyorum diyo (ben yokken diyomuş)
Kızzz edanazımın lafı var ya akıllısı beni bulmaz kii aynen ölekaydirigubbakcemile3

Amaaaaaaaaaan ne uĞrasıyosun ya. Kadın hıÇbır sekılde memnun olmuyorkı. Kendınden bukadar nasıl ÖdÜn verdın anlamadım. EŞınde sana destek zaten.ben olsam almam.bu zamana kadarda hedıye almadım.ama ararım. Sen hedıye alma gırt elını Öp kutla. Tavır yapsa sallama. Üstelık eŞınle proram yapın. SonuÇta senınde ılk anneler gÜnÜn. Çıkın sen eŞın bebeĞın. BÜtÜn gÜnÜnÜzÜ gezın tozun. GeldıĞınızde tavır yaparsa yapsın.sallamakı dahada Çıldırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…