- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
maş.diyelim göze neyin gelmelimCumartesi cumartesi 7 kişi var aşağıda. Rekora gidiyor çekiliş topiklerimiz...
ya sizin aranız kaç yaş bilmiyorumda
ben ailenin en küçük oğlunu aldığım için
hepsi benden çok çok büyükler
yani elti gibi değilizde anne kız gibiyz
dök anacım dök..nazar dicekk vallaaaaaacılın acılın
bi kurşun döküm şunlara
roşum he hayırlısı canım
canım ben yazıp rahatlıyorum walla çok sinirlerim bozukken çünkü zaten herkese uzağım bi şekilde deşarj olmam lazım buda en rahat burda oluyokaydirigubbakcemile5kızlarr peki özel olmazsa bişey sormak istiyorum
ben mesela bu sitede ailemden sözlümden kaynanamdan arada şikayet edip rahatlıyorum
sizde yazabiliyo musunuz rahat bi şekilde yoksa içinize mi atıyosunuz
he yaa ben yengedim dimekaydirigubbakcemile3canımsın.bizim aramızda yaş farkı 1yaş.onda da ben büyüğümama eltişmde büyük abinin hanımıdır.yengem olur kendülerüüükaydirigubbakcemile3.ama gerçekten 16 senedir kardeş gibi olduk.yeri gelir kendi kardeşlerimizle konuşamadığımız şeyleri konuşur paylaşırız..olumunekankayizsmile
acılın acılın
bi kurşun döküm şunlara
roşum he hayırlısı canım
tabii ya insanın dertleri paylaştıkça azalır..kaydirigubbakcemile5canım ben yazıp rahatlıyorum walla çok sinirlerim bozukken çünkü zaten herkese uzağım bi şekilde deşarj olmam lazım buda en rahat burda oluyokaydirigubbakcemile5
he görüdmm.pek bü tanıdk geldi..bi akrabalık mı varkine acepppaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eltişim kıs,tanıtma topicinde gördün mü beni,
bi yerlerden tanıdık geldi mi saaaklinialirimsmile
pc yi kocişe devretmem gerekii kıslar,
görüşmek üzere öpiim hepiciniziopuyorumnanaktan
evetttt kıslarr bende çikiim gezmeeye gitcem ya hazırlanmam lazımm .
bende öperim hepiciğinizzzzzzzzziiiiiii