- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim hiç keyfim yok dün akşamdan beri ruhum kararmış durumda bugün pek uğramayabilirim buralara şimdi bi sigara içip gelecemm
bazen olayların kontrolünü kaybediyorum ve nerden başlayacağımı bilemiyorummm offf offf
kıyamam ben size yaw:1hug:Sende bendendin:gitme:
Tam herşey rayına oturdu düzeliyor diyorum, ip kopuyor
geçmiş olsun canım tam hastalık havası bizde ana oğul çekioruz wallaa.s.melodi ya hem çok işim var hemde yine grip oldum ya =(
bu sene grip beni bırakmadı artık kıpırdamaya bile halim yok
cnm geçmiş olsun doktoruna bi sor istersenkızlar yaaaa benim alerjim azdı.
hapşurmaktan bir hal oldum.
burnumda tıkanıyor.
spreyim vardı korkumdan kullanamıyorum.
offf hiç sevmiyorum baharı!
tatlım hepsi birbirinden güsel güle güle kullan inşallah derininde kesesin bereket seçimler güzel bakalım biz ne zaman kavuşçazzzakannehir
kız neresi orası söyle bende gelemspedy iyi olur bencede ama engüzelini ben yapacam heç bişey almayacammm huhahha bana alacaklar busefer anneme 7 yıl heç bişey alamayacam kendisine ev aldım onun kredisini ödüyorumm o zaten ömürlük hediye aldıı
ayy ne kötü çocuğumm benn
kayınvalidemde bana alsınnn artık bende anneyim ama kimseden bişey görmüyorum burasıda olmasa artık hediye alan olmaz diye düşünüyorumm ayyy bak yine moralim bozuldduu gideyim kaynanaları çekiştirme topiğine de kaynanamla görümcemi çekiştireyim benn hırsım gitsinnn
aynen ablacım walla katılıyorum sana eşimde bana çamaşır kurutma makinası alcak anneler gününde ama bana özel bişey tercih ederdimde bişey diyemedim işteee model bak beğen dediSpidi canım, senin sayende burada bir itirafta bulunmak istiyorum.
Ben özel günlerde evde kullanılabilecek bir hediye alınmasını istemem. Yani mixerı, blenderi boynuma takıp gezemem değil mi? Benim eşim bana geçen yıl ekmek yapma makinesi almıştı ona ekmek yapayım diye.
Bence bunlar evin ihtiyaçları. Zaten alınması gerek. Oysa anneler gününde daha ucuz ama daha kişisel bir şey çok daha fazla mutlu edebilir bizleri.
Naçizane düşüncemdir, kimseyi bağlamaz...
sonra çocuk doğuncada köyde kalman lazım taze taze yesin hormonsuz yesin diye yani o iş yaşşşş cciminşallah roşum dediğin gibi olur.
aslında yaz dönemi iyi oldu mis gibi sebzeler, meyveler ohhhhhhh!
ama şu an birşey yenmiyor.
biraz daha beklemek lazım.
herşey dev gibi hormonlu.
aslında hamileliğini köyde geçireceksin.
herşey doğal mis gibi.
küsmüsün canım boşwer küs kal ya barışıp napçan uzak olsun amanroşum sen koyuver kuzum meraktan çatlamayalım.
ay melyezitim kıyamam sana, kayınvalden yemek vermedi mi yuh artık!
bende çocuğum olduğunda ona göstermedim.
ay bende acaba kaynanamla barışsam mı?
mis gibi köyde yaşıyor herşeyi doğal.
yiyip içip yatarım iznimi orada geçiririm.
:sm_cool::roflol::dance::teytey:sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
speedy corap al kaynana corap
beni alarak başınıza ne coraplar ördünüz deyüde not iliştir :roflol::roflol:
kızlar birşey sorcam ama gülmeyin bana.
hamilelikte hapşurmak zararlı mıdır bebek için.
bazen hapşururken karnımda bir acı oluyor.
maşallah canıme rken belli olmuş uzun ömürlü olsunlar inşallah ben 7 ayıkken öğrenebilmiştimkaydirigubbakcemile3kızlarr arkadaşımın bebeklerinin cinsiyetleri belli olmuş
daha 3. ayın içinde ama dr biri kız biri erkek demiş
yup piiiiiiii! en evdiğim tatlı var bugün yemekte. hihoyyyt
evet işte olay aynen böleydi,daha ii hatırladın bendenboshayallersmilesongülüm ben de senin gelinin olabilir miyim?
roşum hatırladım şimdi, kadın felç olmuştu. çocuğu yaşatmaya çalıştılar.
sonra anne öldü çock yaşamıştı.
chevim amin canım. herkes kız diyor.
inşallah kız olur.
çok mutlu olacağım o zaman.
inşallah hayal kırıklığı yaşamam.
benimde yemek saatim yaklaşıyor.
allhtan bugün ve yarın menü güzel.
aa çok geçmş olsun,bu bahar herkesi fena çarpıyo bu yıl,kendine dikkat ol cnmolumunekankayizsmilekızlarrrr gunaydınnn
bugun cokkkk kötuyum kımıldayamıyorumm....
oğluma bıle bakamıyorummm...
esım öğlen gelıp iğne yapacak sizi sevıyorummm....
kıs larissa sana teşekkür ettim beni duymadın!
geçmiş olsun canımm.dikkat et kendine .opuyorumnanaktankızlarrrr gunaydınnn
canım hep kötü pozisyondaydı ultrsonda hiç göstermedi kendini doktor kemik yapısından tahmine tmişti daha önce ama tam net olarak 7 aylıkken öğrendikkk oluyo bööle şeylerneslihan niye öyle geç öğrendin ki
biz arkadaşımın ikiz beklediğini öğrendiğimiz anda tahmin etmiştik bir kız bir erkek olacağını
hatta hediyelerimizi bile öyle aldık ona :asigim:
canım geçmiş olsun gelip çorba yapiim sanakızlarrrr gunaydınnn
canım sıkılıyo yaa çıkçam oğluşu alıp ama önce bi toparliim ortalığı gidip gelip iki şey kaldırıp oturuom halim yokeeee ne edıyok böğün