- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
Slm kızlar bugun uĞrayamadım aksama kuzenımın nİŞanı var orada kalıcaz yarın akŞama anca gelİrİm hepİnİzİ ÖpÜyorummmmm.....
Şİmdİden herkesın ANNELER gÜnÜ kutlu olsun......
Bu arada ben esımden hedıyemı Şİmdıden aldımmmmmmm......
Benım tlf kamerasız oldugu İÇİn buraya resım falan yukleyemıyordum..arkadaslarımdan İstıyodumm....bana Çok gÜzel bİ tlf almıŞ...dÜŞÜncelİ kocammmmm.....
Slm kızlar bugun uĞrayamadım aksama kuzenımın nİŞanı var orada kalıcaz yarın akŞama anca gelİrİm hepİnİzİ ÖpÜyorummmmm.....
Şİmdİden herkesın ANNELER gÜnÜ kutlu olsun......
Bu arada ben esımden hedıyemı Şİmdıden aldımmmmmmm......
Benım tlf kamerasız oldugu İÇİn buraya resım falan yukleyemıyordum..arkadaslarımdan İstıyodumm....bana Çok gÜzel bİ tlf almıŞ...dÜŞÜncelİ kocammmmm.....
tüm annelere,anne adaylarına ,anne olmak isteyenlere,içinde analık duygusu taşıyanlara,enneliğin en küçük zerresini hisseden tüm hemcinslerime güzellikler diliyorum anneler gününüz kutlu olsun hanımlar.....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan,olmak siteyenlerede rabbim kısa zamanda bu duyguyu tatdırsın inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ilk defa kutladım oğlum bugunu..
anneler tuklu olsun annicim dedi ağlattı beni..
kelimelerini yanlışlığıyla kücücük kalbi benı nasıl ağlattı..
iyiki anneyim iyiki oğlum var:))
allah isteyen herkeze versin...
nasıl güzel bir duygudur kimbilir..
ben de hayallere daldım bugün belki seneye bir melek gözleriyle anneler günümü kutlar umuduyla..
cenneti ayaklarının altına alanlar bizleri de unutmasın dualarında..