internetim yoktu bir süre gelemedim.
ay yıldızcımda gelmiş. kıyamam izni yarım kaldı.
umarım kaldığın yerden devam edersin.
melyezit bişey anladıysam.
kocan kendi annesine buzdolabı+bulaşık makinası alıyor.
sen istemiyorsun ondan başın ağrıyor.
kim kime ev aldı noldu? ohaoldumsmile
kız larisa senin kıçına vursunlar ne istiyon minnacık bebekten gösterir göstermezz anaam allah bunun eline düşecek kocada yandı bebekte yandı 5 öğün dayak alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
kıskanç gelinmiyim değilim bikerem ama yaptkları aklıma geldikçe başımın ağrısı biraz daha artıyorrr uyyyy yolasım geliyor hepsünüü
melodiciğim bende ses ne gezer ancak böyle başım ağrır bide halimi görseniz ben zorluyom alalım alalım yazık kadının yok diye çok iki yüzlüyümm:roflol: :roflol: :roflol:
meloş öyle deme sakın saglıklı anasına babasına vatana millete hayırlı bı evlat olsun yavrucumm....ya içindeki erkekse napıcan şu anda onu istemedıgını düşünecekk(
evet hanımlar ben liste tutuyorum,merak etmeyin...
ne listesi mi???
topiği boş bırakmayanların listesi...
neden mi,bir sonraki çekilişin alt yapı çalışması diyelim..
seni kıskanç gelin senilmaz:
sen evin parasını öderken kocan sesini çıkarmıyorsa sende çıkarma.
evet yaramadı galiba.
yarın kontrol var. bakalım cinsiyeti tahmin edecek mi?
yarın ultrasona girmeden çikolata yiyeceğim. oynasın kıpır kıpır.
kızlar dua edin bana kızım olsun. :Saruboceq:
kız larisa senin kıçına vursunlar ne istiyon minnacık bebekten gösterir göstermezz anaam allah bunun eline düşecek kocada yandı bebekte yandı 5 öğün dayak alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
kıskanç gelinmiyim değilim bikerem ama yaptkları aklıma geldikçe başımın ağrısı biraz daha artıyorrr uyyyy yolasım geliyor hepsünüü
melodiciğim bende ses ne gezer ancak böyle başım ağrır bide halimi görseniz ben zorluyom alalım alalım yazık kadının yok diye çok iki yüzlüyümm:roflol: :roflol: :roflol:
melzeyit, nisannur, xxyıldızxx, MeLoDi+, Songül, ad1+
larisa nerde yaa
anamm benim takım arkadaşımda burdaaa
evet larissa hep vuruyor yahu.
çocuğum doğsun kucağına vericem, üstüne çişini yapsın.
bende hep öyle dua ediyorum sağlıklı eli ayağı düzgün uslu ve hayırlı bir evlat olsun diye.
erkelerde çok tatlı.
ama bende yıllardır kız aşkı var içimde.
dün annemle pizzacıda oturuyoruz 2 tane kız geçti.
eridim resmen.
biri kırmızı mini elbise giymiş. zilli zilli yürüyor.
diğeri pembiş takım giymiş. saçı kısacık ama pembiş tokası var. sarışın.
babası gibi yürüyor. bittim resmen.
songül ablacım biliyosun benimde nişanıma 1 ay kaldı
ondan çok gelemiyorum senden torpilli yap benim yerimseniben : yalaka ece simili :