Anneler Günü için de çekilişimiz var....

evınde kapıdan yatak odasına kadar yerler gul yapraklarıyla kaplamıs yatak odasıda dahıl.

tavanda sarkan koca bır kalp beyaz ve kırmızı gullerle yapılmıs..

yerde ara ara fanus içinde mumlar..

busra ılk gecesınde gorduklerını hıc unutmıyacak....delikafadulden

wayy şanslı kızmış vesselam allah ağız tatlarını bozmasın mutlu olsunlar bi yastıkta kocasınlar inşallah

inanmıyorum ya aferim sinana alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ama olmadı ki bu ya şimdi bizim beklentilerimiz yükseldi

ben benimkini sinana ders almaya yollucam olmaz başka türlü

ay ablacım ya sinanla büşrayı ilk tanıştırdıkları zamanı hatırladım teyzesi tanıştırmıştı galiba nerden nereye 1 seneyi az geçti
baştan çok şaşırmıştık sonra büşranın mutlu olduğunu görmek süper bi duyguydu canım arkadaşım benim
hep öyle mutlu olsunlar inşş

ay ablacım ya sinanla büşrayı ilk tanıştırdıkları zamanı hatırladım teyzesi tanıştırmıştı galiba nerden nereye 1 seneyi az geçti
baştan çok şaşırmıştık sonra büşranın mutlu olduğunu görmek süper bi duyguydu canım arkadaşım benim
hep öyle mutlu olsunlar inşş

neden sasırdınız cok yakısıklı dıyemı :roflol:

evınde kapıdan yatak odasına kadar yerler gul yapraklarıyla kaplamıs yatak odasıda dahıl.

Anaaaakannehir ne aşıklar var be helal olsun deyip, önünde eğiliyorum damat beyin.
Bizim hödük özel günlerde bi sakız bile almaz, alsanaalsanasmile
Allahım ben de şu fani dünyadan göçmeden bunları görebilecekmiyim:Saruboceq:
yok yok ben benimkini boşayıp,süründürüp tekrar evlenicem böyle olmuyoalsanaalsanasmile

Bunu damatmı yapmış ilk günde anlamadım ben ne kaddan romantik bende kocama küsmüştüm ilk evlendiğimizde yatağa güller sıralamış çok mutlu olmuştum. ama kadınlar herzaman daha fazlasını bekler.
dünde buket alıp gelmiş canım benim.
ya evde kelebekler oluyor bu çiçeklerdenmi oluyor acaba ya aklıma geldi şimd.

hepimize inş ablacım
mutluluk kadar bulaşıcı ve güzel bişey yok çünkü

neden sasırdınız cok yakısıklı dıyemı :roflol:

sinanı gördüğümzde çok beğenmiştik
biz büşranın hemen evleneceğini düşünmüyoduk okul bitti mali müşavir olmak istiyodu falan evlilik 24-25 yaşında anca diyoduk
büşra gitti ben nişanlanıyorum neslihanda temmuzda gidiyo :gitme: :gitme:

Bunu damatmı yapmış ilk günde anlamadım ben ne kaddan romantik bende kocama küsmüştüm ilk evlendiğimizde yatağa güller sıralamış çok mutlu olmuştum. ama kadınlar herzaman daha fazlasını bekler.

Ay bana bişeyler oluyooakannehir
Ben sakız derdine düşmüşüm, derinnn çiçekleri beğenmiyo.
Kız sen kendindemisin. En son adam geçen sene yazın çiçek aldıydı, onda da evden kovmuştum onu çok kızdırmıştı, eve sokayım diye almış.
Allahım sana geliyorum bu hatunlar beni kalpten götürecek

way süper yaaaa!
süpriz yapmayı becerebilen erkeklerde var demek.
inşallah bütün ömür boyunca günleri bu ilk günkü gibi güzel geçsin.
allahım sağlık,mutluluk huzur versin.

kımınınkı almaz kımıde eve gelen cıceklerdenmı kelebekler oluyo der allah bılır herıfede kızar bunlar...
cıcekler kuru cıcekse kelebek yapar canım...
sen adamın cıceklerıne bahane bulacagına mutfaga bakbakım ne guvelenmıs...lülülülülülü

benım herufte bılmız ıncelık falan.. ama hanımlar hep bekleyen olmayın veren yapan sız olun inadına bır gun dank edıyo...akannehir

kımınınkı almaz kımıde eve gelen cıceklerdenmı kelebekler oluyo der allah bılır herıfede kızar bunlar...
cıcekler kuru cıcekse kelebek yapar canım...
sen adamın cıceklerıne bahane bulacagına mutfaga bakbakım ne guvelenmıs...lülülülülülü

benım herufte bılmız ıncelık falan.. ama hanımlar hep bekleyen olmayın veren yapan sız olun inadına bır gun dank edıyo...akannehir

Yok be ablacım, nato kafa nato mermer:umursamaz:
İşine gelmiyo benimkinin, vere vere kalmadı valla:umursamaz:

kızlar muhabbetinize doyum olmuyo çıkıyorum ben eve gitcem üstümü değişip dr gitcem
dua edin benim için
çıtçıtlı badilere sinir oluyom normal badi olsaydı üstümde eve gitmeme gerek kalmıcaktı

benimkide süprizin illa pahalı şeyler olacağını düşünüyor.
50 defa dedim. benim sevdiğim çikolata kelerden al koy bir kutuya süsle püsle getir.
ben mutlu olurum diye.
ama sanırım kafası dolu, unutuyor bunu.

X