Arkadaslar bu konu hakkinda sizinde fikirlerinizi almak istedim cunku tek basima ne yapacagima bi türlü karar veremiyorumCADIARZUgelelim konuya(Biraz uzun olabilir lütfen okuyup akil verin)5 yildir esimin ailesiyle yasiyorum daha dügünde basladi sorunlar,tabi benimde yanlislarim hatalarim olmustur mutlaka ama kayinvalidem gösterise paraya pula cok meraklidir 57 yasinda ama yasini kabullenemez 18 lik gibi giyinir makyaj yapar.Tabi beni rahatsiz eden bunlar degil kendi hayati ve yaptigi sacmaliklardan dolayi insanlar ona gülüyo beni ilgilendirmez.Ama nerdeyse her anneler günümuz vukuatli geciyoalsanaalsanasmilebir türlü memnun edemiyoruzbunlar kayinpederimle her sabah aksam kahve icerler bizde düsündük ve esimle sik birer fincan hediye ettik cicek aldik elini öptük kutladik.Ama bi afra bi tafra neyse bunlar ogun beraber yemege gideceklerini söylediler bizde heralde basbasa gitmek istiyolar dedik.Bunlar yemekten donduklerinde bizde tam yemegimizi yemiz masayi toparliyoduk ki kayinvalidem basladi yok anneler günüymüs ben onu bi kahvaltiya davet etmemisim bi aksam yemegine cagirmamisimkötükedihüso sasirdim kaldim:1shok:tabi esimde anne ne sacmaliyosun falan diyo.Yok efendim o kendi kendini yemege davet etmis(Kullandigi cumle tamamiyle bu)Bende iyi afiyet olsun sana dedimlülülülülülüneyse tabi tartisma uzadi gitti,sen onu dedin bunu yaptim ben bunu yaptim falan filanSonrasinda ögrendim ki onceki yil bunun eltisini cocuklari bi rastaurana yemege davet etmisler(tabi bizimki kiskancliktan catlar beni koturmediler derken,ondan asagi kalcak ya)Daha sonraki anneler gunu yaklastiginda bu bana yine rastauran laflari falan yapiyo yok orasi cok guzelmis falan fila yani beni davet edin demek istiyo:umursamaz:Esime resmen yalvardin rezervasyon yapta götürelim bu yilda sorun olmasin diye esimde keci gibi inatcidir seni ilgilendirmez onun cocugu benim kizarsa bana kizsin biz neyi alirsak onu kabul etmek zorunda dedi.Neyse yine ediyesini cicegini böcegini aldik.Sabah özellikle erken kalktim kahvalti hazirladim memnun etmek icin gittim elini optüm kutladim kahvalti hazirladim gelin dedim(bu arada esim hala uyuyo)yine bi afra tafra yok o kocasiyla disariya kahvaltiya gidicekmis,size iyi eglenceler deim indim asgiya tabi sinirimden agladim resmen,esim geldi ne oldu dedi anlattim olanlari tam o sirada oda asagi indi tabi yine basladi tartismaalsanaalsanasmileama ben hic agzimi acmadin onlar esimle tartisiyolar ama nedense kayinvalidem ogluyla bile tartisirken bana bakiyo ve sen degilde hep siz diyo.Yani derdi benimle:mymeka anneler gununude vukuatli gecirdikve onumuzde yeniden bi anneler gunu bende bu yil bi anne olarak giricem anneler gunune ama inanin ki o kadar onemli degil benim icin ama ben bu kadina ne yapicagimi sasirdim hic biseyden memnun olmuyo.Simdi bi hediye alsam yok ne gerek vardi falan deyip yine burun kivircak ve benim sinirlerimi bozucak yada hic bisey yapmiyca(biliyorum aslinda cok ayip ama) uzaktan kutlayip sana begendiremedigimiz icin hediye falan almadim diycem.Siz olsaniz benim yerimde ne yapardiniz allah askina boyle dusunmekte haksizmiyimsempatiksalakcinni