Anneler Günü için de çekilişimiz var....

günaydın hatunlarrrr
ecemcim geçmiş doğumgünün kutlu olsun canımcım..mutlu mutlu yıllarrrrrr,
larsamm geçmiş olsun sanada canım.dikkat ol kendine.
valla 2gündür hava güzel ya benimde içimde kebelekler var sankiizemuszemus

sağoll canım opuyorumnanaktan

Ececim Doğum Günün kutlu olsun bitanem,
sevdiklerinle nice sağlıklı,mutlu yıllar diliyorum...
hadi pastamızı da yiyelim...

teşekkür ederim ablacımm mumları üfledim hepinize servis edeyim pastamdann Şeniz

selam kızlar nasılsınız ?birtakım aksiliklerden dolayı uzun süredir topiğe uğrayamıyordum.

hafta sonu da kk de bir sorun vardı sanırım.siteye giremedim.neyse şükür kavuşturana.

çekilişi unutmuş değilim,hep aklımda ne alacağım diye.

geçmiş konular çok uzun olduğu için hepsini okuyamadım. yeni birşey varsa bana özetleyin lütfen.

bir de alınması zorunlu hediye nedir?onu da kaçırmışım onu da yazarsanız,beni mutlu edersiniz.

hepinizi öptüm..

ya kızlar düng eceden beri yeni girebiliyorum site çöktümü bakımdamıydı bilemiyorum artık walla
dün çok güzeldi sabah emirgan korusuna kahvaltıya gittik hava mis gibiydi çam ağaçları deniz güneş ohhh oğluşumda kahvaltısını yaptı bi uyudu bol oksijende bizde sohbet ettik
akşamda yemekteydik sabah bi çıktık akşam girdik eve walla güzel bi pazar geçirdik yani bugünde fazla takılamıcam kociş hasta o gelcek birazdan dinlencekmiş ben bilg başındaysam bıdıbıdı yapıyo en iyisi girmiyorum bende kıskançtırda kendileri accuk öptüm hepinizi

kızlar size erkelerle ilgili yazı yazdım kimse okumadı mı.
sabah sabah çok güldüm paylaşayım dedim.

Sipaydiii :jeyyar::jeyyar:

1471.jpg

hunter hoşgeldin. zorunlu hediye demeyelimde şu geleneksel kırmızı, pembe don yerine farklı birşey olsun dedik. songül anket açtı. oyunu kullan sende. fazla oy alan seçenek hediye paketinin içine konulacak.

güvendiğin için tşk ederim songül ben burayı fark edene kadar baya bi sayfa geçmiş şimdi şartları öğrenmek için okuorum tek tek anladığım kadarı ile hediye aldığım ve bana alcaka kişiler farklı olacak ve elimize hyediyeler geçene kadar kimseye söylemeyeceğiz bize kimin çıktığını ve anneler günü çekilişi tanıtım topiğine kendim ile ilgili bilgileri girmem gerekeyior sanırım tarihleride dikkatae alacağım ve güvenini boşa çıkarmayacağım enim olabilirsinolumunekankayizsmile

Bide Dilek arkadaşımız için düşüncelerim ise.
Biz hepimiz birbirimizi tanıyoruz sıkıntı çekmiycez ama o alacğaı kişiyi tanıyabilecek mi?
Bide Tabi çekilişe kadar online olup sonra hiç gözükmemezlik yapar ise ona alacak arkadaşımız içinde kötü olur konuşamaz sohbet edemez onunla..

Kendisi karar versin Songül abla devamlı online olabilirim diyorsa katısın. Diğer Türlü sıkıntı çekmeyelim.
canım aranıza bende yeni katıldım o zaman aynı durum benim içinde geçerli sanırım

kızlar size erkelerle ilgili yazı yazdım kimse okumadı mı.
sabah sabah çok güldüm paylaşayım dedim.
şöle bi göz gezdirdim cnm geçmişi okuyayım deidm önce mucks

Sipaydiii :jeyyar::jeyyar:
çok yakışmış walla cnm

Son düzenleme:
neslihang tabikide daha kolay çekiliş için bunlar geçerli sanırım.

Teşekkür Ederim canım benim bide alıntından silebilir misin birazdan bende silicem de.

Merhaba,
Kursa katılım ücretsizdir. Sadece isimlerinizi yazdırmanız yeterli.

erkekler için kurs
- son katilma tarihi : 30 şubat 2010
- yer: sağlık servisi
önemli not:
kurslarin içeriği son derece karmaşik ve zor olduğu için
her birine en fazla 8 kişi kabul edilebilecektir.

konu 1: buz kalibina nasil su doldurulur?
adim adim slaytla açiklama

konu 2: tuvalet kağidi rulosu: takildiği yerde kendini yeniler mi?
yuvarlak masa tartişmasi.

konu 3: klozet kapağini kaldirip duvara ve su borusuna siçratmadan işemek mümkün mü?
grup çalişmasi.

konu 4: kirli sepetiyle yerdeki hali/döşeme arasindaki temel farklar.
resimler ve grafiklerle açiklama.

konu 5: tabak-çanak yemekten sonra kendi kendine lavaboya veya bulaşik makinesine uçarak gidebilir mi? videoyla açiklama.

konu 6: kimlik kaybi: uzaktan kumandayi bir parçaniz olmaktan kurtarmak.
destek hatti ve yardim laşma gruplari.

konu 7: aranan şeyleri bulmayi öğrenmek, höykürerek evin altini üstüne getirm ek yerine doğru yere bakarak başlamayi öğrenmek.
acik forum.

konu 8: hanima çiçek getirmek sağliğiniza zararli değildir.
grafikler ve ses kaydiyla açiklama.

konu 9: normal insanlar kaybolunca yolu sorar.
gerçek yasam itiraflari.

konu 10: hatun park etmeye çalişirken sessizce oturmak genetik acidan imkansiz mi?
araba kullanm a simülasyonu.

konu 11: hayat dersleri: anne ve eş arasindaki temel farklar.
sinifta canlandirma.

konu 12: nasil ideal bir alişveriş arkadaşi olunur?
gevşeme egzersizleri, meditasyon ve nefes alma teknikleri.

konu 13: bunamayla nasil savaşilir: doğum günleri, yildönümleri, diğer önemli günler, unutunca nasil özür dilenir?
beyin şoku ve gerekirse operasyon

Kaç Ayaklı?

Nasreddin Hoca, Timur Han'ı ziyarete gitmiş. Timur Han Akşehirliler'in yanlış işler yapmakta olduklarını anlatıyormuş. O sırada pencerenin kenarında olan Hoca, dışarıya doğru bir bakmış ki güneşlenmekte olan kazlar tek ayakları üzerinde duruyorlar.
Timur Han'a dönüp;
- "Hayret, buradaki bütün kazlar tek ayaklı," deyivermiş.
Timur Han, kazlara doğru, bastonunu hızla fırlatmış. Kaçışmaya başlayan hayvanlar iki ayağını da kullanınca, Nasreddin Hoca sözü yapıştırmış:
- "Timur Han'ın değneğini yeseydin, sen de dört ayaklı olurdun," demiş.

görmeyenler için tekrarladım!

X