Anneler Günü için de çekilişimiz var....

nasıl yani mesela benim hesiyesini yolladığım kişi farklı bana hediye alan farklımı olacak kime aldığımız haber verilecek ama dimi bize ay hiç bişe bilmiyorum napayım:kedi:

nasıl yani mesela benim hesiyesini yolladığım kişi farklı bana hediye alan farklımı olacak kime aldığımız haber verilecek ama dimi bize ay hiç bişe bilmiyorum napayım:kedi:

mesela siz x kişiye hediye alacaksınız,
ben size hem x kişiye hediye alacaksınız ve
x kişinin bilgileri de şunlar diyerek özelden mesaj yoluyla göndereceğim,
sizde hediyeler karşı tarafa ulaşana kadar kimseye söylemeyeceksiniz,
hediyenizi alan kişi söyleyecek... çünkü süpriz burada zaten...
siz kime çıktığını bilmeyeceksiniz,hediye size ulaşınca öğrenecek ve burada bizlerle paylaşacaksınız...

Bu cok heycanlı ya...zemuszemus
İlk çekilişte geç farkettim ama takip etmiştim...
Güzel dostluklar kuruldu...
Hayırlısı olması dileğiyle..

Kimse kimseyi bilmeyecek yani. ıyiymiş bu :) Tamamen sürpriz olacak demek ki.
Peki kişilerin kendinden bahsettiği bir bölüm oluyor mu. Yani hediye alacağımız kişinin nelerden hoşlandığını, kaç beden giydiğini vs sadece mesajlarından mı öğrenmemiz gerekiyor.

Şimdi baktım da hem kendimizden bahsetme konusu hemde kurbanımızla ilgili ipuçları verme konusu oluyormuş ayrı ayrı. :)

o bölümüde açarız ya da
8 mart için açmıştık,oradan devam ederiz,
sonuçta geneli aynı kişiler

ya kızlar ben ilk defa böyle bişeye katılmak istıyorum ve bu sene ilk defa anne oldum
ama cook kararsızım ben cok kücük bıyerde oturuyorum istedıgım gıbı bişey bulamamaktan ve görevimi zamanında yerıne getırememekten ayy..offfff
ama cokda istedım şimdi benı bıraz bılgılendırırmisinız...??
zaten evlenınce kucucuk yere geldım ne arkadasım var burda ne de bi çevrem..
katılırsam güzel olucak benim için bi heyecan aktivite olacak :))))

nisannur canım Tüm detayları yeterince anlattılar.
Oturduğun yer eğer küçük ise gönderme süresinden çok önce alırsın
Ona göre gönderme günü geldiğinde de görevini Tamamlayıp yollarsın.

teşekür ederim tatlım
tamam bende katılmak istıyorum
dogrumu anlamışım kime hedıye aldıgımızı gönderinceye kadar söylemeyecegiz ve kimden bize geldıgınıde bilmeyecegiz ....
bişey sorabılırmıyım hedıyeyı gonderırken mı kargo ücretını ödüyecegiz yoksa hedıyemız gelıncemı tatlım?

Evet Hepsini doğru anlamışşsınm hediyeni eline aldığında kimden aldığını öğrenmiş olacaksın.
Senin aldığın hediyeyi gönderirken ücret ödeyeceksin canım..

bende bende bende varım her nekadar bu ara internetimde problem varsada elimden geldiğince katılmak istiyoruummm bitane kızm var ama hiç anneler günü hediyesi almadımm nasıl bir duygu onuda bilmiyorum ağlayacam şimi songül ablam sen benide yaz bi anneler günü duygusu yaşayayım

ama benı eklememışsınız bensız olmazkı cekılış aglarımama sölemiştım ekleyın dıye benı begenmıyomusunuzzz((

aa yeni gördüm bi haber çaksanıza bee aaa çekiliş var die aşkolsun...bende varım songül ablacım...

günaydın kıslar!
hepinizi kocaman öpüyorum. opuyorumnanaktan
öğlen görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…