• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler Günü için de çekilişimiz var....

günaydın herkesee a.s.

Bir sözün ah yeter anlasana
Gönül hasret bir dokunuşuna
Hasretim ah beni yormasana
Ölürüm sebep olmasana

Bir yemin ah bir dua gibisin
Yüreğim bilir yüreğimsin
Sen benim ah ecelim gibisin
Ne zaman bana güleceksin

Yüreğim yanar ah dokunma
Üzülür bu can ah ağlatma
Beni ellere mahkum ettin
Yanarım hasret çoğalınca

ecoş niye yoksun bakim?
kızlar niye konuşmuyorsunuz?
hayırdır?
derin senin sesini hiç duyamadık hayırdır?
susmayın uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyn

Günaydın Kızlar dün işyerinde felaket yoğun bir gün geçirdim. bide üstüne üstlük akşam eve misafir geldi eşimin dayısının kızı ve çocukları kınamıyorum çok yaramaz çocuklar. yorgunluktan kafam götürmedi valla neyseki maç imdadıma yetiştide erken kalktılar. eve gidince evi topalayıp süpürmiştüm ama kalktıklarında temizlik yapılmış gibi görüntü kalmadı.

kızlar benim hiç keyfim yok dün akşamdan beri ruhum kararmış durumda bugün pek uğramayabilirim buralara şimdi bi sigara içip gelecemm
bazen olayların kontrolünü kaybediyorum ve nerden başlayacağımı bilemiyorummm offf offf

ecoş niye yoksun bakim?
kızlar niye konuşmuyorsunuz?
hayırdır?
derin senin sesini hiç duyamadık hayırdır?
susmayın uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyn

Canım iyidir valla işler o kadar yoğunki kafamı kaldıramıyorum akşam 10 da gözlerime ağırlık basıyor.
:delphin:

kızlar benim hiç keyfim yok dün akşamdan beri ruhum kararmış durumda bugün pek uğramayabilirim buralara şimdi bi sigara içip gelecemm
bazen olayların kontrolünü kaybediyorum ve nerden başlayacağımı bilemiyorummm offf offf

Sende bendendin:gitme:
Tam herşey rayına oturdu düzeliyor diyorum, ip kopuyor:delphin:

melodi ya hem çok işim var hemde yine grip oldum ya =(
bu sene grip beni bırakmadı artık kıpırdamaya bile halim yok

Günaydın Kızlar dün işyerinde felaket yoğun bir gün geçirdim. bide üstüne üstlük akşam eve misafir geldi eşimin dayısının kızı ve çocukları kınamıyorum çok yaramaz çocuklar. yorgunluktan kafam götürmedi valla neyseki maç imdadıma yetiştide erken kalktılar. eve gidince evi topalayıp süpürmiştüm ama kalktıklarında temizlik yapılmış gibi görüntü kalmadı.

ay canım ya işten gelip birde çocuklu misafir ağırlamak zo olur.
çocukların yaramaz olması doğalda anneler seslenmeyince onlar daha çok yaramazlık yapıyor.

hayırdır noldu ki?

Sende bendendin:gitme:
Tam herşey rayına oturdu düzeliyor diyorum, ip kopuyor:delphin:

bugün niye efkarlısınız bakim?
Herkes hoşgeldin:delphin:

sende hoşgeldin.
larisam sana teşekkür etmem lazım.
dün senin sayende canım dolma çekmişti ya akşam eşim getirmiş.
büyük bir iştahla yedim.
sarmayı alan bayan birde piyaz koymuş, ama ben böyle piyaz ne gördüm ne yadim.
kadın boşnakmış. süper yemek yapıyor. Şeniz

bu derin gacısı bana hediye yolladı tekraralsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ve şuanda geldi paketim
acıp geliyorum hemen
derim kıpraşma bi yereolumunekankayizsmile

ecoş geçmiş olsun.
canım benim portakal+ greyfurt suyu iç sabah akşam.
çok iyi toparlıyor.
bulabilirsen nar suyu de iyi.
birde gece yatarken 1 şişe sodayı büyük bişr bardağa koy+ 1 limonu sık ve eğer içebiliyorsan içine 1 asprin at. ama karıştırma kendi erisin.
dik kafana ve yat. sabah bak nasıl toparlıyorsun.
ilaçlardan daha iyi valla.

Back