hıım güle güle kullan,bende istiiim,nerden aldın de bakme aplayaolumunekankayizsmile
günaaydın egemciimopuyorumnanaktan
şans bize hiç gülmüyor herşey ters gidiyor.
bugün canım çok sıkkın.
kafamı sizinle dağıtmaya çalışıyorum.
birşey dicem ama sakın bana kızmayın.
keşke şu dönem hamile kalmasaydım.
yaz sonu gibi olsaydı daha iyi olacaktı.
selam kızlar napıyosunuz
melodiklava:
canım ağzımızdan çıkan her laftan sorumluyuz bunu sakın unutma
bazen saatine gelir derler ya
öyle bişey olursa çok üzülürsün
her işte hayır vardır diye düşün ama keşke deme sakınn
borçlar yüzünden.
geçen ay ödememiz gereken bir taksitimiz vardı.
cep telefonu için.
ödeyemeyince avukata verilmiş.
dün eşimin cebine meaj gelmiş.
icra takibi başlamıştır diye.
bu ayki boçla 670 tl olmuş.
360 ödmek yerine 670 tl ödedik bugün.
dünde beni bankadan aradılar. elma hesabım vardı onu kullanmıştım.
ödeme yapmazsam avukata gidecekmiş.
cumaya kadar süre istedim.
onada 300 tl bayılıcaz.
battığımızın resmidir. mafoldumben
melodiciğim üzülme canım allah bunalanı darda bırakmaz hem bebeğin ne suçu var sakın böyle düşünme allah korusun seni terketmek ister sonra eşinle bi oturun konuşun borçlarınızı bi elde biriktirin kredi falan çekin çok değilse ödeyeceğiniz oranda yada birinden borç alın canım gerçi bborcu borçla kapatmak doğru değil ama yapıyoruz ama şunu bilki burdaki birçok insanın bir şekilde borcu varr türkiyenin durumu ortada o yüzden bununda geçeceğini ve bebeğini kucuşuna alacağını düşünn sen ne hisseder düşünürsen bebeğinde onu düşünür ve hisseder mutlu bebekmi huzursuz sürekli ağlayan bir bebekmi istersin kendine gel oyüzdenboshayallersmileboshayallersmile
bekarım
ve benimde iş yerine borcum var:bbo:
2 kredi kartınada borcum var:bbo::bbo::bbo:
bi gün tutuklayıp götürürseler beni vermeyin emi:1closedeyes:
melodiciğim üzülme canım allah bunalanı darda bırakmaz hem bebeğin ne suçu var sakın böyle düşünme allah korusun seni terketmek ister sonra eşinle bi oturun konuşun borçlarınızı bi elde biriktirin kredi falan çekin çok değilse ödeyeceğiniz oranda yada birinden borç alın canım gerçi bborcu borçla kapatmak doğru değil ama yapıyoruz ama şunu bilki burdaki birçok insanın bir şekilde borcu varr türkiyenin durumu ortada o yüzden bununda geçeceğini ve bebeğini kucuşuna alacağını düşünn sen ne hisseder düşünürsen bebeğinde onu düşünür ve hisseder mutlu bebekmi huzursuz sürekli ağlayan bir bebekmi istersin kendine gel oyüzdenboshayallersmileboshayallersmile
ah canım benim böyle deme
bak bebeişinde huzursuz olur sen huzursuz olursan
bu bebek bakarsın size ugur getirir ugurunuz olurŞenizŞenizŞeniz
bekarım
ve benimde iş yerine borcum var:bbo:
2 kredi kartınada borcum var:bbo::bbo::bbo:
bi gün tutuklayıp götürürseler beni vermeyin emi:1closedeyes:
az harca kızım kim dedi sana bukadar harca diyeee senin bebekte yok nasıl moral verelim sana
inşallah uğurumuz olur.
elimde değil napim!
eşimin annesi gayet rahat hiç evladını düşünmüyor.
insan darda kalınca kime gider?
tövbe tövbe. vermeyiz seni kimselere!
melodiciğim aileler böyleler işte hele birde kendi istedikleri birini almazsa oğulları süründürürlerr boşver üzülme artık onlarada kalmayacak bu dünyaa yaşlanınca insanların nedense paraları çok kıymetli oluyor belki bizlerde öyle olacağız
amann borç demeyin bana yaa
babam bazen kızıyo evmi gecindiriyosun deyüeyvahed
igeldismileeyvahedigeldismile
haklı ama napım bende evimize bişiler aldım kendime aldım
aldımda aldım işte
hem borc yigidin kamcısııı
kamcılayın beni-tatlicadiarzu-
ben inanıyorum ugurunuz olcagınaŞeniz
anlamıyorum bu erkek annelerini yemin ederimki
altın istersin az yaparlar.. ula sanki kız anasına babasına vericekkaydirigubbakcemile
yine senin ogluna gidicekalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ay boşver canım hiç kafana takma kocişinle annenle beraber aşarsın inş.
kadının hayrı olsa zaten eşin bence teeeee ist. bırakıpda izmire gelmezdi kanımcaCADIARZU
torununu göstermessin sende:jeyyar:
vermeyin beni mapısa:1ninca:
Melodicim canım sıkma canını herşey maddiyat olsun gelir gider. bak bizimde öyle oluyor benim ameliyat param çıktı ekstradan dün hesapta yokken eşimin böbrek taşından dr gitmesi gerekti 100 de o yok yere gitti. gerçi Allah yardım eder bi şekilde ödenir. bol bol dua et canım hamilelerin duaları kabul olurmuş duyduğum kadarıyla. Rabbim yar ve yardımcın olsun.