Anneler Günü için de çekilişimiz var....

selam kızlar bu aralar yokum çünkü ay sonunda sınavım var ve 10 dersım var dua edın nolur gecmem lazımmm.....

slm herkes dagıldı vallahı nerdesınız malum kayınvalıdemler bızde nete gıremedım pek.ama yarın acıl dönuş yapıyolar annemın babasını hastaneye yatırmışlar.

Bızdede mısafır vardı bugun arkadaslarımız geldı sımdı onları ugurlayıp kendımı mutfaga attım bu saatte ne yaptıgımı sormayın canım lokma cektı pıssede hemen yesem.

Annemler gıtsın yıne burdayım sızde gelın olarmı

günaydın arkadaşlar umarım herkesçikler iyidir katılamıyorum şehir dışındayım yazmıştım daha önce ama aklım sizde...

günaydın kızlarzemuszemus
kızlar ben çok güzel bir anneler günü geçirdim.dikiş makinam bozuktu,çocuklar dikiş makinası almış.çok şaşırdım ve çok sevindim.eşimde istanbula götürdü.anneler günümü egemle sarmaş dolaş geçirdim.çok çok mutlu oldm.egenin pamuk ellerini,yüzünü öptüm,onunla oynadım.istanbul ve deniz havası aldım.harikaydıopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrr....
melodi cnm nasılsın? kac haftalık oldun?karnın belli oluyormu cnm ?

11+4 oldum canım. biraz daha iyiyim.
bulantım azaldı, halsizliğim az da olsa var.
karnım çıktı bile. zaten göbişim vardı. artık saklamadan geziyorum.
gören herkes göbişimi seviyor.

oy oy oyyy maşallah o fıstığıma ya :nazar:(bence kız olcak ta):CüvCüv:
benım oğlumu dr 11+3 de kemk yapısından % 90 erkek demişti canım....

biliyomusun benım hamılelıgım hiç düşünmedıgım bı anda geldıgı için ve ailemle bebek yuzunden buyuk problemle yasadıgım için bilinç altımda saklamak duygusu vardı şöyle rahatca hıç karnımı sevemedım kımseyede elletmek istemıyodum..doğru düzgün hamıle kıyafetı bıle almadım..hep eşim aldı bana hedıye olarak çunku hıç gıymek istemıyordumm..
şimdi hamılelere bakınca içim gecıyo karınlarını ve kendı karnımı sevesım geleyıor...belkide ondan 2 sene sonra tekrar hamıle kalmak istıyorummmmmmm....

günaydın kızlarrrr....
melodi cnm nasılsın? kac haftalık oldun?karnın belli oluyormu cnm ?

minnacııcıktır karnı şimdi onun

hoşgeldiniz kızlar a.s.

ee hoşbuldukkkk

11+4 oldum canım. biraz daha iyiyim.
bulantım azaldı, halsizliğim az da olsa var.
karnım çıktı bile. zaten göbişim vardı. artık saklamadan geziyorum.
gören herkes göbişimi seviyor.

maşallah 3ayındasın hadi az kalmışş göz açıp kapaya na kadar biter inşallah:kedi: :kedi:

X