• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler Günü için de çekilişimiz var....

hayır orada da aynısını yaparsın ama sesli harf kullanmamamn lazım biraz daha karışır sen tickerfactor müdür nedir ondna yapıyorsun.

dip not: afferim naan bana çok bilgiliyimdir maşallaj :jeyyar:

valla içimden bir his sana çıktım diyor.
sor bak sipaydiye ona da demiştim ben sana çıktım diye kadınlar günü çekilişinde
ama o fena tabi kabul eder mi hiç :roflol:
velhasıl ona çıkmışım tabi
şimdide sana çıktım diyorum ben. bakalım ikide iki yapabilicem mi :lepi:

hayır orada da aynısını yaparsın ama sesli harf kullanmamamn lazım biraz daha karışır sen tickerfactor müdür nedir ondna yapıyorsun.

dip not: afferim naan bana çok bilgiliyimdir maşallaj :jeyyar:

ukala sıpa seni..
ben zaten yapıyordum da sen kendini bişey san diye sana sordum :roflol:

heeyyytttt aleni sen bana çıktın,ben sana çıktım diyeni keserim alimallah..(tesbih çeken külhanbeyismileyi)

HADİ BEEE olduuu htcvlkn başka dersin var mı naan?
kız olucak Allahın izniyle inşallah aksilik çıkmazzz.z

bişeycik olmaz Allahın izniyle.. melek doğunca özelden msj yolla bana merak ederim şimdi ben.
nann ders demişken benim 1 saat sonra dersim var. gidip hazırlanayım ben. alıştırdım öğrencileri kokoş kokoş görmeye beni. eksiği hemen fark ediyorlar. fenalar çok fena :1ninca:
pazar günü de sınavları var kuzucukların son dersimiz bugün Allah onlarında yardımcısı olsun :Saruboceq:
hadi kaçar ben..

bişeycik olmaz Allahın izniyle.. melek doğunca özelden msj yolla bana merak ederim şimdi ben.
nann ders demişken benim 1 saat sonra dersim var. gidip hazırlanayım ben. alıştırdım öğrencileri kokoş kokoş görmeye beni. eksiği hemen fark ediyorlar. fenalar çok fena :1ninca:
pazar günü de sınavları var kuzucukların son dersimiz bugün Allah onlarında yardımcısı olsun :Saruboceq:
hadi kaçar ben..

hIMM tamam yazarım canım haber veririm.
aman git bakalım süslen püslennn güzel gözük öğrencilere.
selam söyle deki sipti ablanıızn selamı var ŞenizŞenizŞeniz

Back
X