Anneler Günü için de çekilişimiz var....

kıslar benim hedayelerimde geldi sonundaa,:lepi:
kargo kardeş evi bulamamış,aradı durdu,dedim dur olduun yerde ben gelip seni buliim bare,:mymeka:
aynen tahmin ettiğim gibi htcvlkn arkadaşım göndermiş,kaydirigubbakcemile5
aman allahım çok duygusal bi mektup yazmış,defalarca okudum,gözlerim yaşardı okurken,
hem burcumdan hemde analıktan galba çok etki yaptı yahu:gitme:
kutusu pek kibar ve tek tek özenle paketlemiş,hepsini beendim ama en çokta eşarba bittim diyebilirim ,kumaşı ve deseni tam benim sevdiim gibi,zemuszemus
ellerine ,yüreğine sağlık,çok tşk ederim kendisineŞenizfotolarını ekliciim bi ara inş.
eltim bana hatırlat seni onun için 2 kere öpçekmişimaklinialirimsmile

güle güle kullan canımolumunekankayizsmile

iyi günlerde kullan eltimcimmm.neyse ağzımdan kaçırmadan vede senin tarafından katletilmeden geldi hedayelerinn:roflol::roflol:

iyi günlerde kullan eltimcimmm.neyse ağzımdan kaçırmadan vede senin tarafından katletilmeden geldi hedayelerinn:roflol::roflol:

canım işlem tamam sonundavereliniortak
çok tşk ederim sana da yardımların ve sıkı ağızlığın için. :roflol:
en çok eşarbı beğenmiş tam da tahmin ettiğim gibi ne de olsa o konuda bilgiyi çok sağlam bir kaynaktan aldım kaydirigubbakcemile3

canım benim bu arada ben de senin konuşma tarzına tatlı diline bittim bittim bayıldım Şeniz
güle güle kullan inşallah..

ece - bursa16
songül - melodi
anuşka - songül
bursa16 - rüyanaz
citol - fatunuz
fatunuz - egem
neslihang - ece
kısmetsiz kedi - yıldız
yıldız - iremözge
iremözge - nalansu
hunter07 - citol
derinn - larisa
nisannur - hunter 07
glaze butterfly - çorummelek
cerenemreöner - ilgin0707
melyezit - azrasıla
speedy gonzales - mutlukız
mutlukız - nilbera
roşum -saruboceq
kalliste - özlem71
chevi - funmak
cinarefeninannesi - cerenemreomer
buyumeyenbebek -cinarefeninannesi
egem - zeyna

nalansu09 - derinnn
kar- duygu
nalansu09-derin
rüyanaz-sipidi
çorumcumelek-htcvlkn

zeyna - anuşka
azra_sila - nisannur
htclvkn - roşum

iyi günlerde kullan canım hediyelerini...

kızlar güle güle kullanın

güle güle kullan canımolumunekankayizsmile
tşkleer kıslaropuyorumnanaktan
mersi caanım,bunun rövanşı olcek elbetaklinialirimsmile
canım benim bu arada ben de senin konuşma tarzına tatlı diline bittim bittim bayıldım Şeniz
güle güle kullan inşallah..
gerçekten miiiya çok güzel bi duygu bee,burda yazıştığımız için konuşurken hiç yabancılık çekmiyoruz,hemencik kaynaşıyoruzolumunekankayizsmile
aklında ossun ,sakaryaya yolun düşerde gelirsen ara beni mutlaka görüşelim,örtmenim canım benim tekrar tşk ederimŞeniz
hediyelerını alanlar güle güle kullanın inşallah

iyi günlerde kullan canım hediyelerini...

tşkler kıslaropuyorumnanaktan

nesli neresinden miş canım
cnm merkez ama neresi tam bilmiyom sen nerdesin

allah acil şifalar versin tatlım hastalık zor banamı yolladın yoksaaklinialirimsmile

hayırlı olsun htcvlkn nin kesesine bereket en kısa sürede resimleri bekliyoz walla karışmamlaelaelaelaelae güle güle kullan inşallah ağız tadıyla
azracığım fa yla başlayan siteye gidiyorumm

tmm cnmcım
zaten adını yazınca çıkmıoo
bn ordan da anlıom kaydirigubbakcemile3
benide ekleyin ulealsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…