Anneler Günü için de çekilişimiz var....

Slm kızlar bugun uĞrayamadım aksama kuzenımın nıŞanı var orada kalıcaz yarın akŞama anca gelırım hepınızı ÖpÜyorummmmm.....
Şımdıden herkesın ANNELER gÜnÜ kutlu olsun......
Bu arada ben esımden hedıyemı Şımdıden aldımmmmmmm......
Benım tlf kamerasız oldugu ıÇın buraya resım falan yukleyemıyordum..arkadaslarımdan ıstıyodumm....bana Çok gÜzel bı tlf almıŞ...dÜŞÜncelı kocammmmm.....

güle güle kullan canımŞeniz

canım iyi günlerde kullan darısı başımıza bu arada güzel anneler anneler gününüz kutlu olsun

Ellerim büyüdü avuçlarında BİTEK ANNEM OLSUN BANA BİŞEY OLMAZ...
ANNELER GÜNÜMÜZ KTLU OLSUN...

tüm annelere,anne adaylarına ,anne olmak isteyenlere,içinde analık duygusu taşıyanlara,enneliğin en küçük zerresini hisseden tüm hemcinslerime güzellikler diliyorum anneler gününüz kutlu olsun hanımlar.....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan,olmak siteyenlerede rabbim kısa zamanda bu duyguyu tatdırsın inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tüm hemcinslerimn anneler gününü can-ıgönlümden kutlarım a.s.

güle güle kullan cnm a.s.

aminnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ilk defa kutladım oğlum bugunu..
anneler tuklu olsun annicim dedi ağlattı beni..
kelimelerini yanlışlığıyla kücücük kalbi benı nasıl ağlattı..
iyiki anneyim iyiki oğlum var:))
allah isteyen herkeze versin...

nasıl güzel bir duygudur kimbilir..
ben de hayallere daldım bugün belki seneye bir melek gözleriyle anneler günümü kutlar umuduyla..
cenneti ayaklarının altına alanlar bizleri de unutmasın dualarında..

nasıl güzel bir duygudur kimbilir..
ben de hayallere daldım bugün belki seneye bir melek gözleriyle anneler günümü kutlar umuduyla..
cenneti ayaklarının altına alanlar bizleri de unutmasın dualarında..

canım elbette isteyen herkez sahıp olsun bu duyguya
en asil duygu bu bence annelikŞeniz

herkeslerin anneler günü kutlu ossun kıslar..ne aldı herifleriniz dökülün bakim..

Anneler Günümüz kutlu olsun kızlar.
Benim eşim ve çocuklarım bana cep telefonu aldılar. Bu yaşıma geldim, ilk defa biri bana telefon aldı. Bundan öncekileri hep kendim almıştım. Böylesi çok daha güzel oluyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…