Anneler Günü için de çekilişimiz var....

larissa neyi demiştin?

melyezit eğer konu buzdolabı ve bulaşık makinası alınması ise boşa birbirinizi üzmeyin.
ama başka birşeyse de fazla uzatma canım.
siz üzülürsünüz kimsenin umrunda olmaz.

erkek bilmiyorumkismile

melzeyit konusundaki yazılarındada sana katılıyorum canımolumunekankayizsmile

Selam kızlar
günaydın,
az işleri toparlıyayım uğrarım yine.

hoşgeldin canım
peki bekliyoz tez gelsositososito

larissa nan içine erkek mi doğdu?
rabbim duy sesimi ne kadar çok kız evlat istediğimi içimin eridiğini biliyorsun. :asigim:
ama tabi ki sağlıklı, eli ayağı düzgün, uslu, hayırlı, ailesine bağlı bir evlat nasip etsin. :Saruboceq:
nan kız olursa bir kutu lokum dağıtacağım iş yerimde. zemuszemus
çok istiyorum anlayın beni.
larissa şom ağzını açma. alsanaalsanasmile
erkek olursa yandın sen!
:hulya:

günaydın kızlar.
cuma günü erkenden hastane yolunu tutuk annem eşim ve ben oraya arkadaşımda geldi hemen serum yapıldıktan sonra işte sağolsun herkes morel verdi tüm hastanedekiler halimi anlayarak çok büyük destek oldular. saat 11 gibi ameliyata alındım histereskopi ve laporoskopi diyorlardı başımda sonra hiç söylemeden narkozu yapmışlar.
kendime geldiğimde çok ağrım vardı :KK43: bağırıyordum üşüyorum acım, ağrım çok diye . hemen ağrı kesici iğneler yapmışlar uyumuşum 3-4 saat kayınvalidem annem eşim arkadaşım hepsi başımda duyuyorum ama konuşamıyorum sonra iğne etkisi ile uyudum arkadaşım çok korkmuş hemen kaçmış oradan annem anlamış ben duyuyorum eşlime diyor ilaç mümessili kendisi benim doktorla görüşmem var gitsem olurmu diyor ben duyuyorum canım git sen ben kendime gelince konuşuruz dedim sonra uyku iyi geldi kendime geldiğimde ağrılarım hafiflemişti bir nebze saat 6 gibi eve geçtik sağolsun annem düne kadar baktı kahrımı çekti bugün çok şükür iyi hissediyorum kendimi işe başladım. tabi dikkat ediyorum artık bi 20 gün çok iyi bakmam lazım kendime. aaa birde yumurtalığımda kist vardı dr onuda yakmış elimede alet değmiş elimde yanmış iş yerindeki herkesin ilk dikkat çektiği nokta eline noldu sorusu bunuda atlattık çok şükür. Allah'ım çaresi olan hastalık versin. Hastanelere düşürmesin.
Rabbim sağlığımızı bozmasın.

larissa nan içine erkek mi doğdu?
rabbim duy sesimi ne kadar çok kız evlat istediğimi içimin eridiğini biliyorsun. :asigim:
ama tabi ki sağlıklı, eli ayağı düzgün, uslu, hayırlı, ailesine bağlı bir evlat nasip etsin. :Saruboceq:
nan kız olursa bir kutu lokum dağıtacağım iş yerimde. zemuszemus
çok istiyorum anlayın beni.
larissa şom ağzını açma. alsanaalsanasmile
erkek olursa yandın sen!
:hulya:

bende kızları cok severim ya
bide kızlar kendinilerini sevdirmek için ne şirinlikler yapıyolar bitiyorum o hallerinezemuszemus
inş. verir...
tamam tamam kapadım şooom agsımııı:tomato:

günaydın kızlar.
cuma günü erkenden hastane yolunu tutuk annem eşim ve ben oraya arkadaşımda geldi hemen serum yapıldıktan sonra işte sağolsun herkes morel verdi tüm hastanedekiler halimi anlayarak çok büyük destek oldular. saat 11 gibi ameliyata alındım histereskopi ve laporoskopi diyorlardı başımda sonra hiç söylemeden narkozu yapmışlar.
kendime geldiğimde çok ağrım vardı :KK43: bağırıyordum üşüyorum acım, ağrım çok diye . hemen ağrı kesici iğneler yapmışlar uyumuşum 3-4 saat kayınvalidem annem eşim arkadaşım hepsi başımda duyuyorum ama konuşamıyorum sonra iğne etkisi ile uyudum arkadaşım çok korkmuş hemen kaçmış oradan annem anlamış ben duyuyorum eşlime diyor ilaç mümessili kendisi benim doktorla görüşmem var gitsem olurmu diyor ben duyuyorum canım git sen ben kendime gelince konuşuruz dedim sonra uyku iyi geldi kendime geldiğimde ağrılarım hafiflemişti bir nebze saat 6 gibi eve geçtik sağolsun annem düne kadar baktı kahrımı çekti bugün çok şükür iyi hissediyorum kendimi işe başladım. tabi dikkat ediyorum artık bi 20 gün çok iyi bakmam lazım kendime. aaa birde yumurtalığımda kist vardı dr onuda yakmış elimede alet değmiş elimde yanmış iş yerindeki herkesin ilk dikkat çektiği nokta eline noldu sorusu bunuda atlattık çok şükür. Allah'ım çaresi olan hastalık versin. Hastanelere düşürmesin.

hoşgeldin canımolumunekankayizsmile

cok cok gecmiş olsun... iyi olcan inş.vereliniortak
şimdi nasıl hissediyosun kendiniolumunekankayizsmile

Derinn, geçmiş olsun canım.

Çivi, bahar beni de böyle çarpar. ıstisnasız her sabah başağrısıyla kalkarım yataktan.

Herkese tekrar merhaba kızlar. Yazamasam da buralardayım.

larissa neyi demiştin?

melyezit eğer konu buzdolabı ve bulaşık makinası alınması ise boşa birbirinizi üzmeyin.
ama başka birşeyse de fazla uzatma canım.
siz üzülürsünüz kimsenin umrunda olmaz.

yok be rne buzdolabı bulaşık makinası hayatta bu konular için tartışmam
dün eşim göreve çağırdılar ve eşimin işi biraz tehlikeli o her gidişinde ben kalbim ağzımda bekliyorumm ben gidiyorum dedi bende işin biterse ve eğer polisevine geçersen haber ver dedim demez olaydımm ben adama bişey olacak korkusuyla yaşayım adam çıldırdı bi anda aman ne hali varsa görsünn erkeklere iyilikten bahsetmeyeceksinn

erkek bilmiyorumkismile

melzeyit konusundaki yazılarındada sana katılıyorum canımolumunekankayizsmile

sen neye katılıyon kızz bekar bekar hele bi evlen ondan sonra

1. Kabul Edildi - ÇORUM(ÇORUM) 10/05/2010 10:21:55
2. Sevk Edildi - ÇORUM(ÇORUM) 10/05/2010 18:00:56
3. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - ANKARA(ANKARA KıM) 11/05/2010 08:03:35
4. Sevk Edildi - ANKARA(ANKARA KıM) 11/05/2010 14:KK28:18
5. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - KOCAELı(ıZMıT) 12/05/2010 01:KK39:12
6. Sevk Edildi - KOCAELı(ıZMıT) 12/05/2010 01:KK51:36

CHEVı CANIM ıStanbula gelmesi gerekmiyormuydu acaba yarın elinde olur diye düşünüyorummm inşallah kazısız belasız

Derinn, geçmiş olsun canım.

Çivi, bahar beni de böyle çarpar. İstisnasız her sabah başağrısıyla kalkarım yataktan.

Herkese tekrar merhaba kızlar. Yazamasam da buralardayım.

hoşgeldin ablamopuyorumnanaktan

yok be rne buzdolabı bulaşık makinası hayatta bu konular için tartışmam
dün eşim göreve çağırdılar ve eşimin işi biraz tehlikeli o her gidişinde ben kalbim ağzımda bekliyorumm ben gidiyorum dedi bende işin biterse ve eğer polisevine geçersen haber ver dedim demez olaydımm ben adama bişey olacak korkusuyla yaşayım adam çıldırdı bi anda aman ne hali varsa görsünn erkeklere iyilikten bahsetmeyeceksinn

sen neye katılıyon kızz bekar bekar hele bi evlen ondan sonra

bekarım diye atlıyım camdankaydirigubbakcemile

hehhheh kahve aldım geçer şimdi:)

nıye çarpıyo çarpmasın bıze bende ona çarpıcam soldan soldan :)

laelaelaelaelae
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ay beni heyecan bastı.
midemde bulanıyor yaaaaa!
yemekte kötü aç kaldım yine.
ben yemeğe gidiyorum.
yemekten sonra kısa bir süre görüşürüz umarım.

1. Kabul Edildi - ÇORUM(ÇORUM) 10/05/2010 10:21:55
2. Sevk Edildi - ÇORUM(ÇORUM) 10/05/2010 18:00:56
3. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - ANKARA(ANKARA KİM) 11/05/2010 08:03:35
4. Sevk Edildi - ANKARA(ANKARA KİM) 11/05/2010 14:KK28:18
5. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - KOCAELİ(İZMİT) 12/05/2010 01:KK39:12
6. Sevk Edildi - KOCAELİ(İZMİT) 12/05/2010 01:KK51:36

CHEVİ CANIM İStanbula gelmesi gerekmiyormuydu acaba yarın elinde olur diye düşünüyorummm inşallah kazısız belasız

canım sorun değil ne zaman gelırse ozaman gelsin..
rolonumu koymayı unuttuğun için kırgınım ama olsun:)

günaydın kızlar.

Derincim çok geçmiş olsun gülüm.
Allah inşallah çektiğiniz bu sıkıntıların mükafatını,
kucağınıza bir bebekle verir,önce her yönden sağlık ama,
kendine çok iyi bak,herşey gönlünce olsun inşallah...

X